Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu Tartışma&Sohbet Başlığı

Orkun, biz senden razıyız kardesim. Senden ve Jeraldo'dan başka oynayan oyuncu olsa takımda kaybetmezdi zaten Ümraniye. Yolun açık olsun.

Çok iyi analiz etmişler yine. Fenerin acil toparlanmaya ihtiyacı var. Rezil bir maç oynadılar.

Mertens'e maç esnasında "iki maçtır iyi şut atamıyor adam a" dedim, ben dedikten 5 dk sonra harika bir asist yaptı, ikinci yarıda da uzaktan şutla gol attı. Ahauhauha.

Sevinmek için sevmedik ama elek olmak için de sevmedik. ADS zorlanmadan yendi bizi.
İlk 20 dk'da Mert'in yediği hatalı iki gol JK'yı oyundan düşürdü çok fena. Sonra oyunun kontrolünü sağlayamadı dk 80'e kadar hiç varlık gösteremedi.

ADS'nın 9 eksikle ve 4. kalecileriyle çıktığını da unutmamak gerek. Murat Sancak bile "yenilmemek için çıkmıştık sürpriz oldu" diyor.

BJK (BJK'liyim) bu yönetim sorununu çözemeden bu iş tatlıya bağlanmaz. Şenol Güneş'in de kendini modern futbola adapte edemediği inatla aynı planı zorlamasından anlıyoruz. Bu seneki BJK'den ne köy olur ne kasaba

İlk 20 dk'da Mert'in yediği hatalı iki gol JK'yı oyundan düşürdü çok fena. Sonra oyunun kontrolünü sağlayamadı dk 80'e kadar hiç varlık gösteremedi.

ADS'nın 9 eksikle ve 4. kalecileriyle çıktığını da unutmamak gerek. Murat Sancak bile "yenilmemek için çıkmıştık sürpriz oldu" diyor.
Dakika 80, skor 4:0 olduktan sonra varlık göstermese de olurdu.

@Trao Geçmiş olsun kardesım. Ama Burak Hoca iyi direndi 2-2 de olabilirdi Rosier kaçırmasaydı. Ben bizim takımın oyunundan hiç memnun değilim şahsen, tarihin en kötü JK'larından birine karşı rahat galibiyet almalıydık.

Agabey bir nesli Galatasaraylı yapacak ya kafaya koymuş. Bambaşka bir ambargo koydu lige. 9 maç 10 gol 1 asist. Geçen senenin üzerine koydu daha %60'ıyla oynadığı halde.

@Trao Geçmiş olsun kardesım. Ama Burak Hoca iyi direndi 2-2 de olabilirdi Rosier kaçırmasaydı. Ben bizim takımın oyunundan hiç memnun değilim şahsen, tarihin en kötü JK'larından birine karşı rahat galibiyet almalıydık.

Agabey bir nesli Galatasaraylı yapacak ya kafaya koymuş. Bambaşka bir ambargo koydu lige. 9 maç 10 gol 1 asist. Geçen senenin üzerine koydu daha %60'ıyla oynadığı halde.
Sağ ol kardeşim. Yediğimiz ilk gol beni çileden çıkardı. Mert o topu tutsaydı yenilmeyecektik belki.

Sağ ol kardeşim. Yediğimiz ilk gol beni çileden çıkardı. Mert o topu tutsaydı yenilmeyecektik belki.
Mert'ten çok savunmada hata var bence, topu Icardi'nin önüne düşürdü bildiğin. Penaltı da keza gereksiz topa öyle çıkılmaz. GS de çok kötüydü ama istatistiklere bakarsak ağır eziyor. Maçı izlemeyen biri GS top oynatmadı sanabilir ama 2-2 de olabilirdi maç.

Kalecilik bir durum olmadı maçta ama savunma oyuncularının hatalarından geldi gol. Angelino yine berbattı bizde. Sizin stoper tandemi ise Allah'a emanet bayağı.

GS ilk yarı beraberliği yakaladı. İkinci yarı daha zorlu olacak gibi.

Üzücü bir gece. Yani ilk 60 dakika müthiş bir oyun ortaya koyduk, sonrasında takımın pili bitince ister istemez geriye düştük. Kopenhag maçında daha kötüydü onda dk 20'den sonra oyundan düşmüştük. Sosyal medyadaki(sanıyorum çoğunluğu ergen, değilse çok fena yani üzücü)tipler şu oyun ve mağlubiyetten dolayı akıllarınca taştaş geçmeye çalışmış, bir diğer güruh ise Okan hocayı yerden yere vurmuş. Yani başka maçı izledik her halde. Elbette değişiklikleri çok geçti yaptı ancak Kazımcan'ı 11 oynattı diye de eleştirilmez. Angelino'nun performansı da ortada yani kaç haftadır. Adamın elinde başka bek mi var? Ya Abdüş'ü oynatıcan bek ya da bu ikisi zaten.

Icardi'nin Karagümrük maçından ders almayıp yine PANENKA denemesi. Bu adamdaki özgüvene övsem mi sövsem mi bilemiyorum. İyi ya da kötü ayrı ama herif tam bir ikon. Çok kritik bir gol de kaçırdı ama yine ikonik bir gole imza attı. Penaltı golleri bile klas.

Okan Buruk'un neden değişiklikleri geç yaptığını ve 1-1'e razı olmadığını Önder Özen çok güzel anlatmış. Ben beğendim yorumunu.

Uzun zamandir böyle bir hakem yönetimi görmemistim.Skora etki edebilecek 4-5 major hatası vardı bizim alehimize.Ozellikle bizim ilk iptal edilen goldekinin 10 katı rakip cektigi pozisyonda,lehimize faul yerine fb'ye penalti vermesi nasıl bir çifte standarttı anlayamadım.

Harika bir bölüm olmuş yine. Timur Alican ağabey normalde saha dışına çok sık çıkan biri değil ancak Beşiktaş bölümünde o bile taktiği falan bırakıp isyan etmiş.

Haftalar sonra "gerçek" bi 10 numara performansı. İyi gününde bir Mertens çok başka gerçekten... Yağ gibi aktı takım. Kazımcan hariç aksayan bir parçamız yoktu. Ndombele bile sırıtmadı.

Koskoca külup baskanı sahaya atlayıp hakem dövüyor.Ya hadi sinirlendin vurdun yumruğu, yerde niye tekmeliyosunuz adamı.Bu öfkeyle sinirle açıklanabilecek bir şey değil.Dümdüz planlı hakeme bilenmişler.

Tabi suçu direk tek kişiye de yıkmak dogru değil.Yıllardır büyük takimlar her yenilgi veya puan kayıplarında hakemi hedef gösteriyor.Erden timur'un, Ali koç'un açıklamalari ilk aklıma gelenler mesela.Aslinda en oturakli ve akıl olmasi gereken adamlar bunlar ama en ufak bir başarısizlikta, başarisızlıgı farklı hedeflere bağlayıp güclerini,koltuklarını koruma peşindeler.

İşin diğer boyutu bu olayın Ankaragücüne faturası ne olacak bunu da merak ediyorum.Olayın failleri hakkinda hemen hemen herkes benzer şey düşünuyodur zaten.Ömür boyu spordan men+kişisel ceza.Artık burası kanunlara bağlı
Fakat bunun Ankaragücune yaptırimi ne olacak?Bir kisinin bok yemesi olay aslınsa ama o kişi de külup baskanı.Gidip küme falan düsürmek absurt olur ama 3 puan silme cezası gibi bir şey de hiç tatmin edici olmaz.

Geri