Genel Merhaba

Dotanuki

Baykuş Yumurtası
Çaylak Kullanıcı
Merhaba, adım Ozan, manga ve comicsi severim. Nadir olarak avrupa çizgi romanları da okuduğum olur. Batman ve Nightwing favori DC karakterlerim, Marvel'dan ise Wolverine'i severim. İş comicse geldiğinde DC Evreni favori evrenimdir. Manga olarak ise Berserk favori mangamdır. Onun dışında Shonen manga olarak, Slam Dunk, Dragon Ball ve Fullmetal Alchemist ilk 3ümdür. Tanıştığımıza memnun oldum.

@Dotanuki Aramıza hoşgeldin. Forumumuz ufak, butik ve biraz da hayalet bir forumdur ama çok niş, çok dolu bir ortam (bence) umarım güzel vakit geçirirsin.

Hepinize güzel karşılamanız için teşekkür ederim. Bu arada kaç mesaja ulaştığımda bu mesajlarımın forumda diğer kullanıcılar tarafından görülebilmesi için admin onayına ihtiyacım kalmayacak ?

Hepinize güzel karşılamanız için teşekkür ederim. Bu arada kaç mesaja ulaştığımda bu mesajlarımın forumda diğer kullanıcılar tarafından görülebilmesi için admin onayına ihtiyacım kalmayacak ?
Yani forum yenilenmeden önce puan sistemi vardı 40 puana varınca moderatör onayı gerekmiyordu. Şu anda benim haberdar olduğun bir değişiklik yok. @Nabu ya da @Uncle Paulie yardımcı olabilir belki.

Yani forum yenilenmeden önce puan sistemi vardı 40 puana varınca moderatör onayı gerekmiyordu. Şu anda benim haberdar olduğun bir değişiklik yok. @Nabu ya da @Uncle Paulie yardımcı olabilir belki.

Eski forumda belli bir puana ulaşman gerekiyordu. Baykuş Yumurtası ve Çatlamış Yumurta olduğunda artık onay gerekmiyordu.(40 puan)

Şu an yeni foruma geçtik buradaki ulaşılması gereken puan biraz farklı eskisine göre, ancak çok dehşet bir süre ya da mesaj miktarı istenilmiyor.

anime web tr forumunda ve myanimelist'de de aynı profil ismini kullanıyorum, eğer oralara bakıyorsan, belki orada görmüşsündür.
Evet animewebtr'de görmüştüm, bayağıdır uğramıyordum oraya. Çok sessizleşmiş forum. Önceden yine haftada en az 2-3 mesaj atan oluyordu.

Evet animewebtr'de görmüştüm, bayağıdır uğramıyordum oraya. Çok sessizleşmiş forum. Önceden yine haftada en az 2-3 mesaj atan oluyordu.
Burası için Nabu hayalet bir forum demişti, ama anime web tr'ye kıyasla burası çok daha haraketli. Anime web tr'yi hayaletler bile terk etmiş durumda. HA HA Facebook, twitter, Instagram vb. sosyal medya platformlardan sonra yerli forumlar ıssızlaştı.

Geri