Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

Animesinin ikinci sezonu çıkmış. Şu Zahard'a Jahad demeleri hâla sinirimi bozuyor ama ilk bölüm fena değildi.

Özellikle şu iki reisi görünce duygulandım.
AVvXsEiL2emE-HCjj9i98tC2C-uM1ePgAzsuhpFgwNPAi6963egTxUuRwNMlVLrP1tNvIaPKT9Tb_d_vrimg9KI3jxz_DFYyFKoyA5lPBBEpepAWKgCmxgRjOwf-gsOqWZyBgZHsMolTKrKqfZSrfxgO1gmi5JHoavG1PKJdC_y9Z_WQ5YcsATG5SC0EvZVwmKY
AVvXsEiiQk4_Vl6sNJkCeHsVkm7OdQjFIDblxHbXc4FEJ8Z9sLYTXhPjPs5dFPCBzo9vmGpqrVkLIa8G5BjRyps_vVjGffjk_qb0IFnLQGule7zjzQs4Ncfc7VVKa8DWHrS7e4KMNXgwqpaUqPlf6sw83kAi-3SKtI15BRfPx89w40dAj_KynY1xSha9M8MoOpE

Orijinali Jahad değil mi? Webtoons, yani resmi yayıncı da Jahad diyor.
Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.

Fandom'da da Zahard yazıyor bir de şöyle bir bilgi var:
SIU once responded a twitter question that are written in English that asked him about "Zahard or Jahad", and SIU replied with "Z" letter, confirming it is "Zahard" or "Zahad".[10][11]

Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.

Fandom'da da Zahard yazıyor bir de şöyle bir bilgi var:
O zaman Webtoons ağır batırmış. Yıllardır Jahad diye çevirdiler.

Misal burada Jahad diyor.

En son Yama ve Yasratcha'nın kitabı almaya çalıştığı yerde bırakmıştım. Birkaç gün önce geri döndüm ve 3. sezon 203. bölümdeyim.

Bıraktığım yerden beri epey bir şey olmuş ve nihayet 10 FH'nin kökenlerini biraz görmeye başladık Enkidu sağ olsun. Ama çizimler sürekli gözüme batıyor. SIU'nun son verdiği aradan beri çizimlerde çok belli bir değişim olmuştu ve ne yalan söyleyeyim eski stili özledim. Tabii ki serinin sırf devam etmesi bile güzel ama önceki çizimlere çok alışmışım tam serinin havasını yansıtıyordu bana. Neyse güncele çok bir şey kalmadı, bakalım ne olacak.

Traumerei'nin bizzat kontrol ettiği 7 Shinheuh arasında Leviathan var mı? Çünkü bu yedili arasındaki 3 Su Ejderi'nden bahsederken Leviathan da yumurta olarak gözüküyordu sanki ama Leviathan biraz da kendini o gruptan ayrı gibi anlatıyordu Baam'a. @Nabu @memoww

650. Bölüm
Valla benim bir gözler yaşardı biraz da boğazım düğümlendi. Sevmiştim Traumerei'yi valla böyle gitmesine üzüldüm. Günahlarına kefaret olması için bizimkilere yardım eder, aile adamı olur diyordum intihar etti.

650. Bölüm
Valla benim bir gözler yaşardı biraz da boğazım düğümlendi. Sevmiştim Traumerei'yi valla böyle gitmesine üzüldüm. Günahlarına kefaret olması için bizimkilere yardım eder, aile adamı olur diyordum intihar etti.
Ya bunlar ölümsüzlük anlaşması imzalanmıştı sanki nasıl yaptı onu?

Ya bunlar ölümsüzlük anlaşması imzalanmıştı sanki nasıl yaptı onu?
Bunu sorduğuna göre o kısma kadar okumamışsındır. 😄 Eğer okuyacaksan spoiler olmasın yoksa Traumerei ve Gustang oyunlarının sonucunda Traumerei'nin antlaşmasını feshetti ve Traumerei duygu yoğunluğu içinde hayatına son verdi. Bir de o ölümsüzlük antlaşması Kuralsızlara işlemiyor.

İşlemediğini biliyordum ama bir oyun ile yıkılacak Kadar basit olduğunu düşünmedim. Oralara gelmedim daha evet 😁

İşlemediğini biliyordum ama bir oyun ile yıkılacak Kadar basit olduğunu düşünmedim. Oralara gelmedim daha evet 😁
Oyunu katın gardiyanı kontrol ediyor. Şu her katta olan ölümsüz, yetkisi yadırganamaz Shinheuhlar. Ölümsüzlük antlaşmaları zaten baştan o kat gardiyanlarıyla yapılmıştı o yüzden aynı antlaşmayı onlarla da kırabilirler.

Oyunu katın gardiyanı kontrol ediyor. Şu her katta olan ölümsüz, yetkisi yadırganamaz Shinheuhlar. Ölümsüzlük antlaşmaları zaten baştan o kat gardiyanlarıyla yapılmıştı o yüzden aynı antlaşmayı onlarla da kırabilirler.
Hızlıca güncele geldim

Bu V ne ayak çözemedim ya. Enteresan bir karakteri var gibi.

Bu V ne ayak çözemedim ya. Enteresan bir karakteri var gibi.
V, Kule'ye ilk giren 13 savaşçıdan biri ve Baam'ın babası. Zahard, aile liderleri ve V ayrı yollara düşmeden önce beraber tırmanıyorlardı kuleyi. Son birkaç bölüme bakmadım o yüzden bir açıklama geldiyse bilmiyorum ama oğlu ölüp eşi kafayı yedikten sonra intihar ettiği söyleniyordu. Kule'nin dışındaki bir tanrı tarafından canı karşılığında oğlunun vücuduna konmuş olabilir onun yerine.

Yok kim olduğunu biliyorum, kişilik anlamında ne ayak çözemedim diyorum. Sanki çok küstah ve daha alfa bir Baam havası var gibi ama emin de değilim. Çok oğlunu umursuyormus gibi durmadı mı diyeyim bilemiyorum ama anlatabildim umarım

Yok kim olduğunu biliyorum, kişilik anlamında ne ayak çözemedim diyorum. Sanki çok küstah ve daha alfa bir Baam havası var gibi ama emin de değilim. Çok oğlunu umursuyormus gibi durmadı mı diyeyim bilemiyorum ama anlatabildim umarım
Haa anladım. Evet beklediğimden farklı bir şey çıktı ama bu bir bedel olabilir veya bir tür yan etki. Dediğim gibi son birkaç bölüme bakmadım. İlerde göreceğiz sanırım.

Bıraktığım yerden birkaç bölüm birikmiştir diyordum sezonun sonuna gelmişim bir bölüm daha yayınlayıp hiatus'a girmiş adam. 😄 Spin-off'lar üzerinde çalışacağına dair bir şeyler demiş, sanırım diğer karakterlere de biraz odaklanmak istiyor. Baam'ın hali ortadayken ilk iki sezondaki orijinal tayfayı fazla göremememiz normal. Bakalım Wangnan ne yapmış. 😄

Sorum var: Son savaşı okumadıysanız bakmayın spoiler olmasın. Bakmış olabilecek birkaç kişiyi etiketliyorum. @Nabu @Rakatas @memoww
Shinwonryu tam olarak nasıl tanımlanır? Irregular olanlar yapıyor ve üst düzey bir teknik ok ama Traumerei'nin Rupture/Disconnect de Traumerei'ye özel bir şey ve açıkçası Shinwonryu'sundan çok daha fazla kullandı dövüşünde, Shinwonryu'ya girmemesinin bir sebebi var mı? (Traumerei'nin Shinwonryu ilan etmemesi haricinde bir sebep)

Bir de Traumerei'nin Shinwonryu'sunun tam olarak özelliği ne? Tüm yönlü yaratık maratonu gibi gözüktü ama fazlası veya ekstra bir kullanımı var mı? Mesela Shinwonryu'sunu orijinal gücünü geri almak için emmişti, ondan sonra hiçbir yaratığının gücünü kullanmadı (Enraged Rapid kolu gibi) yani ya orijinal gücü ya da Shinheuh'larını mı kullanabiliyor?

Geri