Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Spawn vs Ghost Rider

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Spawn

[img='https://i.pinimg.com/originals/be/23/9f/be239f28029389ad3d28ad18f011ded0.jpg',none,528][/img]

VS

Ghost Rider

[img='https://i.pinimg.com/originals/7e/db/e1/7edbe14b11f567050216f0cc65bd4927.jpg',none,527][/img]

Kurallar: Öldüren veya etkisiz hale getiren kazanır. Rakipler zorunda kalırlarsa birbirlerini öldürebilirler. Ghost Rider, Johnny Blaze'nin bedeninde.
Yer: Yok edilemez bir gezegen.
Not: 2 karakter hakkında bilgim çok az, bilginize. Yani eksik bir şey varsa kusuruma bakmayın.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam konu efsane yav Spawn'ı görmek beni mutlu etti.Mistik hikayelerin en sevdiğim kahramanıdır.Spawn alır bu savaşı.Feat atarak cevaplayacğım.

Ghost Rider Featları

•Sadece zincir ile onlarca binayı yıktı
•Avengers atağına dayandı
•Cehennem ateşi ile Dr.Doom'a zarar verdi
•Sanırım 100 metre bilmiyorum.100 metreden yere çakıldı hasar almadı
•Kafası patladı ama ani iyileşme faktörü sayesinde saniyeler içinde yenilendi
•Bir şeytanı yendi
•Hulk'u "Orada dur liseli" edasında geri püskürttü.
•Mjolnir'den daha hızlı hareket etmeyi başardı
•Dr.Strange Ghost Rider ile zihinsel olarak savaşırken çok acı çektiğini belirtti.Yani bu Professör X = Deadpool durumu gibi.

Ya aslında daha sıralarımda Johnny Blaze işte.Spawn featlarına göre oldukça az kalıyor GR.

Spawn

•Hücrenin içinden geçti
•Işık hızında ışınlandı
•30.000 fit düşüşten etkilenmedi
•Karanlık ruh veya varlıklardan güç alarak kendini iyileştirdi
•Zamanı durdurdu (o sahne efsane idi)
•Saniyeler içinde gelen lazerden kurtuldu (sana şöyle söyleyeyim o lazeri ne ara geldiğini sesini felan anlamazsın koy Captain America'yı o anlamaz)
•Üst düzey askeri bilgi birikimine sahip (eskiden ajandı)
•Silah tetiği çekilmeden silahı adama doğrulttu.
•Bulanık bir görüntüye dönüştü
•Tanrı tarafından ağır darbe aldı saniyeler içinde ona tekrar saldırdı
•Araba ona çarparken yoğunluğunu değiştirdi (bu sahnenin bulunduğu romanı okumanı tavsiye ederim)

GR belli bir çizgide olduğu için Spawn featlarını daha fazla paylaştım.Spawn çok yönlü GR'ye göre.Ne kefaret bakışına yakalanır nede zincirlere.Açık ara Spawn önde.Çok zorlu bir dövüş olur.