Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Venom: Let There Be Carnage

Homelander

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Yarın vizyona girecek olan filmin tartışma başlığı.
[img='http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2021/05/VNM2_OnLine_1400x2100_TSR_RD3DDCIMAX_02.jpg',none,610][/img]

Bir aksilik çıkmazsa abim ile beraber cumartesi günü gideceğiz :D Aynı gün içinde de düşüncelerimi yazarım.

Şahsen sadece görsel efekt dövüşler için izledim. :D Carnage'in yüzü bir garip duruyor bir de
Carnage ile Cassady'nin bağı farklı olmuş.

Öncelikle filmdeki Venom'un çizgi romanlardakiyle alakası yok. Venom filmi eğlenceli kılmak için saçma sapan şeyler söyleyip izleyiciyi eğlendirmeye çalışıyor. Ancak bu sahneler eğlenceli olmaktan çook uzak. Gerçekten utancımdan bayılacaktım, çok cringe oldum. Aynı şekilde Carnage, çizgi romanlardaki ile filmdeki Carnage'in benzer olduğu tek yönü ismi. Spider-Man 3'den beri live-action Carnage görmeyi çok istiyordum. Ama karşıma böyle bir şey çıkınca çok feci sinirlendim.

Film gerçekten çok kötü. Filmin adı Venom: Let There Be Carnage. Ne demek bu? Venom vs Carnage demek değil mi? Yani en azından ben böyle anladım. Ama... Buradan sonrası spoiler olacak.

Filmde Venom ve Carnage sadece 1 (bir, one, ichi, 2'den önce gelen rakam) kere kapışıyorlar. Şaka mı bu abi, ben bu filmi niye izledim o zaman? Venom'un depresyondaki saçma sapan, acayip cringe olan sahnelerini çekmek yerine biraz daha dövüş sahnesi çekemez miydiniz?? Ha sondaki dövüş sahnesi de iyi değildi. Kötü olduğunu söyleyemem ama iyi olduğunu da söyleyemem. Carnage'in gücü hiç iyi yansıtılamamış. Nerede ulan Spider-Man ve Venom'u üst üste koyup yenen Carnage?! Cletus Kasady de Cletus Kasady gibi değildi. Benim bildiğim Cletus Kasady bir kızı hiç umursamaz, sadece katliamına bakardı. Sondaki "Sadece senin arkadaşın olmak istemiştim!" sahnesinde de gerçekten yerin dibine girdim. WTF?! Cletus nasıl bu kadar acınası bir duruma düştü abi. Bir de Carnage ve Cletus hiç uyumlu değildi gerçekten. Bu ikisinin uyum sağladığı yön katliam yapma arzularıydı. Ama filmde Cletus sadece sevgilisiyle takılmak istiyordu. Saçmalıktan başka bir şey değil abi. Onu geçtim, Venom ve Brock ikilisi de berbattı. Venom 3. sınıf çocuğu gibiydi. İzlerken kusacaktım neredeyse. Sonraki filme Toxin'i bırakmasını bekliyordum, ki öyle de oldu. Görsel efektler iyi değildi. Çok daha iyi olabilirdi. Yani bu filmi izlemek için tek sebep gizli sahnesiydi. Ki gizli sahnesi mükemmeldi gerçekten.

Nitekim, bu filmi izlemenize hiç gerek yok. Tamamen boş bir film. Sadece Carnage'i çok seviyorsanız izlenilebilir. Ha bir de yukarıda dediğim sebepten dolayı.