O zamanlarda Dragon biraz koyu tenli olduğu için Zoro hiç oralı olmuyor. Zoro'nun karşısına çıksa zaten tanrılıktan azad ederdi Zoro onu.Godaaaa yapmış gene foreshadowingi

O zamanlarda Dragon biraz koyu tenli olduğu için Zoro hiç oralı olmuyor. Zoro'nun karşısına çıksa zaten tanrılıktan azad ederdi Zoro onu.Godaaaa yapmış gene foreshadowingi
Igaram'dan bahsederken koptum ya.
Renkli mangayı okuması daha kolay oluyor bence. Ama o da güncelde değil maalesef 1076. bölüme kadar var şu an sanırım. Bence mangaya devam et ama Ali abi iyi bölüm birikmiştir şimdi sen okumayalı keyif alırsın diye düşünüyorum.Oda çizim/still/art/panellemede gördüğüm en karmakarışık mangaka olabilir. Okumakta daha çok zorlandığım çok az manga var. Bu sebeple animeye geçtim artık, 3 senedir mangayı okumuyorum. Ha özendiği sayfaları güzel çiziyor, renkli sayfalar güzel, karakter dizaynları falan çok güzel orası ayrı. Bildiğin ne olup bittiğini anlayamıyorum One Piece okurken. (Eski stili iyiydi o hariç.)
Animeye alıştım ya artık, pacing dışı sıkıntı yok. Bazen 15 dakikalık şeyi 4 bölüme yaydıkları oluyor ama eskisine oranla bayağı toparladı anime. Savaşlarda hâlâ diskoteğe çeviriyorlar ışıl ışıl ama mangada savaşları hiç anlayamıyorum. Renkli animenin gerisindedir bu arada. Sağ ol ama. ^^Renkli mangayı okuması daha kolay oluyor bence. Ama o da güncelde değil maalesef 1076. bölüme kadar var şu an sanırım. Bence mangaya devam et ama Ali abi iyi bölüm birikmiştir şimdi sen okumayalı keyif alırsın diye düşünüyorum.
Anime cidden iyi toparladı çizimler, animasyonlar falan daha kaliteli eskisine göre. En büyük sıkıntı pacing maalesef. Aslında Egghead'in son bölümlerinde 2 manga sayısı falan kullanmaya başlamışlardı keşke öyle devam etselerdi hazır sezonluk formüle geçmişken. Topluca izleyince halen keyif veriyor ama en azından.Animeye alıştım ya artık, pacing dışı sıkıntı yok. Bazen 15 dakikalık şeyi 4 bölüme yaydıkları oluyor ama eskisine oranla bayağı toparladı anime. Savaşlarda hâlâ diskoteğe çeviriyorlar ışıl ışıl ama mangada savaşları hiç anlayamıyorum. Renkli animenin gerisindedir bu arada. Sağ ol ama. ^^