Orijinali Jahad değil mi? Webtoons, yani resmi yayıncı da Jahad diyor.Animesinin ikinci sezonu çıkmış. Şu Zahard'a Jahad demeleri hâla sinirimi bozuyor ama ilk bölüm fena değildi.
Özellikle şu iki reisi görünce duygulandım.
![]()
![]()
Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.Orijinali Jahad değil mi? Webtoons, yani resmi yayıncı da Jahad diyor.
SIU once responded a twitter question that are written in English that asked him about "Zahard or Jahad", and SIU replied with "Z" letter, confirming it is "Zahard" or "Zahad".[10][11]
O zaman Webtoons ağır batırmış. Yıllardır Jahad diye çevirdiler.Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.
Fandom'da da Zahard yazıyor bir de şöyle bir bilgi var:
650. Bölüm
Valla benim bir gözler yaşardı biraz da boğazım düğümlendi. Sevmiştim Traumerei'yi valla böyle gitmesine üzüldüm. Günahlarına kefaret olması için bizimkilere yardım eder, aile adamı olur diyordum intihar etti.
Bunu sorduğuna göre o kısma kadar okumamışsındır.Ya bunlar ölümsüzlük anlaşması imzalanmıştı sanki nasıl yaptı onu?
Oyunu katın gardiyanı kontrol ediyor. Şu her katta olan ölümsüz, yetkisi yadırganamaz Shinheuhlar. Ölümsüzlük antlaşmaları zaten baştan o kat gardiyanlarıyla yapılmıştı o yüzden aynı antlaşmayı onlarla da kırabilirler.İşlemediğini biliyordum ama bir oyun ile yıkılacak Kadar basit olduğunu düşünmedim. Oralara gelmedim daha evet![]()
Hızlıca güncele geldimOyunu katın gardiyanı kontrol ediyor. Şu her katta olan ölümsüz, yetkisi yadırganamaz Shinheuhlar. Ölümsüzlük antlaşmaları zaten baştan o kat gardiyanlarıyla yapılmıştı o yüzden aynı antlaşmayı onlarla da kırabilirler.
V, Kule'ye ilk giren 13 savaşçıdan biri ve Baam'ın babası. Zahard, aile liderleri ve V ayrı yollara düşmeden önce beraber tırmanıyorlardı kuleyi. Son birkaç bölüme bakmadım o yüzden bir açıklama geldiyse bilmiyorum ama oğlu ölüp eşi kafayı yedikten sonra intihar ettiği söyleniyordu. Kule'nin dışındaki bir tanrı tarafından canı karşılığında oğlunun vücuduna konmuş olabilir onun yerine.Bu V ne ayak çözemedim ya. Enteresan bir karakteri var gibi.
Haa anladım. Evet beklediğimden farklı bir şey çıktı ama bu bir bedel olabilir veya bir tür yan etki. Dediğim gibi son birkaç bölüme bakmadım. İlerde göreceğiz sanırım.Yok kim olduğunu biliyorum, kişilik anlamında ne ayak çözemedim diyorum. Sanki çok küstah ve daha alfa bir Baam havası var gibi ama emin de değilim. Çok oğlunu umursuyormus gibi durmadı mı diyeyim bilemiyorum ama anlatabildim umarım
Henüz gelemedim ancak yakında gelirim gibi. Gelince konuşuruz inş.hocam güncele geldiyseniz