Dağ seviyeden başlamış ya dövüş. İşte o kısım.En baş canavarlaşma mı yoksa bu son halleri mi?
Dağ seviyeden başlamış ya dövüş. İşte o kısım.En baş canavarlaşma mı yoksa bu son halleri mi?
One-Punch Man Chapter 159 (manga4life.com) Dövüşün başı burası.Dağ seviyeden başlamış ya dövüş. İşte o kısım.
Kesin redraw gelir
Ya bu redraw işi bir bana mı garip geliyor? Bu mantıkla içine sinmeyen her şeyi geri dönüp değiştirebilirsin. Başka mangakaların bu kadar lüksü yok.
Black Sperm Garou ve Saitama dışındaki oradaki en hızlı kişi.Flashy Flash'tan bile daha hızlı.Ama yine de Garou'ya vuran kişi gelecekteki Saitama'ydı yani bence de Black Sperm bile olsa takip edememesi gerekiyodu onu.Black Sperm nasıl Saitama'yı, Garou'ya vururken görüyor? Mantıken görememesi lazım değil mi?
Sorma valla. Tutarsızlık işte.Neyse, bu arada:
Black Sperm nasıl Saitama'yı, Garou'ya vururken görüyor? Mantıken görememesi lazım değil mi?
Webcomic spoiler:
Spoiler Gizle Suiryu vs Garou dövüşünü görmem lazım hemen. 1 küsür senedir bu anı bekliyorum...
Black Sperm kelimenin gerçek anlamıyla oradaki en yavaş kişi. Platinum Sperm hızlı (senin bahsettiğin) ama bu hücre stoğunu tüketmiş bir BS. Bu bölümde küçük bir köpeğe bile yenilebileceğini söylüyor zaten. Sadece kötü yazım.Black Sperm Garou ve Saitama dışındaki oradaki en hızlı kişi.Flashy Flash'tan bile daha hızlı.Ama yine de Garou'ya vuran kişi gelecekteki Saitama'ydı yani bence de Black Sperm bile olsa takip edememesi gerekiyodu onu.
Aynen.Bölumü okumadan yazmıştım yukaridaki mesajı.Şimdi okuduktan sonra ben de fark ettimBlack Sperm kelimenin gerçek anlamıyla oradaki en yavaş kişi. Platinum Sperm hızlı (senin bahsettiğin) ama bu hücre stoğunu tüketmiş bir BS. Bu bölümde küçük bir köpeğe bile yenilebileceğini söylüyor zaten.
Yok yav.mi demek istedin?Saitama vs Tatsumaki
Bunu diyorum.Suiryu'nun şu destek cihazıyla karşılaşmasından sonra bir karşılaşma daha