Mr Plastic vs Plastic Man Vs Luffy

Shrimp

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Marvelın baya popüler bir oyunu var son zamanlarda.Oyuna reed richards(Mr Plastic) gelmiş ve hareketleri Luffy'i oldukça andırıyor.Bu bağlamda kim daha güçlüdür diye bir konu açayım dedim.
images (29).jpeg

Vs

images (30).jpeg

Vs

1000008969.jpg

Kurallar:Mr Plastic ve Plastic man'in PIS diyebilecegimiz, onların seviyesinin çok çok üzerindeki featleri görmezden gelinecektir.

Senaryo 1:Üçü de hazırlıksız şekilde boş geniş bir araziye bırakılmıştır.Dövüşü kaybeden kişilere en sevdiği insanların öleceği belirtilmiştir.Bu motivasyonla savaşacaklar.

Senaryo 2:Versus'un dengesiz olduğunu düşünuyosanız şu düzenlemeleri yapıp tekrar karşılaştırın.

Luffy zayıf kaldıysa;Luffy'nin Gear 5 te ustalaştıgını varsayıyoruz.Yanında da tayfası olacak.Luffy çok güclü geldiyse Güncel hali fakat en fazla Gear 4 kullanabilir.

Reed zayıf kaldıysa yanında Human Torch olacak.Reed çok güçlüyse güclerinde ustalaşmamıs halini düşünün

Plastic Man fazla güclü geldiyse Elongated Man'i Plastic Man yerine Vs'ye dahil edin.

Son düzenleme:
Marvelın baya popüler bir oyunu var son zamanlarda.Oyuna reed richards(Mr Plastic) gelmiş
Bu early access bildiğim kadarıyla ama evet geliyor. Ben de bekliyorum. 😄

S1- Muhtemelen Plastic Man derim. Çok şakacı bir arkadaş ama çizgi filmlerde bile saçma sapan şeylerden kurtulduğunu görmüştüm. Vücudu üzerinde rakipsiz bir kontrolü var buradakilere göre ve neredeyse ölümsüz bildiğim kadarıyla. Patlayıp tekrar birleşme, Batman'in Contingency olarak çok bir şey sunamaması vs. onu gözümde çok yukarılara çekiyor.

S2- PM'nin yerine EM geçtiyse bu sefer de Luffy alır derim muhtemelen. Mr. Fantastic'in güçlerinden ziyade zekasına parmak basıldığını görüyorum çizgi romanlarda. Burada süper teknoloji zamazingoları yoksa onun da pek bir esprisi yok.

Güzel konu, ellerine sağlık. 😄

S1 - Plastic Man derim. Yer yer neredeyse kozmik seviyelere, herald seviyeye dair şeyler gösteren ve DC alemince korkulan, saygı duyulan biri. Reed zaten burada tutunamaz bu Luffy vs PM arası.

S2- EM, PM yerine gelince çok zayıf kaçacak. Luffy toplar burayı.

Tesadüfe bak Twitter'da Mr. Fantastic vs Luffy ile ilgili tweetler görmüştüm. :D

Oyuna reed richards(Mr Plastic) gelmiş ve hareketleri Luffy'i oldukça andırıyor
Ya bu konuda da biraz sıkıntılıyım yani 1960'larda yaratılan karaktere yeni nesil "aaa bu Luffy" çekiyorlar sosyal medyada, cidden komik.

7024500-3080562-lolole.jpg

$_57.JPG

mister-fantastic-fighting-the-syndicate-from-fantastic-four-14.jpg

Plastic Man ise 1940'lardan beridir var.

Ya bu konuda da biraz sıkıntılıyım yani 1960'larda yaratılan karaktere yeni nesil "aaa bu Luffy" çekiyorlar sosyal medyada, cidden komik.
Plastic Man ise 1940'lardan beridir var.
Millet senin gibi yaşlanmayan, ölmeyen biri değil. Nereden bilsinler 1940 yılındaki şeyi. :confused:

---
Gear 5'in henüz tüm özelliklerini görmedik, ama gördüğümüz kadarıyla adam Toon Force kullanıyor.
Saçından gözlük yaratabiliyor vs. Biraz daha olgunlaşsın Luffy, o zaman düşünürüz.

ama gördüğümüz kadarıyla adam Toon Force kullanıyor.
Saçından gözlük yaratabiliyor vs.
Benzeri bir durum Plastic Man için de geçerli, moleküler manipülasyon sayesinde kendisini olmadık nesnelere dönüştürebiliyor.

Bir de Luffy'deki Toon Force biraz "artislik" olarak kalıyor, gerçekten güçlü değil (henüz), bir de etrafını da lastikleştiriyor denildi yani Kaido'nun gözünün içinden geçti, Kaido'nun gözü sağlamdı çünkü Kaido'da elastikleşmişti, nitekim, çizgi filmimsi estetik hariç hiç bir şeye yaramadı o atak.

Kaldı ki Gorosei'in iyileşmesi karşısında da çaresiz kalmıştı, Toon Force ile bir fark yaratmadı.

Plastic Man, zarar verilemezlik konusunda Gorosei'lerden de beter. Nitekim, şu an ki duruma bakarak bir OP karakterinin, PM'i alabileceğini pek sanmıyorum ancak gelecekte ne olacağı belli olmaz.

Bir de Luffy'deki Toon Force biraz "artislik" olarak kalıyor, gerçekten güçlü değil (henüz), bir de etrafını da lastikleştiriyor denildi yani Kaido'nun gözünün içinden geçti, Kaido'nun gözü sağlamdı çünkü Kaido'da elastikleşmişti, nitekim, çizgi filmimsi estetik hariç hiç bir şeye yaramadı o atak.
Ya seri genelde böyle işliyor zaten ama millet şimdi serinin her zamanki haline "Toon Force" demeye başladı. Skypia'dan düşerken de bütün tayfanın gözleri göz yuvalarından çıkmıştı. Şu Göklerin Hükümdarı mıydı neydi onun içinde Luffy varken de gözünün içine girmişti.
0b8mhh1hl2r81.png

q9wjjoakk9w81.jpg
Daha sonra SBS'de bir okur sormuştu adam doğru dürüst bir cevap bile vermedi:
oda-gives-a-hint-about-luffys-devil-fruit-ability-in-sbs-of-v0-iqs1bq8e220c1.jpg
Yani Toon Force vardır yoktur kesin bir şey diyemem hikayenin oralarına varana kadar ama daha çok madde başkalaşımı üzerine One Piece'in klasik saçmalıkları gibi geliyor Luffy'nin G5'de yaptıkları. Milletin şimdi yaşanan her saçmalığı sanki daha önce hiç olmamış gibi G5'e bağlaması çok... ilginç.

Benzeri bir durum Plastic Man için de geçerli, moleküler manipülasyon sayesinde kendisini olmadık nesnelere dönüştürebiliyor.

Kaldı ki Gorosei'in iyileşmesi karşısında da çaresiz kalmıştı, Toon Force ile bir fark yaratmadı.

Plastic Man, zarar verilemezlik konusunda Gorosei'lerden de beter. Nitekim, şu an ki duruma bakarak bir OP karakterinin, PM'i alabileceğini pek sanmıyorum ancak gelecekte ne olacağı belli olmaz.

Valla kanka eskiden olsa elime bir kalem bir kağıt alır iki serideki kadı.. lastik adamları kıyaslar ve artısını eksisini yazardım.
Ama biz artık doyduk, gençler yazsın diye ortaya bir tane laf atıp çekiliyoruz. :D

Şaka bi yana, Oda bu meyve gücünü anlattırırken "saçma/absürt" diyerek anlattırıyor.
Eskiden olan bir soru-cevap şeyinde de "Luffy'e en saçma gücü vermek istedim bu yüzden lastik olsun istedim" diyor.

Yani en başında biz dahil herkesin saçma dediği şey ana karaktere verilen lastik özelliğiydi. Ama artık Oda bunu şu şekle çevirdi.
Luffy ne hayal ederse onu yapabilecek. Sadece bu cümle özelinde Luffy dediğim kişi Eiichiro Oda.

Lastiği at Magmaya erir. Ama şimdi Luffy'deki güç, "magmayı da lastik yaptım, artık ısıtıyor ama eritmiyor" diyebileceği şekle evrildi.
Tek farkı, Luffy bunu bilmiyor hala lastik olduğunu düşünüyor.

Bu açıdan bakarsak bu iki lastik adamın kavgası değil, elastik bir bedene sahip ama gücünün merkezinde bu olmayan bir Luffy ve tamamen lastik / comics reality olan bir adam.

Luffy'nin zaafı bu formu uzun süre kullanabileceği bir şey değil, Taylor Swift ile karşılaşan ben gibi 3 saniyede out oluyor.

Luffy her türlü yenilir yani. Ama absürtlük seviyesi olarak cidden bambaşka seviyede.

Geri