Orkun, biz senden razıyız kardesim. Senden ve Jeraldo'dan başka oynayan oyuncu olsa takımda kaybetmezdi zaten Ümraniye. Yolun açık olsun.
İlk 20 dk'da Mert'in yediği hatalı iki gol JK'yı oyundan düşürdü çok fena. Sonra oyunun kontrolünü sağlayamadı dk 80'e kadar hiç varlık gösteremedi.Sevinmek için sevmedik ama elek olmak için de sevmedik. ADS zorlanmadan yendi bizi.
Dakika 80, skor 4:0 olduktan sonra varlık göstermese de olurdu.İlk 20 dk'da Mert'in yediği hatalı iki gol JK'yı oyundan düşürdü çok fena. Sonra oyunun kontrolünü sağlayamadı dk 80'e kadar hiç varlık gösteremedi.
ADS'nın 9 eksikle ve 4. kalecileriyle çıktığını da unutmamak gerek. Murat Sancak bile "yenilmemek için çıkmıştık sürpriz oldu" diyor.
Sağ ol kardeşim. Yediğimiz ilk gol beni çileden çıkardı. Mert o topu tutsaydı yenilmeyecektik belki.@Trao Geçmiş olsun kardesım. Ama Burak Hoca iyi direndi 2-2 de olabilirdi Rosier kaçırmasaydı. Ben bizim takımın oyunundan hiç memnun değilim şahsen, tarihin en kötü JK'larından birine karşı rahat galibiyet almalıydık.
Agabey bir nesli Galatasaraylı yapacak ya kafaya koymuş. Bambaşka bir ambargo koydu lige. 9 maç 10 gol 1 asist. Geçen senenin üzerine koydu daha %60'ıyla oynadığı halde.
Mert'ten çok savunmada hata var bence, topu Icardi'nin önüne düşürdü bildiğin. Penaltı da keza gereksiz topa öyle çıkılmaz. GS de çok kötüydü ama istatistiklere bakarsak ağır eziyor. Maçı izlemeyen biri GS top oynatmadı sanabilir ama 2-2 de olabilirdi maç.Sağ ol kardeşim. Yediğimiz ilk gol beni çileden çıkardı. Mert o topu tutsaydı yenilmeyecektik belki.