Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Seri inanılmaz ciddi ilerlerken o neydi la öyle :D 168. Bölüm

Saitama = Pre-Crisis Superman confirmed :D

Edit: Murata yine serinin bokunu çıkarmayı başarmış :D İnanılmaz ciddi giderken bri anda U dönüşü yaptı. Bir redraw gelebilir bu bölüme.

Bu neydi ya? Pek bir şey anlaşılmadı anlatım muğlaktı bazı yerlerde.
Şimdi Saitama bildiğin shounen ana karakteri mi oldu? Artık zamanda yolculuk mu yapıyoruz? Şimdi full brick olan Saitama dövüş sanatları mı biliyor? Yoksa dövüş sanatları kılıfı giydirilmiş yeni süper güçler mi aldı?

Murata zamanın 4 boyutlu bir konsept olduğunu düşündüğü için mi Garou beceremedi de Saitama yapıyor?

Güzel bir dövüştü ama niyeyse benim bile bir içime sinmedi. Ulan Murata ne yaptın ya?
Valla biri bu bölümü anladıysa bana da açıklasın.

Murata tam bir power creep'e tapan 11 yaşında velet ya. Yeminle.

Hayır benim anlamadığım Eğer Saitama eski halinden onlarca kat daha güçlüyse, bu adam dünya da nasıl yaşayacak her hapşurduğunda, her osurduğunda, her hıçkırdığında dünya yok mu olacak ? ... Superman'in bunu 1960'lı yıllar da yapmasının ve bu tarz yazımın o yıllarda kalmasının bir sebebi var ya.

Ööööh Martial Art ile zamanda yolculuk. Garou'nun 2 dk da ağlayan yeşilçam esas kızına dönüşmesi sonra da Saitama'nın Sensei'si olup ona teknik göstermesi. Allahım ne saçmalıklar ya.. Kesin redraw gelir :D :D

Öfff... Süper Kahraman janrasının One Piece'İ olmayı başardı. Hatta daha beter ...

Ya bu redraw işi bir bana mı garip geliyor? Bu mantıkla içine sinmeyen her şeyi geri dönüp değiştirebilirsin. Başka mangakaların bu kadar lüksü yok.

Mantıklı değil, saçma bile. Ama bu kadar içine ettikten sonra toparlamalı. Daha önce yaptı zaten, gene yapsın.
Ya bu redraw işi bir bana mı garip geliyor? Bu mantıkla içine sinmeyen her şeyi geri dönüp değiştirebilirsin. Başka mangakaların bu kadar lüksü yok.

Ne tuhaf bi bölümdü.Yani şimdi Saitama'nın olayı inanılmaz bir şekilde güçlenmesi mi ?

Demek ki ilk dövüsmeye ve antrenmanlara başladığından beri 'normal birix1000000' hızında falan güclendiğinden(sayıyı açıklayıcı olsun diye kafadan yazdım) kısa sürede yenilmez oluyor.Daha sonra ona denk sayılabilecek biriyle dövüştügünde, tekrar bu hızlı güclenme özelliğinden dolayı tekrar Garou'ya fark atıp rakipsiz oluyor.Bu bölümden sonra böyle bir mantıklı açıklama ürettim ve şimdilik mantıklı geldi.Hem neden çok güçlü olduğunun orijini hem de bu bölümü güzel açıklıyor.

Redraw gelmedi. OPM'nin Slice of Life tarafına dönüyor gibiyiz. Valla fark etmemişim ama seride huzuru özlemişim ya. :D Ama
Garou'nun gücünü kaybettikten sonra aslında kahraman olmak istediğini fark etmesi, şimdiye kadarki yollarını, yöntemlerini, motivasyonunu sorgulaması webcomic'te çok daha vurucuydu. Burada neden geçiştirilmiş anlamadım.

Görünüşe göre Murata Garou'yu çok sevmiş ki gitmesine izin vermiyor.
Normalde Garou'nun ortalıktan bir süre kaybolması gerekiyordu ama kahraman yapacak gibi duruyor Garou'dan. Ayrıca son sayfada küçük Rover'ı gördüm. :D Sakin ve ferah bir bölümdü.

1 ay aradan sonra yeni saga başlıyormuş. Neo Heroes diye bir organizasyon başlıyordu orijinalde.

171. Bölüm spoiler

Eşşek taklidi mi yapıyor anlamadım ama iyi taktikmiş. :D Bakalım Saitama yiyecek mi
4PLj7.webp

1 ay bunun için mi bekledik? Biraz üzdü açıkçası.

Neyse, bu arada:
Black Sperm nasıl Saitama'yı, Garou'ya vururken görüyor? Mantıken görememesi lazım değil mi?

Webcomic spoiler:
Suiryu vs Garou dövüşünü görmem lazım hemen. 1 küsür senedir bu anı bekliyorum...

Black Sperm nasıl Saitama'yı, Garou'ya vururken görüyor? Mantıken görememesi lazım değil mi?
Black Sperm Garou ve Saitama dışındaki oradaki en hızlı kişi.Flashy Flash'tan bile daha hızlı.Ama yine de Garou'ya vuran kişi gelecekteki Saitama'ydı yani bence de Black Sperm bile olsa takip edememesi gerekiyodu onu.

Neyse, bu arada:
Sorma valla. Tutarsızlık işte.

Webcomic spoiler:
Spoiler Gizle Suiryu vs Garou dövüşünü görmem lazım hemen. 1 küsür senedir bu anı bekliyorum...
Saitama vs Tatsumaki
mi demek istedin? Senin bahsettiğine biraz daha var. Bir de ben webcomic'i bir süredir takip etmiyorum.
Suiryu'nun şu destek cihazıyla karşılaşmasından sonra bir karşılaşma daha
mı oldu?

Black Sperm Garou ve Saitama dışındaki oradaki en hızlı kişi.Flashy Flash'tan bile daha hızlı.Ama yine de Garou'ya vuran kişi gelecekteki Saitama'ydı yani bence de Black Sperm bile olsa takip edememesi gerekiyodu onu.
Black Sperm kelimenin gerçek anlamıyla oradaki en yavaş kişi. Platinum Sperm hızlı (senin bahsettiğin) ama bu hücre stoğunu tüketmiş bir BS. Bu bölümde küçük bir köpeğe bile yenilebileceğini söylüyor zaten. Sadece kötü yazım.

Black Sperm kelimenin gerçek anlamıyla oradaki en yavaş kişi. Platinum Sperm hızlı (senin bahsettiğin) ama bu hücre stoğunu tüketmiş bir BS. Bu bölümde küçük bir köpeğe bile yenilebileceğini söylüyor zaten.
Aynen.Bölumü okumadan yazmıştım yukaridaki mesajı.Şimdi okuduktan sonra ben de fark ettim

Bu sıralar biraz daha fazla boş zamanım vardı ve bıraktığım yerden bir okuyayım dedim, zaten çok da ilerlememişti ve güncele geldim ve iyi ki de bırakmışım seriyi dedim açıkçası :D

Geri