Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime Manga Karakterleri ile Süperkahraman Ekibini Oluştur

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Manga karakterlerinden yedi kişilik bir süper kahraman takımı oluştursaydınız hangi rolleri (örneğin büyü uzmanı, usta taktisyen vb.) dahil ederdiniz, ve bu rolleri doldurmak için hangi manga karakterlerini seçerdiniz?

Oluşturacağınız ekip için bazı kısıtlamalar.
  • Herhangi bi rol için seçtiğiniz karakter sadece kendi rolünde uzmanlaşmış olmalı.Kendi rolü harici ekibinde ki diğer rollerde o role sahip karakterden o konuda daha zayıf olmalı.
  • Takımınız güç konusunda olabildiğince dengeli olmalı.Örneğin takımınız da ki tek karakter kalan ekibinizi solo alabilecek güçte olmamalı.
  • Manga karakterleri dışında webtoon,manhwa ve manhua karakterleri de seçebilirsiniz.
  • Her bir rol için en fazla 2 karakter seçebilirsiniz
  • Ekibinizin bir ismi olmalı.
893111-431734112.jpg

Minato Namikaze (Naruto)
Takım ikinci beyni ve speedsterı diyebilirim.

Tsunade (Naruto)
Takımın iyileştirici karakteri.

Drive Knight (One Punch Man)
Takımın gözcüsü.

All Might (My Hero Academia)
Takımın Superman'i diyebilirim.

Tatsumaki (One Punch Man)
Takımın esperı.

Jiraiya (Naruto)
Takımın eğlenceli adamı. Aynı zamanda takımın mentoru ve de en yetenekli isimlerinden birisi.

Lelouch (Code Geass)
Takımın taktik dehası. Büyük savaşlar için zekası çok kullanışlı olacaktır.

Güzel konu olmuş, eline sağlık.

Çok güzel konu olmuş eline sağlık. :D

Ama 7 sınıfı da verseydin güzel olurmuş. :D Kafama göre sınıf belirliyorum o zaman?

Takımın Brüt Gücü
Zebra (Cooking Festival)
134887.jpg

Takımın Hızlısı
Ban (EoS)
51f2af6a28d482d50aa061193257105940b2bf8b.png

Takımın Şifacısı
Orihime Inoue (EoS)
9534f28126e54a5c54638841853c587b.png

Takımın Beyni
Kisuke Urahara
fc68719c1b1166378de11fcba8f1a29c.gif

Takımın Mistik Sanatlar Ustası
Classic Dr. Str- :D Merlin (NnT)
6674281-64f7b38f-e11f-4682-9a37-9d8a427a20b7.png

Takımın Sayborgu
Genos (Blue Dragon öncesi)
ce50449200610b12a40f93db42142494.jpg

Takımın Kılıç Ustası
Zeldris (Ayrıca çok da hızlı. Ban'la yarışacak kadar ama geçer denemez o yüzden koymak istiyorum. :D )
EzB8resXAAIAaHV

Çok emin değilim bazılarının yerinden ama olabildiğince yaptım. Mangalarda denk birilerini bulmak ne zormuş ya. :D

Edit: Resimler ve takımın adını koyacağım ama takım da hiçbir şeye benzemedi her tipten adam var. :D Bu arada takımın hızlısını Yoruichi yapacaktım aslında da Ban'a çevirdim. Biraz testosteron dolu olmuş ama yine de güzel. :D

Takımın Adı
Chaos - Kaos

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim birden fazla Manga karakterlerinden süper kahraman takımı ve de süper kahramanlar/kötülerden de manga takımı kurduğum 1-2 var. Önce onları atayım. Onlar çok eski epeydir güncellemedim belki bu konuya özel yeni bir şey çıkartabilirim.

Sokak Seviyesi Kötülerden Akatsuki Ekibim

Benim Manga Karakterlerinden Kurulmuş İdeal Süper Kahraman Takımım

------------------------

Şimdi konuya gelirsek;

Keşke bir güç seviyesi limiti konulsaymış ama neyse.. deneyelim

Ama 7 sınıfı da verseydin güzel olurmuş
Katılıyorum.

Örneğin takımınız da ki tek karakter kalan ekibinizi solo alabilecek güçte olmamalı.
Bu kurala göre @Rakatas ın takımındaki Tatsumaki aşırı değil mi o takım için ? :D

Neyse ben kendi takımıma odaklanayım :D :D

Hmm bir seviye belirleyeyim önce hmmm. Dağ -> Küçük Ülke arası bir seviye olsun dersek eğer

Speedster + Taktiksyen + Çağırıcı + Teleportasyon ve Mistik Sanatlar = Minato Namikaze (naruto) // Hokage Hali
194830bca316357183ebf593cbd5b50d.gif

2. Taktisyen + Nişancı + Suikastçi + Silah Uzmanı + Yeni Üye Yetiştiricisi +Ekibin Bufflayıcısı = Reborn (Katekyo Hitman Reborn) // Form değiştirebilir ve Prime
9934687fb9ca4191c318b9acc55719af.gif

Takımın İyileştiricisi + Yakın Dövüş Uzmanı + Kuvvetlisi + Hayvan Çağırıcısı + Buffer = Tsunade Senju (naruto) WA
JNcK.gif

Mistik Sanatlar Uzmanı + Uzay & Zaman Uzmanı & Büyücü = Aladdin (Magi) ( zaman atlaması sonrası ancak final ark öncesi)
EPfctqvW4AAQMl2

İlk 4 güzel oldu ancak takımımda en az 3 Kadın karakter istiyorum O yüzden bu seviyelerde sevdiğim kahraman kadın karakter bulmakta zorlanıyorum. 2 Kadın ve 1 Erkek karakter ile 7 kişilik ekibi kapatacağım. Eskiden Yoruichi'yi çok severdim ancak son arkta karizması çizildi ve Urahara'nın şaplak kızına döndü :D Bir de düz dalmak hariç ekibe katabileceği çok özel bir beceri falan da yok. O yüzden Yoruichi yok. Sırf Karakteri sebebiyle Mirko'yu çok istiyorum ancak Mirko en fazla Bina Seviye birisi yıkım olarak, Dayanıklılık olarak da bunun biraz üstü. Takımın geri kalanına hiç uymuyor. Claymore'dan Teresa'yı alsam Mirko'dan çok çok daha güçlü ancak hala takıma tam olmuyor... Sürekli Aynı Serilerden de karakter almak istemiyorum.

Hmm Yuri Bu Takımın Geri Kalanına Tek atamaz ! Ayrıca Ufak Ülke Seviyesinin de üstü değil (şimdilik) Haha 1 tanesini bulduk :D Mirko'nun karakterinde biri hem de :D :D 1 taşla 2 kuş.

Takımın Prensesi + Ana Yıkım Güçlerinden Biri ? Ha Yuri Zahard (Sadece Black March var Green April yok)
12a7fda352b386e6734bb6070107a4462f29ea4f.gif

Kaldı geriye 1 erkek 1 kadın hmm. Önce 3. kadını halledelim; kim olur acep...

Shinigami + Öteki Dünya Rehberi + Elemental + Mistik Sanatlar Uzmanı = Kaptan Rukia Kuchiki (bleach) // seri sonu hali
2bccc7bdd15279773112dbb8f23ebd06.jpg

Kılıç Ustası + Mistik Sanatlarda Yetkin + Yakın Dövüş Uzmanı + Ekibin Ahlaki Pusulası + Ekibin Keşişi + 2. İyileştiricisi + 2. Eğitmeni= Cennetin Altında Yenilmez Olan Kılıç Ustası Zi Yu ( feng Shen Ji) // son savaş ark
tenor.gif

Eğer "En Az 3 Kadın Karakter" Limitasyonu getirmesem Rukia yerine kesinlikle All Might olurdu. Ekibin Ruhani Lideri ve de abisi olurdu ve çok da yakışırdı. Kusura bakmasın reis.

Edit: Anaaa Ekibin Adını unuttum ....

Hmmmm ne olabilir ki lan....

"The Pillars of Hope"

Bu kurala göre @Rakatas ın takımındaki Tatsumaki aşırı değil mi o takım için ?
Söylemeyi düşündüm de dedim neyse. :D Ama evet ben de katılıyorum Tats solo atar o takıma ama dediğim gibi mangayla denk bir takım oluşturmak zor. Ya tek seri kullanacaksın ya da belli bir fark oluyor.

Edit: Aaa isim eklemeyi ben de unutmuşum. Editleyeyim mesajımı.

Limit konusunda haklısınız sanırım dediğiniz gibi daha iyi olur. O zaman limit dağ ile küçük ülke arası olsun
Bir limit güzel olur ama o da fazla dar. Benim takım uyuyor ama Genos uymaz oraya. Bir üst modeli de Blue Dragon yüzünden Kıtasal'a falan çıkıyor o yüzden o zaman da üst limiti aşarım. :D

Valla Tats'ın fazla olduğunu düşünmedim hiç. Minato, Tsunade ve Jiraiya, Tats'ı alır diye düşünmüştüm ben :D Madem fazla geldi diyorsunuz, o zaman değiştiriyorum :D

Edit: Valla aklıma şuan hiçbir karakter gelmiyor :D Aklıma başka karakter geldiği zaman değiştiririm :D

Limit konusunda haklısınız sanırım dediğiniz gibi daha iyi olur. O zaman limit dağ ile küçük ülke arası olsun
Valla benim bu şartlara göre yapabileceğim bir takım yok :D Zaten çok manga okuyan birisi değilim, ve de bu karakterleri seçerken bile takımın güç seviyesi eşit olsun diye 15-20 dakika falan düşündüm :D

Valla Tats'ın fazla olduğunu düşünmedim hiç. Minato, Tsunade ve Jiraiya, Tats'ı alır diye düşünmüştüm ben Madem fazla geldi diyorsunuz, o zaman değiştiriyorum
Şansları sıfır demezdim ancak çok çok düşük o kesin. Hele de luluş o kadar zayıf kalırken :D

Takım adı: RakaTeam

-Yakın Dövüşçü,Kılıç Ustası= NiTian ErXing Sağlıklı Prime (Feng Shen Ji)
images

-Yakın Dövüşçü, Şifacı= Sakura Haruno Yetişkin (Naruto)
main-qimg-2dd6a3bdd5df4e24185e0036291f653a

-Uzak Dövüşçü/Büyücü/Taktisyen= Frey Blake 9 yıldız büyücü hali (TGMRA4kY)
images

-Destek/Hax= Cadis Etrama Di Raizel Sağlıklı, Prime (Noblesse)
a9db9fb6b8a136129c6f73d03e885d1a6670a7ee.gifv

-Teknoloji Uzmanı/Taktisyen/Destek= Urahara Kisuke Seri Sonu (Bleach)
b6122f4d2f57feb734e18e08e32225e8b5a2de39.gifv

-Bitirici/Varlığı Yeterci= Khun Maschenny Zahard (Tower Of God)
images

-Yenilmez, Kılıç Ustası, Takımın pohpohlayıcısı= Erza Scarlet EoS (Fairy Tail)
7226e388acc6822ec5a4dfb123afda8a.gif

@Rakatas

ErXing reis benim de aklımdan çokça geçti şahsen. Urahara ile Beraber ikisi yani müthiş liderlik, strateji ve hazırlık ikilisi olmuş. Beğendim.

Bende yapayım

Takımın En Güçlüsü ve Tankı

Escanor

933158.jpg

Ekibin Taktiksel Dehası ve Desteği

Law

marcos-emilio-trafalgar-law-2.jpg

Ekibin Lideri+Finansal Desteği+Ana Saldırı Gücü+Taktisyen+Politikacısı

Sinbad

6d2c138ef9e589b6338cddadf5ccdcb2.jpg

Ekibin Büyü Uzmanı

Julius(Normalde Alaaddin veya Merlin alacaktım ama kapılmışlar :D)

Black-Clover-just-dropped-massive-reveal-about-the-Wizard-King-Julius-in-Black-Clover-chapter-331..jpg

Ekibin Sniperı

Lo po Bia Lefav

4d66qqxkbum61.png

Ekibin Kılıç Ustası+Komik Adamı

Killer Bee

killeee.jpg

Ekibin Hızlısı

Yoruichi

758310_bleach-yellow-eyes-shihouin-yoruichi_1440x900_h.jpg

EKİBİN İSMİ: Unstoppables

@Mihawk

Çok tatlı takım olmuş ya :D

Bu arada ben bu konsepti sevdim farklı seviyelerde farklı takımlar yapabilir miyim ? Ben şimdi yapıyorum. Yok herkes tek takım derseniz mesajı silerim.

Bİr tane de böyle sokak seviyesi - meta insan arası seviyede bir takım yapmak istiyorum. İşte atıyorum Küçük Bina seviye ile Büyük Bina ya da Şehir Bloğu arası bişiler istiyorum. Bakalım ne çıkarabileceğim :D

Ekibin en Kahraman Kahramanı // Ekibin Ahlaki Pusulası ve de Ruhani Lideri ve Ekibin Speedster'ı = Mirio Togata - Lemillion
lemillion-mirio.gif

Ekibin Ustası / Abisi / Dövüş ve Suikast Uzman = Taro Sakamoto (sakamoto days)
7872757-sakamoto_character1.jpg

Ekibin Ateşsiz Silahlar Uzmanı ve de Çok Yönlü Dövüşçüsü ve de Tuzak Uzmanı: Tenten (naruto) (genin hali ya da Shippuden hali olsa bile savaş arkı öncesi diyelim)
tumblr_nsfwtdyUmg1u6y1njo1_500.gif

Ekibin Avcısı // Kaplumbağa Terbiyecisi ve de Maskotu: Rak Wraithraiser (Tower of God) (ilk sezon spear bearer eğitimi sonrası)
tower-of-god-anime.gif

Ekibin Eğitmeni // Ablası // Yakın Dövüş ve Simya Üstadı: Izumi Curtis (FMA)
fullmetal-alchemist.gif

Ekibin Yakın Dövüş ve Kombo Bitiricisi // Ekibin Keşifçisi // Görev Alanına Öncü Olarak Gönderileni= Kirie Konami (world trigger)
d75dec3a44bf5d4df73d754d2e6069e882275b19.gifv

Son kişi için biraz daha çok yönlülüğe ve de uzak mesafeye ağırlık vermem gerekiyordu (ya da mistik sanatlara ancak bu seviyeler de o işe bakacak bir manga karakteri bulamadım.

O yüzden gene World Trigger'dan biriyle geliyorum. World Trigger'daki en iyi all-rounder ile uzun, yakın, tank, support, silah uzmanlığı, taktisyenlik vesaire gibi tüm açıklarımı kapatıyorum. World Trigger'dan Jin'i alacaktım ancak o buraya (özellikle de Black Trigger ile) biraz fazla kaçar gibi)

Ekibin All-Rounder'ı // Silah ve Taktik Uzmanı = Reiji Kizaki (world trigger)
Gv5RMZL.gif

En az 3 kadın/kız karakter sözümü gene tuttum. Ancak ekipte bir iyileştirici ya da mistik bir isim olmaması beni üzdü. Yine de çok tatlış bir ekip oldu :D Bu ekiple çok gülerdim ben :D Sakamoto, Rak, Kirie, Mirio , Curtis beşlisi arasında dönecekl muhabbetler ve durumlar koparır insanı ya :D Öte yandan Reiji'nin mükemmelliyetçiliği ile Tenten'in "neredeyim ben" halleri de güzel giderdi :D

Edit: İsmi gene unuttum. Hmmmm...... "Patrol Squad" olabilir.. .Daha eğlenceli bir şey bulmaya çalışıyorum ancak aklıma gelmedi. Gelirse değiştiririm.

Alaydın ya dert etmem ben. Seçilen karakter seçilemiyor mu?
Seçilebilir ya sıkıntı yok sadece farlı bir ekip kurmak istedim ondan :D
Bu arada ben bu konsepti sevdim farklı seviyelerde farklı takımlar yapabilir miyim ?
İstediğiniz kadar hocam herhangi bir sınır yok

Aslında aklımda şey de var yeni bir konu açsak kurduğumuz bu ekiplere de birde kötü adam ekibi kursak nasıl olur sizce ?

Aslında aklımda şey de var yeni bir konu açsak kurduğumuz bu ekiplere de birde kötü adam ekibi kursak nasıl olur sizce ?
Hmm... Valla açarsan ben yazmaya çalışırım. Bu sefer manga kötülerinden mi kuruyoruz?
Evet ama kendi kurduğunuz ekiplere karşı onlara denk ve onları zorlayacak bir ekip olması gerek.Sey gibi Suice Squad gibi bir ekip mesale

Evet ama kendi kurduğunuz ekiplere karşı onlara denk ve onları zorlayacak bir ekip olması gerek.Sey gibi Suice Squad gibi bir ekip mesale
Hem iyi hem de kötü tarafta olmuş karakterler koyabilir miyiz? Mesela bendeki Zeldris. Onu öteki takıma da koyabilir miyim?

Bu arada aç bence konuyu. Ben bulabildiğimi kor yazarım. Ama hem şu 7 sınıfı belirlesen hem de bu takımlar için güç sınırı koyacak mısın koymayacak mısın karar verip oraya yazsan güzel olur bu sefer. Yoksa Bufflayıcı + Tank + Şifacı + Bilmemne falan diye sınıf çıkıyor. :D