Fanverse de bir "Asuma çılgınlığı" yaşanıyor. Bunun son örneği olan konu ise şu; https://www.fanverse.org/threads/asuma-vs-bos-sasuke-can-asuma-do-better-than-yamato.1372176/
Asuma'yı çok sevsem ve underrated bulsam da bence Yamato, Darui, Mangetsu, Kitsuchi, Kurotsuchi, Samehadasız Kisame, Hidan, Hiashi, IA Kakashi, 5G Gai falan gibi low kageliğe göz kırpan elite joninler ile bir tutamıyorum ben şahsen.
Kendisinin daha fazla Zabuza, Kimimaro, P1 Kabuto, Baki, Kurenai, WA Temari, WA Kankuro, WA Neji, Choza falan ile içli dışlı olduğunu düşünüyorum. Ama Asuma'ya böyle bir "hidden low kage" gözüyle bakan bir kesim portladı xD Bu da beni burada da bir test konusu açmaya itti. Size aşağıda Jonin sınıfı bazı ninjalar vereceğim ve bunları en güçlüden en zayıfa sıralamanızı isteyeceğim. Denk olduğunu düşündüğümüz isimleri aynı sıraya koyabilirsiniz.
Asuma
P1 Kabuto
WA Temari
WA Kankuro
Chiyo Nene
WA Hiashi
WA Neji
Sulak Bölgede Suigetsu
Jugo
Kolsuz Hasta Orochimaru (Manda ve Hidra Çağıramaz)
Kitsuchi
Torune
Sai
Yamato
Darui
Base Jiraiya (Bunta kadar büyük kurbağaları çağıramaz)
Base Killer Bee
Jonin Minato (Bunta kadar büyük kurbağalar çağıramaz, rasengan yok)
PA Kakashi
Baki
Genma
Chojuro
Choza Akimichi
Shikaku Nara
Bakalım ne sonuç çıkacak, merak ediyorum.
Asuma'yı çok sevsem ve underrated bulsam da bence Yamato, Darui, Mangetsu, Kitsuchi, Kurotsuchi, Samehadasız Kisame, Hidan, Hiashi, IA Kakashi, 5G Gai falan gibi low kageliğe göz kırpan elite joninler ile bir tutamıyorum ben şahsen.
Kendisinin daha fazla Zabuza, Kimimaro, P1 Kabuto, Baki, Kurenai, WA Temari, WA Kankuro, WA Neji, Choza falan ile içli dışlı olduğunu düşünüyorum. Ama Asuma'ya böyle bir "hidden low kage" gözüyle bakan bir kesim portladı xD Bu da beni burada da bir test konusu açmaya itti. Size aşağıda Jonin sınıfı bazı ninjalar vereceğim ve bunları en güçlüden en zayıfa sıralamanızı isteyeceğim. Denk olduğunu düşündüğümüz isimleri aynı sıraya koyabilirsiniz.
Asuma
P1 Kabuto
WA Temari
WA Kankuro
Chiyo Nene
WA Hiashi
WA Neji
Sulak Bölgede Suigetsu
Jugo
Kolsuz Hasta Orochimaru (Manda ve Hidra Çağıramaz)
Kitsuchi
Torune
Sai
Yamato
Darui
Base Jiraiya (Bunta kadar büyük kurbağaları çağıramaz)
Base Killer Bee
Jonin Minato (Bunta kadar büyük kurbağalar çağıramaz, rasengan yok)
PA Kakashi
Baki
Genma
Chojuro
Choza Akimichi
Shikaku Nara
Bakalım ne sonuç çıkacak, merak ediyorum.