100 TL altında ki en ideal alternatif sanırım Wizard of Legend 26 TL şu an ben 11 TL'ye almıştım.Durum böyleyken ben de alternatiflere bakarım.
100 TL altında ki en ideal alternatif sanırım Wizard of Legend 26 TL şu an ben 11 TL'ye almıştım.Durum böyleyken ben de alternatiflere bakarım.
Hades'te ilgimi çeken müziği, stüdyosu ve sanat tasarımı olduğundan dolayı başka rougelike oyunlardan ziyade sonu .to ile biten siteler benim için en ideal alternatif.100 TL altında ki en ideal alternatif sanırım Wizard of Legend 26 TL şu an ben 11 TL'ye almıştım.Durum böyleyken ben de alternatiflere bakarım.
Hahaha Haklısın ne diyeyim.sonu .to ile biten siteler benim için en ideal alternatif.
Bence tüm oyunları hala görsel olarak güzel. Hatta Arkham Knight günümüz pek çok oyunundan daha güzel görünüyor.Batman Arkham serisini oynamayı istiyorum uzun zamandır. İlk oyunu 14 sene önce çıkmış. Seri hâlâ oynanabilir düzeyde mi? Birde Arkham Origins'i farklı stüdyo yapmış canon sayılıyor mu? Eğer öyleyse hikayenin en başını anlatıyor galiba ondan mı başlamak lazım yoksa sonradan oynanılabilir mi?
Sayılıyor. Arkham Knight'ın içinde Origins'e bir sürü göndermeler var ama çok da önemli bişi değil hani. Lakin "hikayenin başı"nı anlatma gibi bir durum yok aslında. Sadece bizim çömez Batman'imizin daha ilk büyük gecesini anlatıyor. Oynamadan da geçebilirsin.Birde Arkham Origins'i farklı stüdyo yapmış canon sayılıyor mu?
Umarım JJK'nin oyunu gibi saçma sapan bir şey çıkmaz.Oynayacak cihaz bulması durumunda, Aliy Baba'nın online modda 400+ saatini harcayacağı oyun değil mi ya bu?
Umarım JJK'nin oyunu gibi saçma sapan bir şey çıkmaz.
Şu iki gif biraz fikir veriyor
Oynanışa dair iki tane gif. DBZ oyunlarına benziyor. Oynanır gibi. Tutar da bence.
Lan, aslında dikkatli bakınca Jump Force'a da benziyor. Bilemedim. shshshs
Baktım onlara ama hala kesin değil. Yeni DB oyunu gibi bir şey olsa süper olur.Şu iki gif biraz fikir veriyor
Valla DBZ oyunları epey popüler hatta E-Spor sayılıyor. Bleach'e de o kafada bir şey yakışır.Baktım onlara ama hala kesin değil. Yeni DB oyunu gibi bir şey olsa süper olur.