Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Tokyo Revengers

Ronny

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
portada_tokyo-revengers-4.jpg

Yayın Tarihi: 1 Mart 2017

Bitiş Tarihi: Devam ediyor

Mangaka: Ken Wakui

Dergi: Weekly Shounen Magazine

Türler:
Aksiyon, Drama, Okul, Shounen, Doğaüstü

Cilt: 20 (Devam ediyor)

Bölüm Sayısı: 207 (Devam ediyor)

Takemichi Hanagaki, çaresizliğin dipsiz çukuruna düşmüş bir serbest çalışandır. Ortaokulda tanıştığı ve hayatı boyunca çıktığı tek kız olan Hinata Tachibana’nın acımasız Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Sonraki gün istasyon platformundaki kalabalık tarafından raylara itilir. Öleceğini düşünerek gözlerini kapatır fakat tekrar açtığında zamanda 12 yıl geriye gittiğini fark eder. Hayatının en iyi yıllarına dönen Takemichi, kız arkadaşını kurtarıp sürekli kaçtığı kendisini değiştirerek hayattan intikam almaya karar verir.

Konusunu okuyunca klişe geldi ilk başta sonra biraz daha okuyunca çok sevdiğim Mr.Nobody hikayesine kısmen benzeyen kısımları görünce şok oldum.Animede tam Mr.Nobody'den aldığım zevkin şimdilik %20lik kısmını aldım.Artık anime,dizi,film,satranç kıtlığı çektiğim için mi evde can sıkıntısı çektiğim için mi bilmem manyak gibi merak yarattı bende.Teşekkürler hocam pek sevmediğim güneşin önünü kesen gri bulut gibi yetiştiniz.

Konusunu okuyunca klişe geldi ilk başta sonra biraz daha okuyunca çok sevdiğim Mr.Nobody hikayesine kısmen benzeyen kısımları görünce şok oldum.Animede tam Mr.Nobody'den aldığım zevkin şimdilik %20lik kısmını aldım.Artık anime,dizi,film,satranç kıtlığı çektiğim için mi evde can sıkıntısı çektiğim için mi bilmem manyak gibi merak yarattı bende.Teşekkürler hocam pek sevmediğim güneşin önünü kesen gri bulut gibi yetiştiniz.
Rica ederim hocam ne demek. Animesini takip ediyorum bende, hoşuma gittiği için konusunu açmak istedim.

İyi ki açmışsınız hocam.O kadar boş vakit var ki iki hareket edeyim eski halime döneyim diyorum bi bakıyorum akşam olmuş.Sırf bu yüzden anime haberlerini takip edemiyordum.Günlük dozumu aldım bu animeden.

Ben de arada görüyordum. Bir ara başlarım ama bilmiyorum ne zaman. :D