Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Eren ile beraber en detaylı işlenmiş karakterdir.
Belki Eren kadar yer işgal etmemiştir ancak onu her gördüğümüzde hakkında küçük-büyük bir şeyler öğreniyoruz. Reiner'ı şöyle bir ele aldığımızda omuzlarındaki sorumlulukların altında ezilip giden, yalanlarla gerçekliğin birbirine acı bir şekilde girdiği, çelişkilerle dolu bir hayatın ürünü olduğunu hemen görebiliyoruz.
.
Gabi Braun
Reiner'ın çok daha yetenekli versiyonu. Dosta güven düşmana korku veren bu hanım kızımız faşist propagandalardan etkilenen zeki ve vicdanlı bir insanın neye benzeyebileceğini de bizlere gösteriyor.
Erwin Smith
Öl de ölelim vur de vuralım ricasına en güzel cevapları veren SnK'nin sarı saçlı mavi gözlü gazisi. Fazla lafa gerek yok.
Eren Jaeger
Sanırım şu zamana kadar en beğendiğim anime ana karakteri. Özellikle bu zamana kadar alıştığımız ana karakterlerden farklılaştığı noktalarıyla oldukça başarılı buluyorum kendisini. Tabi kendilerinden pek hazetmem orası ayrı.
Ben de tıpkı Marco 'nun düşündüklerini düşünüyorum Jean hakkında. Bunlara ekstra olarak Eren gibi astım kestim modunda değil gerçekçi bakış açısıyla dikkatimi çekmişti. Ama ona rağmen sorumluluk almasını bildi ve inzibat yerine keşif'i tercih etti. Yeri ayrı bende.
Mikasa ile shipliyorum.
Mikasa
Eren'e koşulsuz bağlılığını çok samimi buluyorum ve bazı ilişkilerde geldiği gibi yapay gelmiyor. Onun dışında diğer arkadaşlarını da ihmal etmemesi, takımdaki en potansiyelli isim olması vs ilgi çekici kılıyor.
Armin
Eren'in söylediği gibi . "Armin, sen hep en cesurumuzdun." Çekingen ve güçsüz olmasının yanı sıra zeki. Bu tarz karakterler arasında en iyisi Armin sanırım, hiç sırıtmıyor. Ve hiç "ne yapıyor la bu?" dediğim bir yeri hatırlamıyorum. Erwin bile komutayı bu adama bırakma derdinde daha ne olsun?
Erwin Smith
Atatürk gibi adam. Charge sahnesi hala kalbimde, açar açar izlerim.
Conny
Historia
Çok tatlışlar, çok bir nedeni yok. Historia'ya ek olarak karakter gelişimi iyiydi, kraliçe rolünü iyi becerdi bir yerden sonra. Seviyoruz. All hail queen.
Bunlar arasında ise en çok Jean'i seviyorum. Karakter gelişimi hızlı olsa da çarpıcı ve gerekliydi. Ekibin en güçlüsü olmasa bile kesinlikle lideri o. Belki Armin kadar strateji konusunda iyi değil, ama olayları ondan daha iyi okuyor, öyle ki Armin ve Mikasa bile Eren'den şüphe duyarken o Eren hakkında doğru bir çıkarım yapmıştı.
Ayrıca şu sözü; ''Even if you won the battle after abandon your humanity, That victory will meaningless as a human. '' hoşuma gidiyor. Umuyorum insanlığı yitirmeden Mikasa'yla hak ettiği mutlu yaşamı yaşayabilir.
Gabi'yi ise biraz Falco ve son bölümlerde yaptıklarından sonra sevmeye başladım. Yoksa ikinci bir Eren olacaktı gözümde.
Konudan bağımsız olarak çok başarılı bir karakter olarak görsem de Eren'i sevmiyorum. En acı şekilde geberip gitmesini senelerdir bekliyorum.
Bunlar arasında ise en çok Jean'i seviyorum. Karakter gelişimi hızlı olsa da çarpıcı ve gerekliydi. Ekibin en güçlüsü olmasa bile kesinlikle lideri o. Belki Armin kadar strateji konusunda iyi değil, ama olayları ondan daha iyi okuyor, öyle ki Armin ve Mikasa bile Eren'den şüphe duyarken o Eren hakkında doğru bir çıkarım yapmıştı.
Ayrıca şu sözü; ''Even if you won the battle after abandon your humanity, That victory will meaningless as a human. '' hoşuma gidiyor. Umuyorum insanlığı yitirmeden Mikasa'yla hak ettiği mutlu yaşamı yaşayabilir.
Gabi'yi ise biraz Falco ve son bölümlerde yaptıklarından sonra sevmeye başladım. Yoksa ikinci bir Eren olacaktı gözümde.
Konudan bağımsız olarak çok başarılı bir karakter olarak görsem de Eren'i sevmiyorum. En acı şekilde geberip gitmesini senelerdir bekliyorum.
Açıkçası son zamanlara kadar pek önemsemiyordum ama son olanlarla, bütün kurgular içindeki en favori baş karakterlerimden birisi haline geldi. Hikaye içinde gerçekten güzel düşünülmüş ve genellikle de görülmeyen bir yaklaşımı var.
Eren'i sevmemin sebebini en iyi şu yazı açıklıyor.
Kendisine yüklenen role karşı gelerek, yeniden doğduğunda kendi hedeflerinin peşinde koşması ve bunun için uğraşması çok hoş bir şey. Aynı zamanda hikayesinin trajikliği bunu daha bir tatlı yapıyor.
Erwin Smith
Yani, animelerin Atatürk'ünü sevmemek elde mi Zeki, cesur, kararlı, karizmatik vb. Ancak motivasyonu iyice kendisini sevdirdi. Bir kişi olarak sevip sevmeyeceğim ayrı bir konu.
Gabi Braun
Hikayeye hızlı giriş yapmış ve aynı hızla kendisini bana sevdirmiştir. Yaptığı çok ama çok fazla şey var. Çok yetenekli olmasına ve büyüdüğü koşullara rağmen, çevresindekileri önemseyen bir tip. Aynı zamanda Eren'in farklı koşullarda yetişmiş daha yetenekli versiyonu gibi. Gabi'nin hikayesinin ilerleyişi SnK'ya dair en sevdiğim şeylerden birisidir.
Kız aynı zamanda one shot one kill takılır (aşağı yukarı)
Reiner Braun
Reiner'in hikayesi, SnK'ya dair en iyi şeylerden birisidir. Eren'le beraber, karakter gelişimi en iyi işlenen karakter. Adamın hissettiği yükü ve yaşadıklarını görüp de empati yapmamak elde değil.
Yelena
Yine son zamanlarda çıkmış başka bir karakter. Ancak bu kadının bir liderin sahip olabileceği en iyi sağ kol olduğunu düşünüyorum. En berbat işleri yüzünde hiçbir ifade olmadan tamamlaması, çok riskli işlere girişmesi ve bitmek tükenmez kararlılığı çok takdire şayan bir şey. Görünüm olarak tasarımını da severim.
Jean Kirstein
İlk başlarda pek sevmiyordum ama seriye tekrar baktığımda gözüme girdi. Saydığım diğer karakterler kadar çok sevdiğimi söyleyemem fakat diğer karakterlere göre çok daha sağlıklı bir insan. Çok daha "normal". Lakin olaylara çok hızlı adapte olabiliyor ve aynı zamanda zeki birisi. Bu sebeplerle zaman içinde daha çok sevdiğim ve iyi ki hikayede var dediğim birisi haline geldi.