Vs Şeytan Kardeşler VS Kaptanlar

Monkey D Dragon

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı

Esterossa
7B443AE5-6524-45FA-B9D5-98371F610905.gif

Meliodas
0EE3FC95-D450-4C25-9B09-B4452C83880E.gif

Zeldris

D461D798-CFD1-43BC-8710-E4D89B4CCD42.gif

VS

Yama-ji

A0845343-3681-4817-BF5C-DD955253374A.gif

Zaraki

599F4736-F50B-4299-B3FF-90C846313CE8.gif

Shunsui

9D17C729-F276-4734-ABB7-B31C457F39F9.gif

Şartlar

Bleach karakterleri bankai açabilirler

Meliodas Assault Modunda.

Esterossa 2 emirlidir ve full kontrol sahibidir

Zeldris Demon mark 2 Formundadır

Reiatsu =Büyü gücü

Lokasyon
F51F78EE-8913-429B-9BDB-5CEC051D7C8B.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam iyi bir maç diye heyecanlanırken NnT takımının ne kadar zayıf olduğunu gördüm. Hellblaze ve ruh çıkarma gibi hax tekniklerle bir şeyler yapabilirler belki ama onları saymazsak 2nd DM Zeldris'teki Ominous Nebula ile kazanabilirler. Gerçi bu Meliodas ve Estarossa'yı da içine çekebileceğinden NnT takımındaki herkes birbirinin gücünü biliyorsa ve Ominous Nebula'ya hazırlıklı olurlarsa o zaman bir tek öyle yenebilirler ama o şekilde bile emin değilim.

Takımdaki en güçlü kişi 2nd DM Zeldris>Assault Mode Meliodas>2 Emir Estarossa Hellblaze ve ruh çıkarma olmayacaksa o zaman buranın tek şansı üstteki şartlar altında Ominous Nebula ki o bile kesin değil.

Nnt Takımı inan ki hiç zayıf değil.Öncelikle Her biri fiziksel olarak çok güçlü.Onu geçtim şeytanların çok müthiş bir iyileşmeleri ve 7 kalpleri var.Esterossa dediğim adam Vücudunun büyük bir kısmı yok olduğunda saniyesinde iyileşebiliyor.NNT takımı büyük ihtimalle daha hızlı ve zekidirler.

Daha hax tekniklere gelmedim bile.Esterossa Fizikselin ataklara FC çekebilirken Meli ise büyülü ataklara çekebilir.Yani Bleach takımının saldırıları bile kendilerinde patlayabilir.

Vs batte wiki sitesine baktıysan ordaki karakter tierleri bazen doğru olmayabiliyor.Örneğin İchigo’nun sitede Gezegen seviyesi olması gibi

Sırf forumda açılan konular hatırına Nanatsu'yu bitireceğim galiba. Hep fransız kalıyorum. :'( Oğlum biraz OP'den karakter koysanıza ben de yorum yapayım.

@Savior Yenilenmeyi biliyorum ama Zaraki Bankai'de Gerard'ı ikiye böldü. Yamaji Yhwach'ı (sahtesini) bildiğimiz yok etti. Ayrıca Estarossa şeytan değil sadece öyle olduğunu sanıyor. Güç bakımından da hax yetenekler var biliyorum ama hız konusu sorun olur. Mesela Estarossa bir saldırıya tepki verebilecek mi? Ya da Meliodas biraz aşık atar belki ama Zaraki'ye denk gelirse ne yapacak? Zeldris tek kart gibi geliyor bana karakterlerin güçlerini biraz daha arttırsan iyi olur.

Sırf forumda açılan konular hatırına Nanatsu'yu bitireceğim galiba. Hep fransız kalıyorum. :'( Oğlum biraz OP'den karakter koysanıza ben de yorum yapayım.
Hocam OP çok dengesiz değil mi? Ayrıca seri çok uzun.

@Savior Yenilenmeyi biliyorum ama Zaraki Bankai'de Gerard'ı ikiye böldü. Yamaji Yhwach'ı (sahtesini) bildiğimiz yok etti. Ayrıca Estarossa şeytan değil sadece öyle olduğunu sanıyor. Güç bakımından da hax yetenekler var biliyorum ama hız konusu sorun olur. Mesela Estarossa bir saldırıya tepki verebilecek mi? Ya da Meliodas biraz aşık atar belki ama Zaraki'ye denk gelirse ne yapacak? Zeldris tek kart gibi geliyor bana karakterlerin güçlerini biraz daha arttırsan iyi olur.

Hocam OP çok dengesiz değil mi? Ayrıca seri çok uzun.
Diğerleri ne kadar dengeli ya da dengesiz ise o da öyle yani. Çok bir eksik ya da fazla yok.

@Garou
NNT Takımı daha hızlıdır.Zaraki Meliodas için pek dert olmaz.Esterossa zaten direk antisi.Burada Yamaji ve Shunsui tehlikeli.Ama onları da yenerler zaten

Garou'' Alıntı:
Yamaji Yhwach'ı (sahtesini) bildiğimiz yok etti.
Pek de yok olmuşa benzemiyor

BE0F8301-CDE5-4AE9-9922-094E24CB88EE.jpeg

Zaraki fizikselin anlamda çok güçlü bir isim evet ama sahada esterossa varken fiziksel gücün pek bir anlamı yok.Meliodas zaten en güçlüleri.Meliodas Escanoru the one haldeyken yenmiş birisi

171160C3-86D5-417C-9B81-1E81DB04C9B0.jpeg171160C3-86D5-417C-9B81-1E81DB04C9B0.jpeg097C6607-834F-430F-8C4D-7311397B0864.png

Yakın zamanda olan dövüşlerinde yenilmesinin sebebide o dövüşde kibirli olmasıydı.Escanoru çok küçümsediği için yenilmişti.

Hocam OP çok dengesiz değil mi?
Aynen öyle :D Serinin kendi içindeki karakterleri kıyasalarken bile biri mersin diğeri tersin diyebiliyor yani. Ama konusu hiç açılmaz demek de değil. Fakat katılıyorum.

Ayrıca seri çok uzun.
Yok okuma zaten boşver.

Diğerleri ne kadar dengeli ya da dengesiz ise o da öyle yani. Çok bir eksik ya da fazla yok.
Valla hiç de öyle değil Ali. OP bu konuda ancak Z serisi sonrası Dragon Ball ile falan kapışabilir.

_____________________________________________________________________________________

Maça gelirsek NNT evrenini güncel olarak takip etmedim (çok şükür) ama bir şekilde yeni güç modları ve gösterimler haberdar kaldık diyebilirim.

Elbette zor maç ve şahsen Bleach evreninin güç yansıtma da pek başarılı olmadığı ya çok abartma ya da çok küçümsenmeye müsait bir seri olduğunu düşünürüm.

Fakat Bleach 3lüsü bu 3lüyü yer gibime geliyor. Yamamoto fark yaratıyor. Ve Kyoraku'nun bankai'si 7 kalp falan dinleyen bir şey değil alan içerisinde anında ölüm veriyor o yüzden sıkıntı. Yamamoto bankaisini üstüne eklersek.

@Nabu

Bu çok tartışmalı bir mevzu tabii, gözlemlediğim kadarıyla herkes bir seriye "şu dengesiz/izlenmez/okunmaz" türü yaklaşabiliyor. Hele üç büyüklerin hepsine bolca gördüm bu yorumları.

Uzun soluklu seriler arasında gördüğüm en dengeli seri Gintama(son 200 sayısı battle, öncesinde de 6-7 tane battle arcı var) Vagabond, Hunter x Hunter(eh..) bir de uzun soluklu sayılırsa Claymore.

Bunların haricinde diğerleri arasında çok bir ayrım yapmıyorum.

Ancak şuna katılabilirim, OP'nin dinamikler tuhaf ve pek açıklama yok neyin ne olduğuyla ilgili. Naruto ve Bleach bu konularda çok daha iyi.

Pek de yok olmuşa benzemiyor
Daha ne yapsın? Yok etmekten kastım oydu zaten. Ha yatay savurmaz kılıcını dikey savurur.

Zaraki fizikselin anlamda çok güçlü bir isim evet ama sahada esterossa varken fiziksel gücün pek bir anlamı yok.
Benim bahsettiğim zaten yansıtamazlar değil hız konusunda sorun yaşayacaklarını düşünüyorum. Hız konusunda bir problem yoksa zaten bu kadar hax yetenekle kazanırlar. Bildiğim kadarıyla Bleach'in Relativistic feati var. Hız konusunda Zeldris biraz ayak uydurur ama diğerleri bir şey yapamazken nafile.

Meliodas zaten en güçlüleri.Meliodas Escanoru the one haldeyken yenmiş birisi
Oradaki Escanor gücünde ustalaşmamıştı. Arada 16 yıl var. Escanor antrenman'dan sonra inanılmaz güçlü oldu. 16 yıl önceki Escanor'un çok dengesiz olduğunu görmüşsündür. Gece vakti karıncayı incitemeyen adam öğle vakti gözünü kırpmadan Meliodas'a herhangi birini rahatça öldürecek şekilde vurabiliyordu.

Yakın zamanda olan dövüşlerinde yenilmesinin sebebide o dövüşde kibirli olmasıydı.Escanoru çok küçümsediği için yenilmişti.
Yani kibirli davrandığı doğru ama yine de Escanor'a doğru gelirken Escanor ona saldırdığında ne olduğunu bile anlamadı ve yakın bile değillerdi. Bu bariz yani adam direkt bir darbe indirmeden neredeyse ikiye bölüyordu Meliodas'ı.

Edit: @Ryusa Bakuryu Hocam ışık hızında hareket eden adamla dövüşenlerin "Ses Hızında Ördekler"le sorun yaşadığını duymuştum sanırım. Yani baya bir dengesiz bence.

@Garou
Hız featlerini sana zahmet atabilirmisin Zaraki’nin ?

Garou'' Alıntı:
Oradaki Escanor gücünde ustalaşmamıştı. Arada 16 yıl var. Escanor antrenman'dan sonra inanılmaz güçlü oldu.
Escanor’un kullandığı güç bir lutüf. lutüf dediğimiz şey ise antrenman yaparak güçlendirmezsin.En fazla o güçdd ustalaşırsın ve daha kontrollü kullanırsın ama yinede güç olarsk bir şey katamazsın

Garou'' Alıntı:
yine de Escanor'a doğru gelirken Escanor ona saldırdığında ne olduğunu bile anlamadı ve yakın bile değillerdi. Bu bariz yani adam direkt bir darbe indirmeden neredeyse ikiye bölüyordu Meliodas'ı.
Yakın bile değillerdi derken ? O dövüşten sonra Escanoru merlin tek yumrukla devirmişti.O dövüşte Meli kibirli olmasaydı yenerdi. Ki zeldris de bunu ifade etmişti zaten.EA23BFF6-59D1-495C-AAEC-9747DAB9879D.jpeg

Bunların haricinde diğerleri arasında çok bir ayrım yapmıyorum.
Konu dışı olacağı için konuyu açan @Savior dan özür diliyorum.

Bu konu çok göreceli bişi değil. Nispeten net oluyor.

Misal Naruto serisinde Luffy vs Katakuri gibi bişi hiç yaşandı mı ?

Naruto tek başına akla gelebilecek hemen her konuda ondan 4-5 gömlek üstün birini dayak yiye yiye tek başına alt etti mi ?

Ya da Part 1'in başlarında dövdüğümüz karakterlerden biri (zabuza, p1 kabuto, mizuki, genin kiba vs neyse artık) , Savaş arcında gelip Tobirama, Minato, 3. Raiakge, Killer Bee gibi adamlara yara verebilir onları kesebilir miydi ? Hiç sanmıyorum. Ya da bu karakter bunu yapsa bile (hadi yaptı) o savaştan nasıl çıktı, öldü mü kaldı mı havada bırakılamazdı Naruto evreni için.

Bunlar gibi daha çok fark var. OP evreninde zeka ve hız olayına hiç girmeyeyim zaten :D Ora hepten karman çorman.

Evet tüm serilerin (özellikle büyük savaş serilerinin) skandal derecesinde tutarsızlıkları, sınıfta kaldıkları anlar var. Ancak OP de bu anlar değil, skandal da değil. Serinin tamamı bu, baştan sona(fakat ağırlıkla Marineford Savaşı ve sonrası). Gelişigüzel. O yüzden OP'nin diğerlerinden farkı yok diyemeyiz bence ya da diğerleri ne kadar dengeli ve dengesiz ise işte bu da o kadar canım diyemeyiz.

Saydığın örneklere gelirsek Gintama için bir şey diyemem bir fikrim yok ancak Vagabond zaten bu tarz sorunlar yaşayabilecek bir temaya ve aksiyona sahip değil. Çok daha gerçekçi ve minimal bir anlatım.

Claymore ile HxH de ise çok güçlü bir statüko duygusu var. Ancak Claymore karakter sayısı (hele 20-30 sayıdan fazladır savaşan karakter sayısı) oldukça az ve mütevazi bir seri o yüzden batırmak daha zor. HxH de ise güçlü bir statüko var ancak bunun dışında kalan şeye pek denge demezdim. Neyse iyice konu dışı olacak nitekim bunlar evrenlerinin yoğunluğu ve gücü anlamında üç büyüklerin uzağında seriler zaten o yüzden daha güvendeler nispeten ve yine bu sebeple bunlar daha dengeli bunlar kadar dengeli olmayan her şey eşit derecede dengesizdir demek ne kadar doğru olur bilemiyorum elbette.

OP'nin dinamikler tuhaf ve pek açıklama yok neyin ne olduğuyla ilgili. Naruto ve Bleach bu konularda çok daha iyi.
Bak demek ki bir fark var ve sen bu farkın ayrımını yapıyorsun.

@Garou

Işık hızı muhabbeti her seride yapılıyor Naruto'da da Haku için dendi yani. Black Clover'da ilk 30-40 bölümlerdeki elemanlar için dendi. Sonuç? Hype cümleleri. Bu adamlar serileri 10-18 yaş arasında çocuklara yazıyor, oturup fizik kasacak hali yok.

@Nabu

Hepsine farklı açıklama getirebilirsin.

Luffy vs Katakuri güzel değildi söylenenin aksine ama dengesiz bi tarafını hatırlamıyorum. Luffy o dövüşten önce zaten Katakuri'ye yakın isimlerle kapışabiliyordu. GL'nin ilk kısmında bile Crocodile-Moria(Hele Moria zamanında Kaidou ile denk gitmiş bir adam) ile kapışmıştı zaten.

Naruto'ya gelirsek Naruto içinde Kyuubi'yi barındırdığından her yenemeyeceği sıkıştığı rakibinde ondan güç aldı. Alamadığı yerde Rikidou Sennin geldi tanrısal bir güç verdi. Bunun da çok dengeli bir tarafı yok. Yani pek aynı şeyler değil.

Hadi Naruto'yu geçelim, Sakura'nın beş dakika önce Hiruko'nun ataklarını karşılayamazken beş dakika sonra Sandaime Kazekage(Saikyo Kazekage) karşılıyor olabilmesi de Luffy'nin dövüş içinde güçlenmesinden farkı yok.

Ve seride İtaçi gerçeği var yani.

Ben OP dengeli demiyorum, diğerleriyle üç aşağı beş yukarı aynı diyorum sadece.

Yani eğer Naruto Bleach vs. bunların vs muhabbetini yapıyorsan OP'nin de yapabiliyorsun. Ki zaten yapılıyor tüm dünyada.

+ olarak OP tartışmak istememeyi anlayabilirim. Zaman zaman ben de istiyorum "ne yapıyom la ben" diyorum. Ama aynısını diğerleri için de dedim yani.

Not: Ben de Naruto'yu daha dengeli bulurum.

@Garou
Hız featlerini sana zahmet atabilirmisin Zaraki’nin ?
Candice'a yarı ölüyken blitz atıyor.
Gerard'ın kılıcını ona saldırmak için anında tırmanıyor.
Daha çok diğer karakterlerle aşık atabilmesinden dolayı ona göre ölçeklendiriliyor hızı.

Escanor’un kullandığı güç bir lutüf. lutüf dediğimiz şey ise antrenman yaparak güçlendirmezsin.En fazla o güçdd ustalaşırsın ve daha kontrollü kullanırsın ama yinede güç olarsk bir şey katamazsın
Ama kullanmayı bilmeden önceki ile bildikten sonraki halleri çok farklı. Naruto'da da Kyuubi vardı. Kullanmayı bilmeden önceki ve sonraki halinin farkını biliyorsun.

Yakın bile değillerdi derken ? O dövüşten sonra Escanoru merlin tek yumrukla devirmişti.
Escanor The One'ı kullandığı içindi o. Merlin The One'ı kullanmanın ona çok zarar verdiğinden bahsetmişti. Tek yumrukla devirme konusunda da aynı şekilde adam yorgun olduğu içindi. Sadece The One da değil ayrıca The One'a girmeden önceki hali ile de Meliodas'la dövüşünde çok yara aldı. Böyle her an devrilmek üzereydi yani.

O dövüşte Meli kibirli olmasaydı yenerdi. Ki zeldris de bunu ifade etmişti zaten.
The One'a girmeden önce evet yenerdi. Meliodas Escanor'dan 23 saat 59 dakika boyunca güçlü olduğuna katılıyorum ama The One ile aralarında çok fark vardı. The One moduna girdikten sonrası dövüş bile değildi.

Bunu diyen Zeldris hemen ardından Ominous Nebula'sı dağıtıldı ve Escanor tarafından göğsünden delindi. Bunlar birkaç saniye sürdü. Zeldris'e bakarak bile anlayabilirsin Meliodas'ın çok daha zayıf kaldığını.
Zeldris "Divine Sword Escanor" saldırısını direkt karşılayıp bir süre de dayanmayı başardı.
Aynı saldırı Meliodas'a direkt temas etmedi bile ama durum bu.
main-qimg-014c22c72b2826bbb19c09f36e370a47

Naruto'da da Haku için dendi yani.
Aslında resmi çeviri de böyle bir şey yok. Ancak bazı çeviri grupları ve fanlar aynadan aynaya ışık prensibi ile hareket ettiğini sanıp o şekilde düşündüler. Yani Haku'nun yansımalarıymış gibi ancak Haku o aynalarda görünen şeylere "Buz Klonu" diyor. Yani ışık hızı denilmedi.

Ama denildiğini düşünsek bile, Naruto hayran kitlesi arasında Haku'yu ışık hızında kabul eden oldu mu ? Ya da karakterleri Haku'dan kıyaslayarak manyak hızlar atayan oldu mu ?

Black Clover'da ilk 30-40 bölümlerdeki elemanlar için dendi.
Işık büyüsü yaptıkları için yakıştırıldı. Kaldı ki ışık büyüsü kullanan karakterler gerçekten çok hızlılardı. OP'deki gibi bir gün ışık hızının 5 yık altında bir gün fiat doblo hızında olmuyorlar .

Denge ne söylendiğinden çok o söylenilenin arkasını doldurma ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

oturup fizik kasacak hali yok.
Dengeli ve detaylandırılmış bir beceri-güç sistemi sahip olmak için fizik kasman gerekmiyor. Tutarlı olman yeterli.

Luffy o dövüşten önce zaten Katakuri'ye yakın isimlerle kapışabiliyordu.
Sorun yakın birine gidiyor oluşu değil yazar tarafından bu iki karakter arasında bir uçurum yaratıp sonra bunu nasıl kapattığını üstü kapalı yapması .Senin dediğine gelirsek Luffy'nin Kata seviyesine en yakın dövdüğü adam Dof onu da tonla yardımla aldı. Ve bu sorumun cevabı değildi. Naruto da oldu mu öyle bir şey ?

. GL'nin ilk kısmında bile Crocodile-Moria(Hele Moria zamanında Kaidou ile denk gitmiş bir adam) ile kapışmıştı zaten.
Sırf şu kısım zaten benim ilk dediğim argümanı başlı başına kanıtlıyor aga. Ben de bunu diyorum.

Naruto'ya gelirsek Naruto içinde Kyuubi'yi barındırdığından her yenemeyeceği sıkıştığı rakibinde ondan güç aldı. Alamadığı yerde Rikidou Sennin geldi tanrısal bir güç verdi. Bunun da çok dengeli bir tarafı yok.
Kyuubi serinin 1. bölümünde tanıtılan bir şey. O artık Naruto'nun gücü zaten. Bunda tutarsız bir şey yok. Rikudo da serinin kapanışı, her şeyin tavan yaptığı bir durum. Ama karakterin bir güç elde etmesi için gereken evreler konusunda Katakuri olayından çok çok farklı. Gene alakasız.

Yani pek aynı şeyler değil.
Zaten aynı şeyler olmadığı için diyorum ya aynı diyemezsin diye.

Sakura'nın beş dakika önce Hiruko'nun ataklarını karşılayamazken beş dakika sonra Sandaime Kazekage(Saikyo Kazekage) karşılıyor olabilmesi de
Hiruko atakları yüzlerce ufak fırlatılan obje ya da uzantı
SAndaime Kazekage'nin ise dev demir objeleri

Birine vurabiliyor diğerine vuramıyor. Burada güçlenme ile alakası yok. Antidot ile kurtulduğu atak Sandaime Kazekage kuklasından geldi ona bakarsan :D :D

Ve seride İtaçi gerçeği var yani.
Evet tüm serilerin (özellikle büyük savaş serilerinin) skandal derecesinde tutarsızlıkları, sınıfta kaldıkları anlar var.
Yok diyen yok zaten.

Ben OP dengeli demiyorum, diğerleriyle üç aşağı beş yukarı aynı diyorum sadece.
İşte o "üç aşağı 5 yukarı" daha çok "30 aşağı 500 yukarı" gibi. Aynı falan değil. Bleach'in sistemi desen zaten çok farklı bir başarıya ve soruna sahip.

Yani eğer Naruto Bleach vs. bunların vs muhabbetini yapıyorsan OP'nin de yapabiliyorsun. Ki zaten yapılıyor tüm dünyada.
Ya yapıyorsun tabi ama daha fazla şey havada kalıyor ve çok fazla şahsi yorum oluyor bir yerden sonra. Tüm dünyada yapılması da en uzun soluklu ve en çok satılan battle serisi :D Konuşulacak tabi ama bu konuda iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Ki zaten ben OP muhabbeti yapılabileceğini savunuyorum zaten ama "Fark yok ya diğerleri gibi işte" yanlış. Adam okuyunca kendi anlayacak öyle olmadığını zaten :D

Ben de Naruto'yu daha dengeli bulurum.
O zaman nasıl aynı.

Biri bir konuda "daha" diye bahsedilen tarafsa olay "=" dan ">" a döner .. Ben de senin bu tartışma üslubunu çözemiyorum.

"Bence de öyle ama işte böyle" gibi bişi :D

@Nabu

İlk mesaja bakarsan anlarsın, arkadaşın "OP çok dengesiz değil mi?" demesi üzerine söyledim. Onu tartışan bunu da tartışıyor anlamında. Diğerlerinden çok bi eksiği fazlası yok kısmı "tartışılabilir/tartışılamaz" kısmından geliyor. Ama evet at ile eşek olduklarına da inanmıyorum. Ancak Naruto'yu daha yukarıya koyarım. Tartışması vs de daha zevkli. Yani takılmak gereksiz. Yani buradan kastımı açıklamama gerek yok, bunu demem "Şunu daha dengeli buluyorum" diyemeyeceğim anlamına gelmez. Çünkü hangisi daha iyiye girmiyorum işe tartışılabilir mi tartışılamaz mı kısmından giriyorum. Onu o laf söylendiği için söyledim.

Durduk yere gelip "OP= Naruto Bleach vesaire" desem evet dediğin doğru olabilirdi.

Ayrıca ona ışık büyüsü olduğu için benzetme yapıyorlarsa Kizaru'ya da yapmış olabilirler yani. Ki OP'de hız olayı tuhaf ona bir şey demiyorum. Ama senin mantıktan yaklaşırsak aynısı Kizaru için de denebilir.

ışık hızı iddiasının daha fenaları da Bleach de var pekala tartışılıyor.(Şimdiden söyleyeyim siz dediniz demediniz demiyorum, konu bu.)

Yıllardır savaşmamış Tsunade bufflanmış sağlam bir jonin karşısında zor durumlarda kalabiliyor. Bu normal karşılanıyor bu ortamlarda. Crocodile'ın olayı da ona benzer, yıllardır bilinen ciddi savaşı yok, köşesine çekilmiş arkadan organizasyon yönetiyor. Sonra yetenekli bir çocuk gelip açığını yakalayınca geçiriyor. Olay ikisinde de nispeten benzer. Bence Crocodile'ın olayı çok tuhaf tabii.

Atakların büyük küçük olması bir şey ifade etmiyor, ki Sandaime Kazekage'nin atakları çok çok daha güçlü Hiruko'nun ataklarından.

"Bu iyi olduğu anlamına gelmiyor."

E iyi demedim ben de zaten, pek çok yerde de eleştirdim bu konuda zaten.

Neyse.

One Piece power set açısından cidden dengesizdir ama yine de NNT gibi serilerden çok daha iyidir.

Konuya gelirsem, şu çıkan Noveller ve oyun featleri kafamı karıştırıyor. Sırf mangaya bağlı kalırsam NNT takımı alır.

Uzun zaman sonra tekrar bakıyorum da Bankai'ler çapraz ateşte birbirlerini öldürebilir. 😄 Shunsui bu ortamda açmaz muhtemelen, Yama da aynı şekilde. Bir Zaraki açar onu da Estarossa kantırlıyor. Bir şansları vardıysa hax ile vardı şu halde NnT çok zorlanmaz derim.

Geri