Spoiler Star Wars Evreni Genel Sohbet Başlığı

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
s-2cc2b2a38f688f6e5f70c74703d68d84e7a2d64b.gif
Kısaca Star Wars, George Lucas tarafından 1976'da yaratılan çok türlü mitoloji ve multimedya serisidir. Filmler, romanlar, çizgi romanlar, video oyunları, oyuncaklar ve birçok diziden oluşan Star Wars serisi; dinler, klasik mitoloji, siyasi düğümler ve bu açıların müzik tarafından motifler barındırmaktadır.

Klon Savaşları animasyonunun en iyi hikayelerinden biri Maul ve Obi Wan'ın hikayesidir.

Star Wars konusunda, devam üçlemesi beni cidden soğuttu Star Wars'dan... Geçenlerde kendi kendime sordum. ''Çoğunu sevmediğim bir serinin hayranı olabilir miyim ???'' Tabi, soğuduğum için Star Wars'dan, Star Wars konusunda yayınlanan son bir kaç diziyi izlemedim. Çizgi Filmlere hiç bakmıyorum, Clone Wars çizgi filminin sinemalarda gösterime giren pilot bölümünü izleyip, bu ne böyle, resmen kreş bebeleri için yapılmış deyip Star Wars çizgi filmlerinden elimi eteğimi çektim uzun zaman önce. En son Madalorian 2. Sezonu izledim, sonra herkes 3. Sezon hayal kırıklığı demeye başladı, o yüzden onu dahi izlemedim henüz, izleyeceğimi de sanmıyorum. Tabi bu kadar şikayete rağmen daha dün gidip 2 yeni Star Wars Aksiyon Figür sipariş ettim internetten, bir tanesini de ön siparişe koydum.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tales of the Jedi izledim .
15er dakika süren 6 bölümden oluşuyor.
Dooku'nun karanlık tarafa geçişi ve Ahsoka ile ilgili bölümler var.

Dooku aslında doğru adammış da yeterince gücü yokmuş.
Seride Mace Windu'nun ve Qui Gon'un ölümlerine üzülmüştüm ama bu diziden sonra iyi olmuş diyorum. Biri iktidar yalağı diğeri de hayırsız öğrenci çıktı.
Pratice makes perfect bölümü favorimdi.

Star Wars konusunda, devam üçlemesi beni cidden soğuttu Star Wars'dan... Geçenlerde kendi kendime sordum. ''Çoğunu sevmediğim bir serinin hayranı olabilir miyim ???'' Tabi, soğuduğum için Star Wars'dan, Star Wars konusunda yayınlanan son bir kaç diziyi izlemedim. Çizgi Filmlere hiç bakmıyorum, Clone Wars çizgi filminin sinemalarda gösterime giren pilot bölümünü izleyip, bu ne böyle, resmen kreş bebeleri için yapılmış deyip Star Wars çizgi filmlerinden elimi eteğimi çektim uzun zaman önce. En son Madalorian 2. Sezonu izledim, sonra herkes 3. Sezon hayal kırıklığı demeye başladı, o yüzden onu dahi izlemedim henüz, izleyeceğimi de sanmıyorum. Tabi bu kadar şikayete rağmen daha dün gidip 2 yeni Star Wars Aksiyon Figür sipariş ettim internetten, bir tanesini de ön siparişe koydum.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
İzlemediysen Andor dizisini tavsiye ederim kesinlikle. Star Wars için farklı bir soluk oldu. Daha olgun ve ayakları yere basan bir yapım.

İzlemediysen Andor dizisini tavsiye ederim kesinlikle. Star Wars için farklı bir soluk oldu. Daha olgun ve ayakları yere basan bir yapım.
Andor'un övüldüğünü duymuştum, Rogue One filmi de güzeldi, aynı ekip yapıyormuş duyduğum kadarıyla Andor'u da. Zaten iki güzel Star Wars filmi var, biri Empire Strikes Back, diğeri Rogue One...

Bu gün televizyona şöyle bir bakarken cnbc-e'de simpsonlara denk geldim. Comic Book Guy'ın ön planda olduğu bir bölümünü izledim. Orada lisa Comic Book Guy için ''Çizgi Roman Hayranı'nın en sevdiği şey Star Wars ve en nefret ettiği şeyde Star Wars'' dedi, orada koptum... Bende Star Wars'la bir sevgi/nefret karmaşık ilişkisi içindeyim. HA HA

Sizce Star Wars filmleri çıkış sırasına göre mi yoksa kronolojik sıraya göre mi izlenmeli? Küçükken yarım yamalak izlemiştim ve fazla bir şey hatırlamadığım için en baştan izlemek istiyorum.

Bence ilk önce orjinal üçlemeyi izle, onlarda sırasıyla şöyle; ''A New Hope'' , ''Empire Strikes Back'' ve son film olarak ''Return of The Jedi''. Sonra gerisine bakarsın.

Bence ilk önce orjinal üçlemeyi izle, onlarda sırasıyla şöyle; ''A New Hope'' , ''Empire Strikes Back'' ve son film olarak ''Return of The Jedi''. Sonra gerisine bakarsın.
Genelde böyle tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla. 4-5-6-1-2-3 sırasıyla izleyeyim o zaman. Bir de izlerken çok sırıtıyor mu görsel efektler falan? Eski filmler sonuçta.

Genelde böyle tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla. 4-5-6-1-2-3 sırasıyla izleyeyim o zaman. Bir de izlerken çok sırıtıyor mu görsel efektler falan? Eski filmler sonuçta.
4-5-6 biraz eski tabi, ama Lucas sürekli elden geçiyordu filmleri yani üstlerinde oynuyordu, efekleri göze batmaya başladıkça, yada ufak tefek şeyleri değiştiyordu. En son Blue Ray için yapılmış versiyonlarını izlersen, büyük ihtimalle bilgisayarlar sayesinde üstlerinde oynanarak günümüz özel efekler kalitesine getirilmiş versiyonlarını izleyeceksin filmlerin. 4-5-6'yı en son izlediğimde sene 2006 falandı sanırım, o yüzden blue ray versiyonlarını hiç izlemedim.

Geri