![s-2cc2b2a38f688f6e5f70c74703d68d84e7a2d64b.gif](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fimg-s1.onedio.com%2Fid-54038f212e10cd77476f885e%2Frev-0%2Fw-1200%2Fh-726%2Ff-gif%2Fs-2cc2b2a38f688f6e5f70c74703d68d84e7a2d64b.gif&hash=9f4246511f3d7e4a80bace72cdefb0ec)
İzlemediysen Andor dizisini tavsiye ederim kesinlikle. Star Wars için farklı bir soluk oldu. Daha olgun ve ayakları yere basan bir yapım.Star Wars konusunda, devam üçlemesi beni cidden soğuttu Star Wars'dan... Geçenlerde kendi kendime sordum. ''Çoğunu sevmediğim bir serinin hayranı olabilir miyim ???'' Tabi, soğuduğum için Star Wars'dan, Star Wars konusunda yayınlanan son bir kaç diziyi izlemedim. Çizgi Filmlere hiç bakmıyorum, Clone Wars çizgi filminin sinemalarda gösterime giren pilot bölümünü izleyip, bu ne böyle, resmen kreş bebeleri için yapılmış deyip Star Wars çizgi filmlerinden elimi eteğimi çektim uzun zaman önce. En son Madalorian 2. Sezonu izledim, sonra herkes 3. Sezon hayal kırıklığı demeye başladı, o yüzden onu dahi izlemedim henüz, izleyeceğimi de sanmıyorum. Tabi bu kadar şikayete rağmen daha dün gidip 2 yeni Star Wars Aksiyon Figür sipariş ettim internetten, bir tanesini de ön siparişe koydum.![]()
Andor'un övüldüğünü duymuştum, Rogue One filmi de güzeldi, aynı ekip yapıyormuş duyduğum kadarıyla Andor'u da. Zaten iki güzel Star Wars filmi var, biri Empire Strikes Back, diğeri Rogue One...İzlemediysen Andor dizisini tavsiye ederim kesinlikle. Star Wars için farklı bir soluk oldu. Daha olgun ve ayakları yere basan bir yapım.
Genelde böyle tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla. 4-5-6-1-2-3 sırasıyla izleyeyim o zaman. Bir de izlerken çok sırıtıyor mu görsel efektler falan? Eski filmler sonuçta.Bence ilk önce orjinal üçlemeyi izle, onlarda sırasıyla şöyle; ''A New Hope'' , ''Empire Strikes Back'' ve son film olarak ''Return of The Jedi''. Sonra gerisine bakarsın.
4-5-6 biraz eski tabi, ama Lucas sürekli elden geçiyordu filmleri yani üstlerinde oynuyordu, efekleri göze batmaya başladıkça, yada ufak tefek şeyleri değiştiyordu. En son Blue Ray için yapılmış versiyonlarını izlersen, büyük ihtimalle bilgisayarlar sayesinde üstlerinde oynanarak günümüz özel efekler kalitesine getirilmiş versiyonlarını izleyeceksin filmlerin. 4-5-6'yı en son izlediğimde sene 2006 falandı sanırım, o yüzden blue ray versiyonlarını hiç izlemedim.Genelde böyle tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla. 4-5-6-1-2-3 sırasıyla izleyeyim o zaman. Bir de izlerken çok sırıtıyor mu görsel efektler falan? Eski filmler sonuçta.