Diğer yorumunda kendimden hızlı birisinin hızı çalıyorum demiştin.
Evet demek istediğim direk fiziksel özelliklerinizin yarısını çalıyorum.
Hem PS after effect olarak dağ kesen bir teknik nasıl denk olduğunu anlamadım.
Yıkım/Dayanıklılık: Büyük Ada Seviye
@Nabu PS'nin Büyük Ada Seviye yıkım gücüne sahip olduğunu söyledi. Benim de fiziksel yıkım/dayanıklılık seviyem Büyük Ada Seviye.
Her şey yolunda gittikten (ki hızımı çaldın, PS'yi dağıttın maşallah

ters giden bir şey yok)
Hunter Fest fiziksel özelliklerin yarısını çalar ve Full Counter da büyüyü geri yansıtır. Yani evet hızınızı da çalarım PS'yi de dağıtırım.
sonra PS'yi dağıtsan bile tekrar açabilirim. Kondisyon ve hız olarak epey üstünüm senden.
Ben de FC'yi tekrar kullanabilirim. Bu öyle sınırlı kullanıma sahip bir teknik değil.
Kondisyona bir şey demedim zaten ama bu pek dayanıklılık maçı olacak kadar uzamaz.
Hız konusunda da dediğim gibi fiziksel özelliklerinizin yarısını çalabiliyorum. Dolayısıyla hızınızın da yarısı demek bu.
Hem FC'ne rahatça çözüm bulabilirim. SM bazlı teknikler büyü(çakra) yüklü olmak zorunda değiller. Yani FC'yi kullanamaya bilirsin.
Hocam kullanmama gerek yok zaten

. Siz SM ile birlikte Büyük Dağ Seviyesiniz fiziksel olarak, ben Büyük Ada Seviyeyim. Yani zaten aramızda baya güç farkı var saldırılarınızın öyle büyük bir etkisi olmaz üzerimde.
Ben hız ve kondisyon olarak bu kadar üstün olduktan sonra HF'nin büyük bir tehdit olacağından şüpheliyim.
Hocam ben anlatamadım galiba. HF zaten hız avantajını bana geçiriyor. Kondisyon konusunda da yukarıda konuştum. Hem büyüyü silip hem hız hem güç konusunda üstünlük kurduktan sonra dövüş daha nasıl uzayabilir?
SM+PS'ye ek olarak hız olarak olabilecek seviyenin en üstündeyim zaten. Yani benden hız çalsan bile gene de senden hızlı olacağımı düşünüyorum.
Hocam galiba anladım. Siz ben sizin hızınızın yarısını alınca sizde hala tüm hızınızın olacağını sanıyorsunuz galiba. Yalnız bu yetenek dediğim gibi "çalıyor" bu yüzden sizin hızınız 0,5 benimki de 0,6-0,7 gibi bir şey olacak (kendi hızımı biraz salladım.). Yani ben sizden hızlıyım. Umarım anlatabilmişimdir.
PS'ye gelince dediğim gibi Madara'nın PS'si olduğundan dolayı, ki Madara'da Full SM'da yoktu. Adam Susano'o gittiği anda yenisini hemen basabiliyordu.
Madara'da SM yoktu ama Hashirama Hücresi ve İndra Otsutsuki'nin reenkarnasyonu olarak onun çakrası vardı. Sizde de bu ikisi yok ve sadece SM'nin de bu ikisinin yerini dolduracağını sanmıyorum.
Utkan abi konusunda da ona sormak lazım, biz bir şey yapmayalım. Sonuçta seti dizen Utkan abiydi, hız olarak geride kalacağını biliyordu.
Sanırım o hız hesaplama şeklini okumayıp yanlış anladı. Belki seti yeniden dizdiririz.