Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spy X Family

redstak

Müdavim Baykuş
Üstat Kullanıcı
İlk Çıkış: 25 Mart 2019
Bölüm Sayısı: 29 (Devam Ediyor)
Mangaka: Tatsuya Endou
Dergi: Shonen Jump
Tür: Aksiyon,
Komedi, Shonen

2020050907fb8181780571935_th_1024x0.jpg
TANITIM
Twilight kod adlı usta casus daha iyi bir dünya için günlerini gizli görevlerle geçirdi. Fakat bir gün Doğu ve Batı blokları arasındaki barışı korumak için yeni bir görev alır. Bu görevi başarması için yapması ilk gereken şey ise evlenmek ve çocuk sahibi olmaktır.

Hoşuma gitmişti bu seri. Bir ara kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Animesi yayımlanmaya başladı. Sezon bitince bir el atarım belki

Ben de mangasına başladım. Çerezlik bir seri.
Bu konudaki puanlama sistemine göre:
5-Vasat altı.İzlemesem/okumasam da olurmuş

Bu tarz hikayeler dolu zaten. Bu biraz daha sevimli, hoş duruyo.

Edit: İlk 30 bölümü okudum bıraktım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı çerezlik serilerin garip bir şekilde çok büyük bir fan kitlesi oluyor. İnsanlar farklı ne buluyor da bu kadar yüksek puanlar veriyorlar anlamak zor.

Bazı çerezlik serilerin garip bir şekilde çok büyük bir fan kitlesi oluyor. İnsanlar farklı ne buluyor da bu kadar yüksek puanlar veriyorlar anlamak zor.
Gerçek hayatta olmayacak şeyleri izleyebiliyorlar. Bu kadar beyefendi bir ajanın bir suikastçi ile telepati yapabilen bir kızın anne-babası gibi davranması normal bir durum değil. Kabul etmek gerekir ki ilgi de çekiyor. Olaylar hep bir şekilde çözülüyor ve seyirci de her bölümün sonunda tatmin oluyor. Genelde hep mutlu son oluyor. Bölümlerin kişiye yaşattığı duygusal durum sebebiyle insan bağlanabiliyor. Gerçek hayatta asla karşılaşmayacağın durumları izlemek insana seyir zevki verebilir. Kimin neyden etkileneceğini bilemezsin. Herkes izlediği şeyde derinlik aramayabilir.

Animesinin 2. kısmını bitirdim. İlk kısma göre pek sevemedim. Kaç sezon veya kısım sürecek bilmiyorum ama 2. kısımda olayı bitirselerdi iyi olurdu. Uzattıkça sıkmaya başlıyor.