Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Thor Ragnarok

Shrimp

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
images.jpeg

Thor Ragnarok; Thor'un en meşhur hikayelerinden birisi.Aynı isimde filmi olsa da hikaye; konusu,akışi ve diğer tüm özellikleriye filmden tamamen farklı

Odin'in ve Mjolnir'in kısa bir geçmişi verilerek başlayan hikaye; Odin'in olmadığı zamanlarda Asgard'da, Loki'nin müttefik güçleri ve Uru metalinden yapilma silahlarıyla, Thor'un krallığını yaptığı Asgard'a saldırıp,Thor'u yenmesiyle başlıyor.

Beta Ray Bill, Tony Stark,Steve Rogers ve Asgarddaki dostları gibi, Thor için değerli birçok kişiyi hikaye içinde göruyoruz.

Hikaye 6 sayıdan oluşuyor.Ayrıca Thor'un en güçlü formu olan Run King Thor'u da görmemiz, özellikle Thor fanları için hikayeyi daha da değerli kıliyor.
Öncesi ve sonrasında okumamız gereken sayılar yok.Hikaye hakkında fikir belirtmek,yorum yapmak,soru sormak isteyenler düşüncelerini buradan dile getirebilir.

DC, tanrıları daha mı iyi işliyor sanki? Sinema Ragnarok'u daha iyiydi hikaye olarak. Loki'yi merak ediyordum çizgi romanlarda. Eğer böyleyse bilmeme gerek yok kalsın :D .
Hikaye bana akıcı gelmedi ve biraz sıkıcıydı. Run King Thor en güçlü form demiş Shrimp üstte. En son sayfadaki kafa resmi mi o hali yoksa Loki'nin o büyüyü nerden öğrendin dediği hali mi?

DC, tanrıları daha mı iyi işliyor sanki?
Böyle bir genelleme yapmak güç.2 taraf da pek tanrıları işlemiyor çünkü.Fakat bana göre, Thor'dan ötürü Marvel biraz daha ağır basıyor bu konuda.

Loki'yi merak ediyordum çizgi romanlarda. Eğer böyleyse bilmeme gerek yok kalsın :D .
Aşagı yukarı böyle.Tom Hiddelstone ayrı bir karizma kattığından Loki'ye, çizgi roman versiyonunu beğenmemiş olabilirsin :D .

Loki'nin o büyüyü nerden öğrendin dediği hali mi?

2 gözünü ve hayatını feda edip Rünleri öğrendiği halinden sonra Rune King Thor oluyor.Bu bahsettigin diyalogsa RKT halindeyken gerçekleşiyor zaten.

Sinema Ragnarok'u daha iyiydi hikaye olarak.
İsim olarak aynı olsalar da her şeyleri apayrı 2 eser.Ben çizgi roman Ragnarok'u daha çok seviyorum.6 sayılık bir hikayeye bir sürü şey sığdırmış etkileyici bir hikaye bana göre.Tabi anlatım tarzı biraz yavan ve aksiyonu nerdeyse hiç yok.Sevmemiş olmanı anlayabiliyorum.Fakat çok sayıda Thor hikayesi okuduktan sonra okusaydın şimdikinden farklı düşüneceğini söyleyebilirdim.