Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Pokemon FF Katılım Başlığı

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar Kantodan başlayarak Pokemon FF yazacağım. Eğer isteyen olursa sizlere karakter açmak istiyorum. Hikaye tam kafamda oturmasa da karakterler az çok aklımda.

Karakterler:
Ana Karakter (1) (GA)
Rakip (1) (GA) Uncle Pauile
Elite Antranör (4) (E)
Sürekli Karakter (2) (GA) Earendill
Ara Sıra Gelen Karakter (2) (E) Rakatas
Yardımcı Karakter (1) (GA) Mihawk
Rakip Yardımcı Karakter (1) (GA)
Şampiyon (1) (Ş)

Parantez içi rakamlar kontenjan.
GA= Gelişime Açık Karakter.
E= Elite Seviye
Ş= Şampiyon

*Sürekli karakter en kötü 4-5 bölümde bir gözükür.
*Rakip her zaman ana karakterle karşılaşmasa bile onun penceresinden de bakacağız. Yani ana karakter olmasa da epey gözükecek.
*Şampiyon ve Elite antrenörler maçlar ve duruma göre nadir gözükecek.
*Ara sıra gelen karakterler en az 8-9 bölümde bir gözükecek.

Bunların dışında karakter öneriniz olursa hikayeye katmak isterim. Hikayeye sizleri de dahil etmek istedim bu yüzden bu karakterlerden birisi ben olacağım. Diyebilirsiniz. Atıyorum birisi çıkıp ben elite antrenörüm diyebilir. Pokemon kadar uzun tutmam ama en az 4 sezon giderim. Olaylar Japonya’da geçecek, karakter isimleri Japonca ve son olarak pokemon isimleri bildiğimiz gibi. Diğer her şey Türkçe.

Karakteri almak isteyenler olursa makul ölçüde Pokemon seçimlerimi kendisi yapacak. Şartlar şunlar: Aldığınız karaktere göre seçim, yani gelişme açık bir karakterseniz güçlü pokiman alamazsınız. Bir de kantoda kanto pokemonu seçin lütfen.

Kanto sezonu bitince rol değişimi yapılabilir ancak ana karakter değişmez sanırım. Diğerleri değişir gerekirse ekleme yapılır. Bunların dışında katılım yapmak isteyen karakterin ismini görünüşünü kendisi seçer. Geri kalanlar benim kontrolümde hikayede ne olacağını kimse bilemez.

Ana karakter ve rakibe talep yüksek olacak olursa. Bir şekilde ayrıştırırız. O yüzden almak istediğiniz karakter kapılmış dahi olsa seçiminizi yapın.

Bu yüzden de alacaklar spoiler kullansın. Bu sayede seçimi yapacak kişi yanlışlıkla görüp kopya çekmez yada alınmış deyip vazgeçmesin.

Karakter seçimi size bağlı. Şimdilik sadece şu olmak istiyorum deyin. Kimin kim olacağı belli olunca detayları yazmak isteyen yazsın. Her tip katılımcı olabilir.

Ör.
1= Karakteri seçer, geçer. Gerisi yazardadır.
2= Karakteri seçer, isim seçer geçer.
3= Karakteri seçer, isim seçer, pokemon seçer.
4= Karakteri seçer, isim seçer, pokemon seçer, karakterinin görünüşünü ve mizacını belirler ve karakteriyle ilgili tavsiyede bulunur.

Geri kalanını seçimler olursa, yazacağım. Sadece şu belli herkes 6 Pokemona sahip olacak. Tamam siz de dahilsiniz, ama sürprizler olmalı. Bu yüzden 4 Pokemonu siz seçeceksiniz, 2 Pokemonu ben. Bir de hangi pokemonu ne zaman yakalayacaksınız bu sürpriz olacak. Neyse bunları detaylandıracağım zaten.

Karakterler:

Rakip @Uncle Paulie

İsim: Karasu
Yaşı: 17
Boy/Kilo: 170 boylarında 78 kilo
Saç Rengi: Sarı
Karakter: Karakter çok büyük hayallere sahip biri değil, ancak yenilmekten ve kendisinin aşağılanmasından nefret ediyor. Kompleksli biri, ancak psikopat derecede değil. Duygularını saklamasını biliyor ancak tahammül edemeyeceği şeyler var, öfke krizleri geçirince kendi pokemonları dahil gözü dönebiliyor. Bu durumlar sağlanmadıkça pokemonlarına karşı şefkatli.

Ara Sıra Gelen Karakter @Rakatas

İsim: Kazuo Otsuka
Yaşı: 21
Boy/Kilo: 182 boylarında 77 kilo
Saç Rengi: Kızıl
Karakter: Pokemknlaro pek önemseyen birisi. Onun için önemli olan kazanmaktır. Kaybedecek olursa Pokemonlarını azarlar. Çabuk öfkelenen asabi birisi. Yaşına rağmen şımarık çocuk tavırları vardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla pokemon hakkında pek bir şey bilmiyorum.Ama bilmeden de konuya katılım sağlayabiliyorsak ben katılırım.

Sağlarsınız. Hiç bir problem yok. Ben anlamam diyorsan karakterini seç ama spoiler’a al bekle. Karakter seçimleri tamamlanınca, yukarıda da yazdım ister benden bu kadar de ister detaylandır. Pokemon bilmiyorum diyorsan, mizacını ismini görünüşünü seç pokemonları ben seçerim senin yerine, istersen de kanto region pokemons yaz oradan bak.

Daha doğrusu şimdilik rol seç spoilera al.

O zaman karakter olarak
Yardımcı Karakter
Seçiyorum.Pokemon seçimlerimi siz seçerseniz daha iyi olur bence .

Katılım sağlanması ricamdır. Bu medeniyet projesine varım diyen öne çıksın.

Ara Sıra Gelen Karakter

Pokemonları da link atarsanız ha bublar olsun diyebilirim.

Karışıklık olmasın diye atmadım katılım tamamlanırsa atacağım. Çünkü seçilen karaktere göre belli kurallar olmalı. Misal gelişim aşamasındaki karakter 3. veya 2. evrimlerle başlayamaz. Ama link burada https://pokemon.fandom.com/wiki/Kanto_Pokédex herkes için geçerli tek kural Efsanevi kategorisindeki pokemonlar seçilemez.

Yani 144 üstü Dragonite Kantoda efsanevi kategorideydi. O da yasaklı.

Sürekli gelen karakter olabilirim.

Dört pokemon seçeceğiz değil mi? Yalnız anlamadığım hangi evre pokemonları seçebiliyoruz? Bunu bilmediğim için hepsinin ilk evresini yazacağım kaçıncı evre olacaklarını sen söylersin.
Başlangıç pokemonu olarak; Bulbasaur; Normal bir pokemon oyunu gibi ilerleyeceğini tahmin ederek ilk su gymsinde avantajı olacaktır.

Munchlax; Snorlax olarak harika bir tank ve ayrıca çok şirin
grin.png

Nidoran; Toprak + zehir ile geniş kullanım alanı var.

Staryu; Uçan türüne karşı kullanacağım bir pokemon ihtiyacım vardı ve Starmie buz hem de elektrik saldırıları kullanabiliyor.

Sürekli gelen karakter olabilirim.

Dört pokemon seçeceğiz değil mi? Yalnız anlamadığım hangi evre pokemonları seçebiliyoruz? Bunu bilmediğim için hepsinin ilk evresini yazacağım kaçıncı evre olacaklarını sen söylersin.
Başlangıç pokemonu olarak; Bulbasaur; Normal bir pokemon oyunu gibi ilerleyeceğini tahmin ederek ilk su gymsinde avantajı olacaktır.

Munchlax; Snorlax olarak harika bir tank ve ayrıca çok şirin
grin.png

Nidoran; Toprak + zehir ile geniş kullanım alanı var.

Staryu; Uçan türüne karşı kullanacağım bir pokemon ihtiyacım vardı ve Starmie buz hem de elektrik saldırıları kullanabiliyor.
Hasko yanlış yer spoilerlı. Pokemon seçme işlemi daha sonra şimdi değil aklında tut bunları.

Munchlax Kanto değil :D

Şuan 3 karakterimiz var yarın saat 6’ya kadar bekleyeceğim sonra diğer şeyleri hazırlayıp seriyi yazmaya başlarım.

Söylediğin iyi oldu. Gym’ler random olacak animedeki gymler değil

Şaşırdım ama nasıl o olmaz dedim. Hakkat nasıl onu seçmedin ki sen?

Ara sıra gözüken karakter.

Karakterin ismi Karasu, Japonca'da Karga anlamına geliyor.

Yaşı: 25

Karakter 170 boylarında 78 kilo sarışın.

Karakter çok büyük hayallere sahip biri değil, ancak yenilmekten ve kendisinin aşağılanmasından nefret ediyor. Kompleksli biri, ancak psikopat derecede değil. Duygularını saklamasını biliyor ancak tahammül edemeyeceği şeyler var, öfke krizleri geçirince kendi pokemonları dahil gözü dönebiliyor. Bu durumlar sağlanmadıkça pokemonlarına karşı şefkatli.

İsterseniz. Ama şu var. Karakterler, yani kimin kim olacağı belli olmadığı için o zaman kadar yazmanıza gerek yok. Atıyorum 2 kişi ana karakter istedi, birisi olamayacak. Gibi.

Uncle'ın yaptığı gibi yaparsanız daha iyi olur tabi. Ama isterseniz yapmayın, zorlama yok. Ama güzel olur yani. Gene de siz bilirsiniz. Bana sorarsanız yapın tabi.

Ali yazınca aklıma geldi, yazdım sanıyorum. "Gelişime Açık" karakterler max 20 olabilir. Bunun sebebi ana karakter ve rakibin akran olması gerektiği.

*Elite seviye antrenörseniz efsanevi yani 144 numaranın altı dışındaki herkesi seçebilirsiniz.
*Gelişim Aşamasındaysanız ilk evrim seçebilirsiniz. Ancak 1 tane güçlü hakkınız var büyük ihtimal sonradan yakalanır.
*Ana karakter boş kaldı isteyen alabilir.
*Ali gibi karakterinizi tamamlayabilirsiniz.
*Charmander, Squirtle ve Bulbasaur üçlüsünden birisini seçmek zorunludur.

Katılım sayısı fena olmadı. Akşam 6 dedim ama sanırım daha gelmez. Gelen olursa da yazsın gene eklerim. @Rakatas @Mihawk @Uncle Paulie bana özel mesajdan 4 pokemon hakkınız yollar mısınız? Attığım linkten belirttiğim kurallara göre.

Karakter ismi; Kuro olsun madem. Japoncada siyah demek.

Karakter 18 yaşında, 1.70 boylarında, 60-65 kilo civarı siyah saçlı bir erkek.

Kendisi sessiz sakin bir tip ve pek konuşmayan, ama içten içe duygusal birisi. Hayvanlar ve pokemonlarla iyi anlaşır. Kanto bölgesindeki tüm GYM rozetlerini toplama ve ileride kendi GYMsini kurma hedefi güdüyor.

Arkadaşlar hikayeden daha fazla içeri sokmak için, sizlere seçimler sunacağım. Artık karakter alan herkes Pokemon Bölgesinde sayılır. Bu artık size seçim sunma zamanı demek, seçimleriniz yakalayacağınız Pokemonları, bunların zamanını ve Salonlarla dövüşme sürecinizi etkileyecek. Pokemon bilmeyenler de rahat şekilde anlayabilir, problem olmaz.