Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Neden Güç Karşılaştırması Yapıyorsunuz?

Eskiden beri bir şeyi kesin olarak öğrenme çabam var bilgi bulanık olunca içim rahat etmiyor ve bence eğlenceli zaten olmasa yapmazdım

Tek sebep, çünkü zevkli. O karakterlerin birbiriyle kapışması insanların buna yorum yapması çok zevkli, eğlence yani çok ciddiye alıp uzun uzun tartışmak çok gereksiz.

Gelen cevaplardan, genel olarak bu konunun pek sorgulanmadığı belli zaten. "Çünkü eğlenceli" tarzı bir cevap, herhangi birisi tarafından herhangi bir konuda verilebilir. Hiçbir şey dememekle eşdeğer bir cevap.

Not: Yanlış anlaşılmasın, daha fazla bir cevap beklemiyorum. Konuyu açtığımda foruma gelen insanların daha meraklı olacağını varsaymıştım. Bunun doğru olmadığını şu an biliyorum.

Gelen cevaplardan, genel olarak bu konunun pek sorgulanmadığı belli zaten. "Çünkü eğlenceli" tarzı bir cevap, herhangi birisi tarafından herhangi bir konuda verilebilir. Hiçbir şey dememekle eşdeğer bir cevap.

Not: Yanlış anlaşılmasın, daha fazla bir cevap beklemiyorum. Konuyu açtığımda foruma gelen insanların daha meraklı olacağını varsaymıştım. Bunun doğru olmadığını şu an biliyorum.
Yanlış anlaşılacak bir durum yok, zaten eğlence alt tarafı ne cevap olabilir ki? Özel bir tarafı yok yani eğlenip gidiyoruz çok derinlik arama taraftarı değilim yoksa eğlencesi de kaçar gider. Ancak farklı düşünene arkadaşlar mutlaka olacaktır tabii, ben insanların görüşlerini çırpınırcasına karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasını sevmiyorum, çok ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum ancak genel olarak çizgi roman babında meraklıyım o ayrı, merakımdan geldim yani buraya. Bu sadece işin eğlencesi.

@KocaYusuf

Elbette. İnsanlar farklı şeylerden zevk ve tatmin alıyor sonuçta. Sadece, forumun yalnızca buna odaklı olması kişisel olarak benim için bir hayal kırıklığı oldu. Daha çeşitli olmasını umuyordum.

Belki de akışına bırakmak gerek. Değişmiyorsa zorlamamalı. Hiçbir zaman insanın bağ kurduğu, çeşitli, eğlenceli, bilgilendirici vb. bir yer haline gelmeyecek. Bu yönde bir şeyler yapmak nafile. Başından beri olması için uğraştığım yer olmayacak. Versus tartışılan sadece başka bir forum olarak kalacak.

Herhalde, artık yitip gitmiş bir şeyi canlandırmaya çalışıyordum. Oysa her şey çürüyor.

@KocaYusuf

Elbette. İnsanlar farklı şeylerden zevk ve tatmin alıyor sonuçta. Sadece, forumun yalnızca buna odaklı olması kişisel olarak benim için bir hayal kırıklığı oldu. Daha çeşitli olmasını umuyordum.

Belki de akışına bırakmak gerek. Değişmiyorsa zorlamamalı. Hiçbir zaman insanın bağ kurduğu, çeşitli, eğlenceli, bilgilendirici vb. bir yer haline gelmeyecek. Bu yönde bir şeyler yapmak nafile. Başından beri olması için uğraştığım yer olmayacak. Versus tartışılan sadece başka bir forum olarak kalacak.

Herhalde, artık yitip gitmiş bir şeyi canlandırmaya çalışıyordum. Oysa her şey çürüyor.
Nedense çok üzüldüm şimdi ya :D Umarım bir gün başarırsın ne diyeyim, sadece gerçekten çalışmakla olacak bir şey değil yine de. Ben öyle düşünüyorum,insanların da bilgilendirilmesi lazım, sadece 2 film izleyip fanboy olanların vs attırdığı bir yer olmaması lazım burasının diye düşünüyorum.

Heyecanlı oluyor.Ahlaklı bir şekilde tartışmak bence eğlenceli ve vakit geçirici :erosennin1:

@Child of Darkness o kadar da üzme kendini. Doğru, burası genelikle versusların tartışıldı bir yer ama yine de farklı konular da bazen konuşulabiliyor. Birde gördüğüm kadarıyla sitede ki bazı insanlar birbirleriyle kaynaşmışlar arkadaş olmuşlar yani dostlukların da olduğu iyi bir site burası. Bu sitenin hayal ettiğin gibi olmaması üzücü olmalı ama yine de çok da kötü bir site değil burası. Sen kendini üzme bence ve bu siteyi hayal ettiğin gibi olması için çabalamaya devam et derim. ^^

@Child of Darkness Her kelimenle haklısın. Bu mesajlarına uzun zamandır cevap vermek istiyordum.
Bence de öyle, forum tam anlamıyla çizgi roman, anime - manga vs forumu oldu. Ben de değişik konular istiyorum. Örneğin DH'de yapıldığı gibi şarkı yarışmaları düzenleyebiliriz. Hatta yoğun talep olursa ben açarım. (Nabu DH'yi örnek verdiğim için bana kızabilir.) Kitap vs konularına hiç ilgi gösteren yok, teknoloji de öyle.
Şahsi fikrim bu yönde, değişik bölümlerde değişik konular görmek istiyorum ve tekrarlıyorum; müzik yarışması isteyen varsa açarım.

Vs tartışmanın bana iki faydası var
  1. Eğlenip zaman geçirmemi sağlıyor
  2. Yeni bilgiler öğreniyorum
Bu maddeler doğrultusunda tartışmanın tadı kaçırılmadığı sürece bence yararlı bir aktivite diye düşünüyorum