Maç mı vardı ? bak kaçırdım ya.Litvanya içimizden geçiyor şu anda
İzlemedim ya Almanya maçından sonra takımdan umudumu kestim gibi.bu maçın konuşulması lazım burada
Milli takımlar anlamında mı yoksa genel mi ?Türk basketbol tarihinde yerli yabancı en başarılı bulduğunuz hocalar kimler merak ettim?
Yo beğenirim, adamın başarıları ortada zaten. Ancak çok sevdiğim bir basketbol oynatmıyor demişimdir belki.Ergin Atamani çok beğenmiyorsun diye hatırlıyorum.
O tarz bir şey.Milli takımlar anlamında mı yoksa genel mi ?
Yo beğenirim, adamın başarıları ortada zaten. Ancak çok sevdiğim bir basketbol oynatmıyor demişimdir belki.
Yani Aydın Örs'ü severdim zaten 12 Dev Adam döneminin başlangıcı efsane 79 kuşağının koçu Aydın Örs'tür. Ergin Ataman ile Oktay Mahmudi'nin de hocasıdır zaten. İkisi de onun asistanı olarak Efes'de başlamışlardır antrenörlük kariyerlerine.Hem genel hem milli kast ettim.
Ya video yükleme var da limiti var zira, domain adına alınan host paketimizde bir depo limitimiz var. O yüzden büyük verilere izin vermiyorduk. Ancak Üstat Kullanıcı grubuna bir kıyak geçerim belki.Şuraya video yükleme isi gelsin seri ya dosyalar eziyet gibi elimde video var direkt foruma atamıyorum
Bana Ümit verme, inanırım...Ya video yükleme var da limiti var zira, domain adına alınan host paketimizde bir depo limitimiz var. O yüzden büyük verilere izin vermiyorduk. Ancak Üstat Kullanıcı grubuna bir kıyak geçerim belki.
Önceki maçta cirkeflik mi yaptılarÇirkef Çekleri dağıttık iyi oldu.
Alperen ile Cedi şov yaptılar.
Bu maçta yaptılar.Önceki maçta cirkeflik mi yaptılar