Tower of God Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Genel geçer bir "power-vs" tartışma konumuz yokmuş. Ufak tefek sorular için bile konu açılmak zorunda kalmasın diye açıyorum.

2nw6E9f.gif

Bu link üzerinden kendi tier listenizi yapabilirsiniz, unuttuğumuz bir karakter olursa haber edin ekleyelim. Bu template'i de @Nabu ile beraber hazırladık. Baya kapsayıcı oldu ancak illa eksiklerimiz vardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yukarıda @memoww un attığı link ve de tierlist nest arkın sonuna kadar olan zamanı kapsayacak şekilde güncellendi.

Tower of God Tierlist Maker Linki (tıklayın)

Sizde kendi listelerinizi yapıp paylaşabilirsiniz. Biz şimdi @memoww ve @Rakatas ile beraber yaptığımız listeyi paylaşalım (Nest arkın en azından ortasına kadar gelmiş olanlar haricinde bakılmasın, spoiler barındırır.
FireShot_Capture_431_-_Create_a_Tower_Of_God_Huge_v3_Tier_List_-_TierMaker_-_tiermaker.com.png

Güncele geldikten sonra biraz Korean rawlarda ne olmuş diye Reddit'i karıştırdım.

Açıkçası şu Traumerei vs Gustang başladığından beri ne olacağını merak ediyordum. Traumerei beklediğimden fazla şey çıkardı şahsen ve Gustang de biraz zayıf gözüktü gözüme. Yani dövüşün başından beri Traumerei kendi gücünü kullanıyorken Gustang kendisine emanet edilen bir eşyayı kullandı (ve bu her rakibe karşı çıkarabileceği bir şey değil) ve ona rağmen kendisini kurtarmak için eşinin alevlerini kısa süre kullanmış anladığım kadarıyla. Yani adminin verdiği yetki + eşinden aldığı geçici süreli güçle adam anca mı hayatta kalıyor? Bir de bu son hali Traumerei'nin dağıttığı gücü toplamış haliymiş görünüşe göre yani özel bir form da değil ama asıl Base haline geçmiş görünüşe göre.

Traumerei biraz daha güçlü Aile Başları'ndan mı yoksa Gustang mi tırt yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum?
@Nabu @memoww (etiketlenmiyor) ve ToG'da güncel kim varsa fikirleriniz neler?

Geri