Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

Animesinin ikinci sezonu çıkmış. Şu Zahard'a Jahad demeleri hâla sinirimi bozuyor ama ilk bölüm fena değildi.

Özellikle şu iki reisi görünce duygulandım.
AVvXsEiL2emE-HCjj9i98tC2C-uM1ePgAzsuhpFgwNPAi6963egTxUuRwNMlVLrP1tNvIaPKT9Tb_d_vrimg9KI3jxz_DFYyFKoyA5lPBBEpepAWKgCmxgRjOwf-gsOqWZyBgZHsMolTKrKqfZSrfxgO1gmi5JHoavG1PKJdC_y9Z_WQ5YcsATG5SC0EvZVwmKY
AVvXsEiiQk4_Vl6sNJkCeHsVkm7OdQjFIDblxHbXc4FEJ8Z9sLYTXhPjPs5dFPCBzo9vmGpqrVkLIa8G5BjRyps_vVjGffjk_qb0IFnLQGule7zjzQs4Ncfc7VVKa8DWHrS7e4KMNXgwqpaUqPlf6sw83kAi-3SKtI15BRfPx89w40dAj_KynY1xSha9M8MoOpE

Orijinali Jahad değil mi? Webtoons, yani resmi yayıncı da Jahad diyor.
Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.

Fandom'da da Zahard yazıyor bir de şöyle bir bilgi var:
SIU once responded a twitter question that are written in English that asked him about "Zahard or Jahad", and SIU replied with "Z" letter, confirming it is "Zahard" or "Zahad".[10][11]

Ben webtoonu okuduğumda hep Zahard diyorlardı.

Fandom'da da Zahard yazıyor bir de şöyle bir bilgi var:
O zaman Webtoons ağır batırmış. Yıllardır Jahad diye çevirdiler.

Misal burada Jahad diyor.

En son Yama ve Yasratcha'nın kitabı almaya çalıştığı yerde bırakmıştım. Birkaç gün önce geri döndüm ve 3. sezon 203. bölümdeyim.

Bıraktığım yerden beri epey bir şey olmuş ve nihayet 10 FH'nin kökenlerini biraz görmeye başladık Enkidu sağ olsun. Ama çizimler sürekli gözüme batıyor. SIU'nun son verdiği aradan beri çizimlerde çok belli bir değişim olmuştu ve ne yalan söyleyeyim eski stili özledim. Tabii ki serinin sırf devam etmesi bile güzel ama önceki çizimlere çok alışmışım tam serinin havasını yansıtıyordu bana. Neyse güncele çok bir şey kalmadı, bakalım ne olacak.

Traumerei'nin bizzat kontrol ettiği 7 Shinheuh arasında Leviathan var mı? Çünkü bu yedili arasındaki 3 Su Ejderi'nden bahsederken Leviathan da yumurta olarak gözüküyordu sanki ama Leviathan biraz da kendini o gruptan ayrı gibi anlatıyordu Baam'a. @Nabu @memoww

650. Bölüm
Valla benim bir gözler yaşardı biraz da boğazım düğümlendi. Sevmiştim Traumerei'yi valla böyle gitmesine üzüldüm. Günahlarına kefaret olması için bizimkilere yardım eder, aile adamı olur diyordum intihar etti.

Geri