Arkadaşlar bölümleri atacağım başlık burası. Karakterler tamamlanınca başlarım sanırım. Bir iki kişi kaldı. Şimdilik bunlar burada dursun.
Ebedi Şampiyon Kuro
Evren Haritası:
* Sayılara takılmayın ayırmak için yaptım. Gücü simgelemiyor.
* Güçlü Salonları ayırdım.
* Güçlü Salonlar arasında da elbette bir fark var.
* Şimdilik unuttum, sonra düzeltirim ama 1 numaralı bölge de güçlü bölge.
* 7 Kırsal Bölgenin yerlerini belirledim.
* Diğer Bölgelere yapmayacağım. Ama Salonu olan yerlere ek olarak, 2-3 bölgeye daha isim verebilirim.
* Bu isimler Japonyada farklı bir yerde olan kasaba veya semt olabilir, takılmayın. Pokémonda geçmeyen yer olabilir, Pokémonda geçen ama normalden farklı bir yer olabilir. Çok takılmayın.
Karakterler:
Ana Karakter:
Rakip:
Yardımcı Karakter:
Ara Sıra Gelen Elite
Yardımcı Rakip Karakter:
Ebedi Şampiyon Kuro
İsim: Kuro
Lakap: Ebedi Şampiyon
Boy: 170
Kilo: 63
Saç Rengi: Siyah
Rozet Sayısı: -
Başlangıç Pokemonu: Bulbasaur
Pokémonları: Starmie, Rapidash, Gallade, Electivire, Infernape, Venesaur, Snorlax, Nidoquen, Gengar, Swampert ve Salamance
Ünvan: Hoenn Pokémon Ligi Şampiyonu/Kanto Zorlu Salon Lideri.
Karakter: Duygusal bir yapısı olan Kuro sessiz bir yapıya sahiptir. Hayvanlara olan sevgisi, zamanla Pokémon antrönörü olma arzusunu tetikledi, Pokémonları çok sever. Kanto bölgesindeki tüm GYM liderlerini alt ettikten sonra, Kanto'nun 1 numaralı GYM'ini açmak istiyor. Sessiz bir yapısı olsa da, arkadaşlarına karşı ketum da değildir.
Lakap: Ebedi Şampiyon
Kilo: 63
Saç Rengi: Siyah
Pokémonları: Starmie, Rapidash, Gallade, Electivire, Infernape, Venesaur, Snorlax, Nidoquen, Gengar, Swampert ve Salamance
Ünvan: Hoenn Pokémon Ligi Şampiyonu/Kanto Zorlu Salon Lideri.
Karakter: Duygusal bir yapısı olan Kuro sessiz bir yapıya sahiptir. Hayvanlara olan sevgisi, zamanla Pokémon antrönörü olma arzusunu tetikledi, Pokémonları çok sever. Kanto bölgesindeki tüm GYM liderlerini alt ettikten sonra, Kanto'nun 1 numaralı GYM'ini açmak istiyor. Sessiz bir yapısı olsa da, arkadaşlarına karşı ketum da değildir.
Evren Haritası:
* Sayılara takılmayın ayırmak için yaptım. Gücü simgelemiyor.
* Güçlü Salonları ayırdım.
* Güçlü Salonlar arasında da elbette bir fark var.
* Şimdilik unuttum, sonra düzeltirim ama 1 numaralı bölge de güçlü bölge.
* 7 Kırsal Bölgenin yerlerini belirledim.
* Diğer Bölgelere yapmayacağım. Ama Salonu olan yerlere ek olarak, 2-3 bölgeye daha isim verebilirim.
* Bu isimler Japonyada farklı bir yerde olan kasaba veya semt olabilir, takılmayın. Pokémonda geçmeyen yer olabilir, Pokémonda geçen ama normalden farklı bir yer olabilir. Çok takılmayın.
Karakterler:
Ana Karakter:
İsim: Junji Ikeda
Boy: 178
Kilo:71
Saç Rengi: Gri
Başlangıç Pokemonu: Squirtle
Karakter: Junji heyecanlı ve arzulu bir kişiliğe sahiptir. En büyük tutkusu Pokémon'dur ve bir gün en tepeye çıkmak istiyor. Artık 17 yaşına girdi ancak fakir olan köyüne nadiren başlangıç Pokemonu geldiği için hala da bekliyor. Arkadaş canlısı ve strateji konusunda yeteneklidir. Genelde sakin birisidir, hatta arkadaşlarını çileden dahi çıkartacak seviyede sakindir. Ancak Pokémonlara çok önem verir. Zaafı ise çabuk yorulmaktır, o yüzden koşmayı hiç sevmez. Hareket etme konusunda tembel de olsa, maceralara atılmayı ve Pokemon ustası olmayı çok istiyor.
Kilo:71
Saç Rengi: Gri
Başlangıç Pokemonu: Squirtle
Karakter: Junji heyecanlı ve arzulu bir kişiliğe sahiptir. En büyük tutkusu Pokémon'dur ve bir gün en tepeye çıkmak istiyor. Artık 17 yaşına girdi ancak fakir olan köyüne nadiren başlangıç Pokemonu geldiği için hala da bekliyor. Arkadaş canlısı ve strateji konusunda yeteneklidir. Genelde sakin birisidir, hatta arkadaşlarını çileden dahi çıkartacak seviyede sakindir. Ancak Pokémonlara çok önem verir. Zaafı ise çabuk yorulmaktır, o yüzden koşmayı hiç sevmez. Hareket etme konusunda tembel de olsa, maceralara atılmayı ve Pokemon ustası olmayı çok istiyor.
Rakip:
İsim: Karasu
Lakap: @Uncle Paulie
Yaşı: 17
Kİlo: 78
Saç Rengi: Sarı
Rozet Sayısı: 1
Pokemon Takımı: Bulbasaur, Butterfly, ?
Karakter: Karakter çok büyük hayallere sahip biri değil, ancak yenilmekten ve kendisinin aşağılanmasından nefret ediyor. Kompleksli biri, ancak psikopat derecede değil. Duygularını saklamasını biliyor ancak tahammül edemeyeceği şeyler var, öfke krizleri geçirince kendi pokemonları dahil gözü dönebiliyor. Bu durumlar sağlanmadıkça pokemonlarına karşı şefkatli.
Lakap: @Uncle Paulie
Yaşı: 17
Kİlo: 78
Saç Rengi: Sarı
Pokemon Takımı: Bulbasaur, Butterfly, ?
Karakter: Karakter çok büyük hayallere sahip biri değil, ancak yenilmekten ve kendisinin aşağılanmasından nefret ediyor. Kompleksli biri, ancak psikopat derecede değil. Duygularını saklamasını biliyor ancak tahammül edemeyeceği şeyler var, öfke krizleri geçirince kendi pokemonları dahil gözü dönebiliyor. Bu durumlar sağlanmadıkça pokemonlarına karşı şefkatli.
Yardımcı Karakter:
İsim: Shōkōnetsu
Lakap: @Mihawk
Boy: 1:79
Kilo:74 kg
Saç Rengi: Kızıl
Başlangıç Pokemonu: Charmander
Shokonetsu yalnız yaşamaktadır. Manga okumak ve anime izlemek dışında zevk aldığı şey sadece Pokemon avlama heyecanıdır. Biraz içine kapanıktır ve çok da fazla konuşmaz. Genellikle konuşmaları başlatan o değil de, karşısındaki kişi oluyor. Pokemonları insanlardan fazla sever ve daha iyi anlaşır. En iyi arkadaşı da Junji'dir.
Lakap: @Mihawk
Boy: 1:79
Kilo:74 kg
Saç Rengi: Kızıl
Shokonetsu yalnız yaşamaktadır. Manga okumak ve anime izlemek dışında zevk aldığı şey sadece Pokemon avlama heyecanıdır. Biraz içine kapanıktır ve çok da fazla konuşmaz. Genellikle konuşmaları başlatan o değil de, karşısındaki kişi oluyor. Pokemonları insanlardan fazla sever ve daha iyi anlaşır. En iyi arkadaşı da Junji'dir.
Ara Sıra Gelen Elite
İsim: Kazuo Otsuka
Lakap: @Rakatas
Yaşı: 21
Boy/Kilo: 184 boylarında 80 kilo
Saç Rengi: Mor
Pokemonları: Charizard, Golduck, Victreebel...
Rozet Sayısı: 7
Karakter: Pokemonları sadece araç olarak görür. Onun için önemli olan kazanmaktır. Kaybedecek olursa Pokemonlarını azarlar. Çabuk öfkelenen asabi birisi.
Hiç arkadaşı olmadığı için, insanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen birisidir.
Lakap: @Rakatas
Yaşı: 21
Boy/Kilo: 184 boylarında 80 kilo
Saç Rengi: Mor
Pokemonları: Charizard, Golduck, Victreebel...
Rozet Sayısı: 7
Karakter: Pokemonları sadece araç olarak görür. Onun için önemli olan kazanmaktır. Kaybedecek olursa Pokemonlarını azarlar. Çabuk öfkelenen asabi birisi.
Hiç arkadaşı olmadığı için, insanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen birisidir.
Yardımcı Rakip Karakter:
İsim: Genki Mitoma
Kilo: 65
Saç Rengi: Turuncu
Başlanıç Pokemonu: Eevee
Pokemon Kadrosu: Eevee, Machop
Karakter: Olgun bir yapısı vardır, kendi Pokémonlarına değer verir ancak, arkadaşınınkiler dışında diğer Pokémonlara pek değer vermez. Amacı Kanto bölge şampiyonu olmaktır. Biraz karamsardır.
Kilo: 65
Saç Rengi: Turuncu
Başlanıç Pokemonu: Eevee
Pokemon Kadrosu: Eevee, Machop
Karakter: Olgun bir yapısı vardır, kendi Pokémonlarına değer verir ancak, arkadaşınınkiler dışında diğer Pokémonlara pek değer vermez. Amacı Kanto bölge şampiyonu olmaktır. Biraz karamsardır.
Moderatör tarafında düzenlendi: