Nami veya Yamato olsa anlarım, yani ben de katılırdım savaşa ama Shakky için değmez ya.Serinin en çok hype yapılan savaşın çıkma sebebi bir kadınmış anlıyorum…
Şaka yapıyorsun. Türk dizisi mi ya bu?Serinin en çok hype yapılan savaşın çıkma sebebi bir kadınmış anlıyorum…
Rayleigh'i takdir ettim, kaptanından düşmanına herkesin elinden çekip almış Shakky'i.Oyaji'nin aile isteme sebebi Shakuyaku muymuş yani?
Maalesef şaka değil.Oda beynini kapatıp öyle yazıyor seriyi artıkŞaka yapıyorsun. Türk dizisi mi ya bu?
Final Saga çabucak bitse iyi olur, bu yeni bir dip.Maalesef şaka değil.Oda beynini kapatıp öyle yazıyor seriyi artık
Yok ya bence Shakky Ray'i kafalamış gibi duruyor.Rayleigh'i takdir ettim, kaptanından düşmanına herkesin elinden çekip almış Shakky'i.
Muhtemelen öyledir, eğer God Valley olayı Shakky yüzünden çıktıysa Roger diğerleri ile savaşırken Rayleigh Shakky'i kurtarınca Shakky onun peşinden ayrılmamıştır.Yok ya bence Shakky Ray'i kafalamış gibi duruyor.
Zaten önceki bölümde Shakuyaku bir tek Ray'e diğerlerinden farklı davranıyordu. God Valley olayına böyle tırt bir şey sebep olmaz umarım.Muhtemelen öyledir, eğer God Valley olayı Shakky yüzünden çıktıysa Roger diğerleri ile savaşırken Rayleigh Shakky'i kurtarınca Shakky onun peşinden ayrılmamıştır.
Ben God Valley olayının böyle bir şeyden çıkmasını kötü görmem. Sonuçta Rayleigh "biz kendi halinde korsanlardık" diyor. Yani para-kadın-ün üçgeninde dolanıyorlar.Zaten önceki bölümde Shakuyaku bir tek Ray'e diğerlerinden farklı davranıyordu. God Valley olayına böyle tırt bir şey sebep olmaz umarım.
Arı Kovanı Rocks'ın mekanı. O zaman ki denizciler oradan nasıl kaçırmış olabilir ki Shakky'yi? Garp desen bir tek Roger'ın peşinde. Oraya gideceğini sanmıyorum.Ben God Valley olayının böyle bir şeyden çıkmasını kötü görmem. Sonuçta Rayleigh "biz kendi halinde korsanlardık" diyor. Yani para-kadın-ün üçgeninde dolanıyorlar.
Beni asıl korkutan "Imu-Lily-Joyboy" olayının da böyle çıkması ve Roger'in buna "komik hikaye" demesi.
Şu an Harald'ın hikayesini okuyoruz, Harald bir şeyler çevirmişe benziyor bakalım.Arı Kovanı Rocks'ın mekanı. O zaman ki denizciler oradan nasıl kaçırmış olabilir ki Shakky'yi? Garp desen bir tek Roger'ın peşinde. Oraya gideceğini sanmıyorum.
Harald bir şeyler çevirmişse, Elbaf'ı Dünya Hükümeti tanımış olurdu. Bu olmadığına göre Harald Rocks'a yamuk yapmamıştır ya.Şu an Harald'ın hikayesini okuyoruz, Harald bir şeyler çevirmişe benziyor bakalım.
Bir diğeri de Xebec sürekli geziyor ekip topluyor, o yüzden onların olmadığı bir dönemde ajanlar bir iş yapmış olabilirler.