Genel The Boys

Homelander

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Bu başlık altında The Boys serisi hakkında sohbet edebilir, tartışabiliriz.

The Boys'un bu zamana kadar ki en iyi bölümüydü 6. bölüm. Valla tüylerim diken diken oldu. Bölüm biraz rahatsız ediciydi (ciddi anlamda rahatsız edici) ama gerçekten güzel bir bölümdü.

Bu kadar iğrenip de izlemeye devam ettiğim tek eser.
Ne kadar iğrensem de kendini bir şekilde izlettiriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3. Sezon harikaydı

. Soldier Boy'un Homalender'a yaptığı üzücüydü. Babasının kendisine yaptığı şeyi Homalender'a yaptı

3 sezonu da bitirdim. Gerçi 2 ve 3. sezonu atlaya atlaya bitirdim. Hatta bazı önemli yerleri de atlamış olabilirim. Zaten ilgimi çeken şey hikayeden ziyade MCU ve DCU'da göremediğimiz kanlı savaşları görmek.

Filmdeki halk da ne kadar salak. Bi gün önce sövdükleri adama tapıyorlar diğer gün. Homelander'in zıvanadan çıkıp katliam yapmasını izlemek hoş olurdu. Gerçi veledi de yapabilir bunu. Bekleyelim yeni sezonları.

Preacher'ı okumama gerek yokmuş, bu adamın hikayelerini sevemiyorum.

Bence oyunculuklar ve prodüksiyon bu kadar iyi olmasa, bu kadar abartılmazdı.

Sezon 4 fragmanı düşmüş.

Sezon 3'ten sonra çok yüksek beklentim yok ama izleyeceğim sanırım yine de. En azından eğlenceli oluyor.

3x3 de mi ne kalmıştım. Sonra araya çok şey girdi devam edemedim. Bence gayet güzel dizi.

Dizi hakkında katılmadığım görüş: seriyi sadece Homelander'ın sırtadığı, onun dışında boş olduğu. Pek çok yerde bu görüşü gördüm. Bence Homelander dışında da güzel karakterler var ve en önemlisi seri sürükleyici. Deep karakteri bile gayet iyi bence, Homelander'a türlü yalakalık yapıp Homelander'ın bunu iplemediği, dalga geçtiği zorbalık yaptığı kısımlar bile çok renk katıyor mesela.

Gore dozu biraz fazla ve yer yer rahatsız ediyor ama kendince renk katıyor oralarda.

Yaptığı popüler kültür/woke kültür eleştirisi de hoş gayet. Devam edesim geldi.

4. sezonun ilk üç bölümü yayınlanmış. Sevenlerine duyurulur.

4.sezon’u bitirdim.

İlk birkaç bölüm çok sıkıcı olsa da ortalara doğru açılıp, sonlara doğru çok doyurucu bir hâl aldı. Özellikle 4,5,8.bölümler muhteşemdi.

İlk birkaç bölüm baysa da sonrasında aranılan The Boys absürtlüğü, gore’u, kara mizahı, dramı, sıcaklığı, aksiyonu, sürükleyicilliği ve tabii ki iğrençliği yerini aldı. Woke vs. Alt Right savaşını Alt Right kazandı diyebiliriz, final sezonunda neler olacak acaba?

Gayet doyurucu bir sezonu geride bıraktık.

Geri