Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Terra vs Polaris

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Terra
e6afd7e03bd7ee432910730e7f604c83.png

Polaris
polarislornadane616.jpg

Terra için Modern Çağ, New52, Rebirth ve sonraki dönemlerini baz alınız.

Kurallar: Öldüren veya etkisiz halle getiren kazanır. Zorunda kalırlar ise rakipler birbirlerini öldürebilir.

Yer: Yalnızca çimlerin olduğu yok edilemez bir dünya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İki tarafın da en zirve dönemlerini alırsak Polaris gibi. Ancak genel geçer düşünürsek. Manyetik beceriler, güç kalkanları oluşturma ve telekinesi gibi şeylerde Polaris iyi ancak işin elemental kısmında Terra daha iyi.

İki türlü de gidebilir ancak biraz Polaris'e yakınım. O da Magneto'ya tecrübe ve çalışma eksikliği olma saf güç olarak denk olduğu hype'ı sebebiyle.

@Nabu Polaris ile Magneto'nun aynı güç seviyesinde olduğunu duydum doğru mu? Birde Terra ile Geo-Force dövüşe ne olurdu?

@Nabu Polaris ile Magneto'nun aynı güç seviyesinde olduğunu duydum doğru mu? Birde Terra ile Geo-Force dövüşe ne olurdu?
Konuya cevap verirsem bu soruları soracağını düşünmüştüm :D :D

Benim şurada kastettiğim hype da

Polaris'e yakınım. O da Magneto'ya tecrübe ve çalışma eksikliği olma saf güç olarak denk olduğu hype'ı sebebiyle.
zaten

Polaris ile Magneto'nun aynı güç seviyesinde olduğunu duydum doğru mu?
bununla alakalı. Yani evet böyle bir şey denildi ancak asla gerçekleşmedi.

Birde Terra ile Geo-Force dövüşe ne olurdu?
Terra'nın klonu olan Atlee bir keresinde Geo-Force'u yendi ancak bunun nasıl olduğunu tam bilmiyorum. Genel olarak bakarsak Geo-Force sadece fiziki özellikleri ile bile dövebilir.

2995158-geo_bl9.jpg

Black Lightning'in en güçlü bir kaç atağından birini yedi ve ona "zayıfsın" dedi Geo-Force. Terra nasıl bu adamı yensin ki ? :D