One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

58kx6i8.jpg

Joe reisi çok severim ama Croco'ya hiç uymuyor, gerçi dizi dandik o yüzden umursamaya gerek yok ama, gene de Joe reise daha parlayacağı bir rol verilebilirdi.

Joe reisi çok severim ama Croco'ya hiç uymuyor, gerçi dizi dandik o yüzden umursamaya gerek yok ama, gene de Joe reise daha parlayacağı bir rol verilebilirdi.
Abi adama en sevilen villain karakterlerden birini vermişler. Daha ne verilecekti ki parlaması için?

27 Ekim'de 21 bölümlük Balık Adam Adası'nda geçecek One Piece: Gyojin Tou-hen başlayacak.

Anime Nisan 2025'e kadar araya girmiş.
Bence pacing için çok daha iyi olacak. Ve bence bu dönem de mangada da bir kaç kez 1-2 haftalık aralar görebiliriz demek.

Beklemesi biraz üzecek ancak sonrası ödüllendirici olacaktır kesin.

27 Ekim'de 21 bölümlük Balık Adam Adası'nda geçecek One Piece: Gyojin Tou-hen başlayacak.
Bunun gerekliliğini anlamadım ama hayırlısı.

Bunun gerekliliğini anlamadım ama hayırlısı.
Ben de anlamadım. Umarım bu animeyle başka bir ekip ilgileniyordur. Eğer yine aynı animatörler çalışacaksa sadece anime ve manganın arası açılsın diye ara vermiş olacaklar. Halbuki o ara boyunca animatörler op animesinin bölümlerini daha kaliteli hazırlarlar diye düşünmüştüm.

Bu Oda adaların boyutunu ayarlarken arada batırıyor mu?
Alabasta'nın kıta kadar olması lazım ortadaki nehre göre ama bizim tayfa yürüyerek 5 günde bir ucundan bir ucuna vardı. Hayır bir de grupta Usopp, Nami falan var gece dinlene dinlene gidiyorlar vs. Sonra meydanda patlatacağı bomba şehrin ortasında 5 km çapında krater bırakacakmış ama şehrin 5 km çapı yok. Büyük deniz canavarı ya da gemi çizerken düzenli genelde ama coğrafi bölgeleri Oda çok sallamıyor galiba?

Valla yazma planım yoktu ama bir anda geldi içimden.

Skypiea Arkı yeni bitti ve serinin saçmalığı sinir bozucu. Oda'nın güzel, yaratıcı fikirleri var ama ortaya hiçbir şey konulmayınca seride doğru dürüst tansiyon olmuyor. Bir seride hiç kimse mi ölmez? Yan karakterin yan karakteri Enel'den yıldırım yiyor, adam sıyrıksız. "Onu yaparsan öleceksin!" "Şundan bir darbe alırsan ölürsün!" falan diye geçiniliyor ama günün sonunda herkes hayatta. 😄 Sırf drama olsun diye Noland'ın Kalgara'ya 36 saat önce anlatabileceği şeyi arkadaşları ölmeden hemen önce anlattırıyor sözde gerilim olsun diye. Yeni düşman çıkıyor, çok acayip güçlü, tayfa tek yiyor falan ama Nami idare ediyor kendini 1v1. 😄 Enel'in yıldırımına yön veriyor o yıldırım Robin'e Zoro'ya tek atmasına rağmen. Aynısını adamdan blitz yiyen Luffy de yapıyor. Yani her dövüşün sonu bizim tayfanın kan revan ve yara içerisinde kalıp bir şekilde 0 kayıpla üste çıkmasıyla bitecekse en azından mantıklı olsun.

Beğendiğim yerleri de var hikayenin yukarıda şikayet ettim ama. 😄 Duygusal ağırlık taşıyan sahneleri çok, Oda bir karakteri sevdirtmeyi ya da nefret ettirmeyi iyi başarıyor. Uydurma yaratıkları, adalar, taraflar (Donanma, devlet, korsanlar vs.) da aynı şekilde güzel. İlginç karakterler de var, umarım güncele yetişebilirim. 😄

Valla güncel haline atılan bokları görüyorum. 😄 Başladık madem sonuna kadar götürmeye çalışalım. Gerçi yarım bırakmam da gayet muhtemel.
Şaka bi yana tabi sevdiysen oku tabiki de herkesin zevki farklı sonuçta :D Ama bir yerden sonra Artık seride mantık aramayı bırakman gerekebilir zevk alman için okuduğundan xd

Şaka bi yana tabi sevdiysen oku tabiki de herkesin zevki farklı sonuçta :D Ama bir yerden sonra Artık seride mantık aramayı bırakman gerekebilir zevk alman için okuduğundan xd
Yani idare eder şu an için okunur seviyede. Bir anlık hevesle başlamış bulundum okudum birkaç yüz bölüm. Mantık aramayı bıraktım zaten. 😄

Biraz da artık powerscaling muhabbetlerine dahil olmak için okuyorum. OP epey popüler her yeni feate yeni konu açılıyor CV'de. Burada da hemen herkes takip ediyor katılalım bari.

Geri