Genel Ragna Crimson

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://m.media-amazon.com/images/I/91P509U8hlL.jpg',none,568][/img]

[/CENTER][b]Başlangıç Tarihi:[/b] 22 Mart 2017

[b]Durum:[/b] Devam Ediyor.

[b]Bölüm Sayısı: [/b]58

[b]Tür: [/b]Aksiyon, Drama, Fantazi, Shounen

[b]Konusu:[/b] Ragna, en güçlü Ejderha Avcısı Leo'yla birlikte (partneri) bir Ejderha Avcısıdır. Ejder avlamada pek yeteneği olmasa da tüm hayatını ona emanet etmeye karar verir. Ancak gelecekteki kendisinin şimdi olduğu gibi zayıf kalırsa ne olacağını göstermesiyle gerçek çaresizliğe şahit olur. Bununla beraber Ejderha Biçici tarihte olması gerekenden erken ortaya çıkar ancak bu geleceği değiştirmeye yeterli midir?

Seriyi çok önce bulmuştum. 21 bölümü vardı herhalde. (Ayda ya da birkaç ayda bir bölüm yayınlıyor gibi.) Sonra sarmayınca başında bıraktım. Geçenlerde CV'de bir konuda bu seriden bir karakter gördüm. Seriyi öğrenip bir kenara aldım. Bir de ne göreyim?! Ben bu seriye bakmıştım zaten. :D Sonra baştan başladım ve az önce güncele geldim. Bilen bilir ne kadar yavaş bir okur olduğumu, ama bu seriye kısa zamanda yetiştim.

Öncelikle seri edgy gelebilir (Sana diyorum [url='http://sosyal.kahramanbaykus.com/index.php?user/3-nabu/']@Nabu[/url]. :D ) ama pek fark etmez. Evreni güzel, güç seviyeleri dengeli, (Gerçi yazar başta oturtmamış gibiydi.) karakterleri sıra dışı, dövüşleri keyifli, karakterlerin beyin ve stratejileri var. :D Tabii ki bir şans vermenizi öneriyorum. Yorumlarınızı da bekliyorum. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seride ejderha olması okumam icin yeterli bir sebep :D Bölüm sayısıda fazla değilmiş.Yakın zamanda okumaya başlayabilirim.Eline sağlık konu için

Ejderha Avcısıdır
AKlıma animasyon geldi. Hatta dizisi de vardı.
images

@Garou nun hatrına bakayım dedim ancak daha ilk bölümde benim için patladı.

[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1032590315984539668/unknown.png?width=1020&height=904',none,601][/img][img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1032591500883800064/unknown.png?width=563&height=904',none,335][/img]
Kendisinin 4 katı kılıç kullanan aşırı güçlü loli kız ?! Baş karakterin çocuk gibi sağa sola taşıdığı mini kız arkadaş ?!

Kalsın, teşekkürler :D

(Bu arada buna rağmen ilk bölümü okudum ancak benim hiç sevmediğim bir formüle sahip. Zaman yolculuğu, edgy overpower baş karakter, klasik birbirinin tekrarı sword&sorcery teması , maalesef benden pas)

Seride ejderha olması okumam icin yeterli bir sebep :D Bölüm sayısıda fazla değilmiş.Yakın zamanda okumaya başlayabilirim.Eline sağlık konu için
Sağ olasın. :D Senden güzel bir geri dönüş bekliyorum diyeceğim ama bilmiyorum sever misin. :D

@Garou nun hatrına bakayım dedim ancak daha ilk bölümde benim için patladı.
Eyvallah hocam. :D Ama o kızla yolu ayırıyor zaten baştan. Kıza minnettar olduğundan hep yanında ama güvende tutmak için arkada bırakıyor. Romantik ilişki adayı sonradan çıkıyor eğer ondan endişeliyseniz. :D

O tek seferlik bir şey.

edgy overpower baş karakter, klasik birbirinin tekrarı sword&sorcery teması
Yani buna bir şey diyemem baştan uyardım zaten. :D Ama yine de bir şans vermelisiniz bence. Bu arada OP'liği Solo Leveling kadar değil.

Ana karakterin perspektifine geri döndük. Aynı zamanda güzel bir solo görev bizi bekliyor gibi duruyor. Ejderha Katili Keşişleri de sevdim. Bölüm kısa geldi ya. :D

62. bölüm İngilizceye çevrildi. Ama bana o kadar kısa geldi ki... :D Bir de aylık yayınlıyor bölümlerini, bu aylık yayınlanma olayını iki haftada bire falan indirse süper olur. :D

Serinin yazarı Nanbaka'dan Nico'yu seslendiren ses sanatçısı imiş. :D Bunu da öğrenmiş olduk.

78.2 Peak Fiction 🔥
Nihayet savaş başladı. Yalnız bölüm hiç doyurmadı, sonraki bölüm full aksiyon olacak gibi. Sizi de tekrardan seriye başlamaya davet ediyorum. Bir şans verip ilk 10-15 bölümü okursanız ilginizi çekebilir.

Senin hatrına bir boş zamanda bakarım, ama hiç sanmıyorum saracağını ..
Hocam sizi baştaki kız ve ana karakterle ilişkileri sarmadı biliyorum ama o kısa sürede çıkıyor zaten hikayeden.

Dövüşleri gerçekten güzel ve yazar kafasında bir skala oluşturmuş ona olabildiğince sadık kalmaya çalışıyor. Çizimleri de güzel. Aksiyonu için okunur.

Geri