On Emir vs Akatsuki

Mihawk

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
ON EMİR:
Esterossa Zeldris Galand Melascula Derieri Drole Grayroad monspeet Gloxinia Gowther
015E3B1F-B7A5-490A-A725-0F932B57A389.gif

B8D0EDA4-37E7-40D9-B13D-3918E8A3E5CB.gif

Akatsuki
Nagato Obito İtachi Deidara Kisame Sasori
Konan Hidan Kakuzu Zetsu
62798DF1-043A-42D6-A069-4DFC3D8F22A5.gif

Şartlar/Sınırlamalar

-Esterossa 3 emir sahibidir ve aklı başındadır

-Zeldris Demon mark 2 formundadır

-Diğer emirler en güçlü hallerindeler

-Nagato Tek beden ve sağlıklı

-Obito’da tek MS ve yedek sharingan var

-itachi sağlıklı ve kotoamatsukami kullanabilir

-Diğer Akatsuki elemanları En güçlü hallerindeler

-Çakra=Büyü

Lokasyon;
76CE4381-6E4C-4E65-B57C-7BAB4F93B3D8.png

Her iki taraf da takım olsa bile On Emir daha takımdır diye düşünüyorum. Ama Akatsuk'nin 2 kişilik gruplar halinde dolaştığını ve bu şekilde daha etkili olacağını düşünelim. Akatsuki, Nagato ve Deidara gibi kitlesel saldırılara sahip. Itachi gibi bir hax'e sahip ve yarı geçirmez sayılan Konan ve Kamui'li Tobi'ye sahip. Savaşın Akatsuki cephesindeki yükünü de bunlar çeker. Emirlerde ise işin Zeldris ve Esterossa'ya kalacağı bariz. Ancak Akatsuki'den 2 lider çıkartacak olusak Tobi ve Nagato, Zeldris ve Esterossa'dan güçlüdür.

Geri kalan elemanlarda da Akatsuki üstün Itachi çok hax, Konan yarı geçirmez oluyor, bir şekilde vursalar bile zaman alacak. Kakuzu 5 kalbe sahip ve ölümsüz sanılacak, karşı tarafın bu duruma aşina olacağını düşünüyorum (bu arada kaç kalbi olacak emirlerin) ama gene de bilseler bile Kakuzu bela olacaktır. Hidan gibi tamamen ömlümsüz birisi var ve kafası bile kopsa dikecek eleman var. Sasori gibi kuklanın içinde dövüşen bir kukla var ve kendisini kuklaya çevirdiği bilinmiyor, bunu geçtim kalbi bir parşömen ve istediği kuklanın bedenine girebiliyor. Kisame gibi birisi var ki büyü=çakra olduğuna göre coşar. Ve nereden baksan Deidara var. Deidara gibi tipler bu tür dövüşlerde beladır. Takım dövüşü yapılırken yukarıdan taciz eder, dikkat dağıtır. En çaresiz kaldığı anda 2 tane tekniği var atar berabere biter. Belki C4 ile hepsini temizler.

Ben Akatsuki'nin daha kalifiyeli olduğunu düşünüyorum. Akatsuki alır. Hatta Nagato, Itachi, Tobi, Deidara ve Konan yeterli olur.

Ben 10 Emir diyorum. 2nd DM Zeldris, stabil halde 3 Emir Estarossa ve İndura Derieri ile İndura Monspeet varken kalanına gerek bile yok. Nagato, Tobi, İtachi (Kotoamatsukami sayesinde) tehdit oluşturur ama o kadar. Zaten içlerinden birisi ölürse karşı taraftan da "Barış" emri sayesinde birisi ölecek.

Valla iki takımın da alt kesimleri bu kapışma için fodder (Hidan, Kakuzu, Sasori, Galand, Gloxina falan) o yüzden en üstteki 3-4 isim belirleyici. O şekilde bakınca da ben Nagato ya da Tobi'ye çok büyük bir fark konulabildiğini düşünmüyorum. çakra=büyü ise Itachi hepsini Izanami altına alabilir.

Saf kuvvet ve yıkım olarak 10 Emir ancak incelik, teknik olarak akatsuki diyorum bir de Akatsuki'nin fodderları, 10 Emir'in fodderlarından daha iyi. Ama benim için ortada bir maç 10 Emir de alsa "hayır alamaz" demem yani.

Tekrar bakıyorum ve mismatch olmuş baya. Indura Monspeet ve Derieri tek başlarına Sariel ve Tarmiel'i ezip Ludociel'e bela olmuşlardı. Ludociel, The Original Demon'a baskı kurup tokatlıyordu adam orijinal büyüsü sayesinde güç kazanıp Ludociel'in seviyesine gelene kadar. Og Demon sırf ortaya çıkmasıyla Meliodas'ın oluşturduğu karanlık kozayı dağıtmıştı ve Britanya'nın yarısına kadar fırtına çıkarmıştı. O dağıttığı karanlık kozanın içinde The One Escanor, 2nd DM Zeldris, Margaret'in vücudunda Ludociel ve 2 antik iblis dövüşmüştü de bana mısın dememişti.

bir de Akatsuki'nin fodderları, 10 Emir'in fodderlarından daha iyi. Ama benim için ortada bir maç 10 Emir de alsa "hayır alamaz" demem yani.
Buna hiç katılmıyorum bu arada. Şu noktada "fodder" kategorisine giren isimler Gloxinia, Drole, Galand, Melascula vs. Tonla haxın üzerine bir de hayvan gibi güçlüler.
0172-005.png
0172-006.png
Yani şunu Glox çıkarıp direk gönderse Akatsuki'den tarafa, kim sağ çıkacak? Itachi'nin Susano'o'su 600 metrelik bir dağı parçalayan Kirin'e kırılmıştı.

Geri