Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1181 Tartışma / 1182 Öngörü

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

• Çok kötü

• Kullanılan toplam oy
    2
bqO1f.jpg

Oda şu silüeti çizerken ne yapıyordu o esnada çok merak ediyorum.

Bölüm hakkında yorumum imu o ağzını 40 metre açması bütün aurasını yok etti.Gerçi şaşırmadım Dragon paşayı bile öyle çizen adam imu’ya pas geçmezdi elbet.

Neyse Loki baya iyi direndi.Bence net KK üstü bi adam

Son düzenleme:
Sabah markete gitmeden önce bölümde kimsenin farketmediği bir detay farketmiştim. Marketten gelince yazarım dedim artık benim de farketmediğim bi detay. Farklı bir yerde olsa hatırlatan olurdu. :D
DEHB olmanın zararları o kadar fazla ki, 1 dakika önce yapacağım ibretlik teoriyi 1 dakika sonra hiç aklıma gelmemiş gibi unutuyorum. :D

Neyse Loki baya iyi direndi.Bence net KK üstü bi adam
Yine de bi Dragon değil dimi? :D

Genel olarak iyi dövüş çizebilen birisi değil zaten Oda fakat çizimler biraz daha özenli olmaya başladı en azından o açıdan güzel.

Loki'de fena iş çıkarmamış Imu karşısında yenebilecek kapasitede olmasa da. Dragon'dan görmeyi beklediğim şeylerdi bunlar aslında ama bu seviyede çıkmayacak gibi geliyor.

Bilmem kaç sayıdır yolunu yaptığın, Dünya Kralıi Marijois payitahtı, Şeytanın ta kendisi Imu gerçekten daha bismillah bu ark içerisinde yeni tanıtılmış yürüyen deux ex Loki ile mi dövüşecekti ? Zoro, Sanji bunlar ne zaman Luffy ile arayı biraz olsun kapatacak yav ?

Ya da ne zaman bizim ittifakımızın üyeleri aramıza katılacaklar ? xD Saçma sapan işler, Wano da bu adam öldü geri dirildi, bu Luffy'nin vivre card durumuna bakıp Cavendish, Sai , Tontatta falan fillik fillik bizi arıyor olmalıydılar.

Her arc daha önceki yarattığı bir karakterin benzerini yaratıp o karakteri anlamsızlaştırıyor (Bknz: Güncellenmiş Kaido = Loki xD )

Ya da ne zaman bizim ittifakımızın üyeleri aramıza katılacaklar ? xD Saçma sapan işler, Wano da bu adam öldü geri dirildi, bu Luffy'nin vivre card durumuna bakıp Cavendish, Sai , Tontatta falan fillik fillik bizi arıyor olmalıydılar.
Son savaşta ortaya çıkarlar gibi duruyor anca. Ben Wano veya Egghead'de beklemiştim ama olmadı. Egghead'de devlerin yerine filonun gelmesi güzel olurdu aslında. Hajrudin'de filoda sonuçta oradan Elbaf'a bağlayabilirdi yine.

Shanks sağolsun, Luffy'nin asıl peşine düşmesi gereken fanboyu bizim için halletti.
Fanboylardan oldum olası soğumuşumdur zaten. :D