Abi adama en sevilen villain karakterlerden birini vermişler. Daha ne verilecekti ki parlaması için?Joe reisi çok severim ama Croco'ya hiç uymuyor, gerçi dizi dandik o yüzden umursamaya gerek yok ama, gene de Joe reise daha parlayacağı bir rol verilebilirdi.
Parlamadan kastım oyunculuk adına %100 ünü verebilmesi manasında idi, popülerlik değil.Abi adama en sevilen villain karakterlerden birini vermişler. Daha ne verilecekti ki parlaması için?
Bence pacing için çok daha iyi olacak. Ve bence bu dönem de mangada da bir kaç kez 1-2 haftalık aralar görebiliriz demek.Anime Nisan 2025'e kadar araya girmiş.
Bunun gerekliliğini anlamadım ama hayırlısı.27 Ekim'de 21 bölümlük Balık Adam Adası'nda geçecek One Piece: Gyojin Tou-hen başlayacak.
Ben de anlamadım. Umarım bu animeyle başka bir ekip ilgileniyordur. Eğer yine aynı animatörler çalışacaksa sadece anime ve manganın arası açılsın diye ara vermiş olacaklar. Halbuki o ara boyunca animatörler op animesinin bölümlerini daha kaliteli hazırlarlar diye düşünmüştüm.Bunun gerekliliğini anlamadım ama hayırlısı.
umarım güncele yetişebilirim.
Valla güncel haline atılan bokları görüyorum.
Şaka bi yana tabi sevdiysen oku tabiki de herkesin zevki farklı sonuçtaValla güncel haline atılan bokları görüyorum.Başladık madem sonuna kadar götürmeye çalışalım. Gerçi yarım bırakmam da gayet muhtemel.
Yani idare eder şu an için okunur seviyede. Bir anlık hevesle başlamış bulundum okudum birkaç yüz bölüm. Mantık aramayı bıraktım zaten.Şaka bi yana tabi sevdiysen oku tabiki de herkesin zevki farklı sonuçtaAma bir yerden sonra Artık seride mantık aramayı bırakman gerekebilir zevk alman için okuduğundan xd