Soldier Boy vs. Captain America

Homelander

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Soldier Boy (The Boys)
"You wanna know what I do when I'm sad or scared? F*cking nothing. 'Cause I'm not a f*cking p*ssy."

Captain America (MCU)
"I can do this all day."

Kurallar
- Soldier Boy için TV serisindeki featleri, Captain America için MCU evrenindeki featleri geçerlidir.
- İkisi de standart ekipman.
- Soldier Boy savaşın ilk 10 dakikası ateş gücünü kullanamaz ancak 10 dakika sonrası serbest.
- İkisi de en iyi halinde.
- İkisinin de birbirleri hakkında bilgisi yok.
- İkisi de kendi karakterinde dövüşecek.
- Öldüren veya bayıltan kazanır.

Dövüş Yeri
1719346496895.png

Şahsen The Boys'u oturup da izlemedim ama haberim var Soldier Boy'dan. Homelander'la aynı kalibrede biri diye biliyorum. Zayıf bir Süpermen kitine sahip birinin Kaptan'a yenileceğini pek zannetmiyorum. Yani bildiğim kadarıyla Kaptan'dan geri kaldığı bir departman yok + uçma ve göz ışınları var. Homelander Süpersonik olabiliyormuş mesela bu adam da o civarsa Kaptan'ın pek şansı yok gibi.

Yanlışım varsa bilgilendirin lütfen. 😄

. Zayıf bir Süpermen kitine sahip birinin Kaptan'a yenileceğini pek zannetmiyorum. Yani bildiğim kadarıyla Kaptan'dan geri kaldığı bir departman yok + uçma ve göz ışınları var.
Soldier Boy, Süpermen kitine sahip değil. Homelander sahip. Isı görüşü veya uçma gibi özellikleri yok ancak şöyle bir özelliği var:

Homelander Süpersonik olabiliyormuş mesela
Uçma hızı o. Reaksiyon hızı olarak o seviyelere yakın değiller.

Soldier Boy zamanının en güçlü kahramanı, Homelander ile aşağı yukarı aynı kuvvetteler (ancak tabii Homelander 1-2 tık daha kuvvetli). Derisi kurşun geçirmiyor, Homelander'ın bir uçağı ikiye ayırabilen ısı görüşünden falan da etkilenmiyor.

Homelander ise o evrenin en güçlü kahramanı (açık ara farkla öbür kahramanlardan çok daha güçlü). Söylenenlere göre nükleer bomba gibi şeyler ona zarar veremiyor. Ancak Maeve'in çelik duvar seviyesi yumrukları burnunu kanatabiliyor. Çok istikrarlı değil ve de pek savaş sahnesi yok (sadece 2 tane) bu yüzden gösterim olarak çok bir şeyi yok.

Homelander için aşağıdaki gibi bir durum var.Soldier Boy ise Homelander ile başa baş gidebilen birisi.Net olarak Soldier Boy şu şu featlerinden dolayı kazanır demem zor ama tasvirine göre Captain America'dan güçlü olmalı main-qimg-de41cdfdb4c73a0c125032e02207b2ed-pjlq.jpeg

main-qimg-de41cdfdb4c73a0c125032e02207b2ed-pjlq.jpeg

Son düzenleme:
ben Diziyi ilk sezonun ortalarında falan bırakmıştım o yüzden SB’yi görmedim ama orda burda gördüklerime göre konuşursam SB fazla gelebilir Kaptana.Mjolnir olsa Kaptan Kazanır derdim ama

Soldier Boy, Süpermen kitine sahip değil. Homelander sahip. Isı görüşü veya uçma gibi özellikleri yok ancak şöyle bir özelliği var:
Bu da Kaptan'a tek atar zaten.

Uçma hızı o. Reaksiyon hızı olarak o seviyelere yakın değiller.

Soldier Boy zamanının en güçlü kahramanı, Homelander ile aşağı yukarı aynı kuvvetteler (ancak tabii Homelander 1-2 tık daha kuvvetli). Derisi kurşun geçirmiyor, Homelander'ın bir uçağı ikiye ayırabilen ısı görüşünden falan da etkilenmiyor.

Homelander ise o evrenin en güçlü kahramanı (açık ara farkla öbür kahramanlardan çok daha güçlü). Söylenenlere göre nükleer bomba gibi şeyler ona zarar veremiyor. Ancak Maeve'in çelik duvar seviyesi yumrukları burnunu kanatabiliyor. Çok istikrarlı değil ve de pek savaş sahnesi yok (sadece 2 tane) bu yüzden gösterim olarak çok bir şeyi yok.
Yanlış hatırlamıyorsam uçarken birini bir patlamadan kurtarmıştı. Mach 4,5 olarak hesaplanmıştı o da.

Tutarsızlıklar bol ya. Özellikle live-action türü şeylerde görsel efektlerden kısmak için sürekli düzgün bir şekilde göstermeyebilirler karakterin gücünü.

Yani bence bunlar yine Kaptan'ı sıkıntı çekmeden almaya yetecek başarılar.

Bu da Kaptan'a tek atar zaten.
İlk 10 dakika bu özelliğini kullanması yasak. Ha görmüşsündür ama yine de söyleyeyim dedim 😀 Bir de belki Kaptan kalkanı sayesinde bundan sağ çıkabilir ama emin değilim.

Soldier Boy ise Homelander ile başa baş gidebilen birisi
Güç olarak yakınlar bence de evet ama başa baş demek bence çok uygun değil. En azından sadece ilk savaştıkları an için. İlk savaşın başlarında Homelander biraz hazırlıksız yakalandığı için öyle oldu. Yoksa Homelander'ı 3v1 anca tutabildiler 😃 Bir de Homelander hayatı boyunca hiç kendisi kadar güçlü birisiyle karşılaşmamış, hiç doğru düzgün savaşmamış birisi. O yüzden birazcık kendinden şüphe etmesi ve kendisi kadar güçlü birisiyle karşılaşmanın verdiği korku da etkili.

İlk 10 dakika bu özelliğini kullanması yasak. Ha görmüşsündür ama yine de söyleyeyim dedim 😀 Bir de belki Kaptan kalkanı sayesinde bundan sağ çıkabilir ama emin değilim.
Yok emin değildim. Güçlerine mi kısıtlama geldi yoksa silah falan kullanıyorsa onlara mı kısıtlama geldi diye düşünüyordum. Açıkladığın iyi oldu. 😄

Kalkana yerse direk tanklayabilir ama 10 dk dövüş sonrası kalkanın gücünü anlayınca atağını düzgün zamanlayacağını düşünüyorum Soldier Boy'un.

Kaptan Amerika'yı çok bilmiyorum ama Soldier Boy hakkında bilgim var The Boys'u izlediğimden.

Kendisine yapılan işkenceler hakkında Butcher şöyle bir cümle kuruyor: "Herifin kıçına Çernobil'i sokmuşlar ama hâlâ nefes alıyor, nasıl bir şerefsiz bu?" gibisine. Yirmi Sievert rasyasyon, Sülfürik hasit karışımı, lazer, tüfekler. Hiçbiri işlemiyor.

Dahası kendisi bir yerde Homelander ile eş değer gösterilmişti.

Kaptan Amerika hakkında pek bilgim yok dediğim gibi ama sokak seviye bir karakter olduğunu duymuştum.(MCU featleriyle ilgili bilgim yok.)

Versus sonucu ile ilgili yorum yapmayayım yine de.

Boys a çok hakim değilim ancak bırak MCU Cap'i, Comics de bile Cap'i Sniper ile öldürebiliyorlardı. Öte yandan Soldier Boy'a deney yaparken azğına AK-47 boşaltıyorlar, adam bayılmıyordu bile.

shit diff olmaz belki ama low diff'den de çok öte gitmez gibi.

Geri