Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Marvel Ulluminati vs Hulk

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Marvel Ulluminati

51gHr1WkSeL._AC_SY1000_.jpg

Hulk

31c165464f8caeef6054f66425f52506.jpg

Kurallar: Öldüren veya bayıltan kazanır, Hulk'u Güneş'e veya başka bir boyuta ışınlamak yasak. Hulk: Heart of The Monster Hulk modunda. 3. maç yapılacak.
kl;

1. Tur : Hulk vs Illuminati: ( Iron Man, Black Bolt, Doctor Strange, Mister Fantastic, Namor ) arasında olacak, kimsede hazırlık yok, Iron Man sıtandart zırhında.

2. Tur: Hulk vs Illuminati: ( Iron Man, Black Bolt, Doctor Strange, Mister Fantastic, Namor ve ek olarak bu sefer Black Panter, Beast, Medusa, Hank Pym, Captain America ve Captain Britain ) arasında olacak, yine hazırlık yok, Iron Man bu sefer en güçlü zırhını giymiş durumda.

3. Tur: 2. turdaki herkese 2 günlük hazırlık verilecek.

Yer: Yok edilemez bir güneş sistemi

Dönem: Her karakter için 2000 yıllar (dahil) - günümüz (dahil) arası zamanı alın.
,

Heart of the Monster Hulk bildiğim kadarıyla WB Hulk ile aynı. Ona göre yorum yapacağım.

R1 -> Black Bolt tek başına bile alabilecek iken yanında Doctor Strange de var. İkili alır. Diğerlerinin çok bir anlamı yok.

R2 -> Yani bu garip olmuş biraz :D Captain America, Black Panther vs. ne yapıyor orda :D Yine aynı ikili alır bu maçı.

R3 -> Burada ise takım ağır ezer. Mister Fantastic veya Hank Pym solo yapabilir.

Çok denk bir mücadele olmamış sanki :D Tabii ben karakterleri tamamen bilmiyorum.

Black Bolt ve Doctor Strange "all-in" yapacaksa ilk iki raundu da İlluminati alabilir. Ancak moraller gereği Hulk'u yok etmek değil, etkisiz hale getirmek, Banner'a dönüşmesini sağlamaksa , Hulk ilk raundu alır bence.

2. Raund da Captain Britain katılanlar arasında kayda değer tek kişi ve Excallibur elindeyse kesinlikle İlluminati kazanır.

3. raundu ise İlluminati %2000 kazanır :D

Hulk'un bu versiyonu yanlış hatırlamıyorsam Illuminati tarafından çok tehlikeli diye Dünya'dan sürüldüğü ve geri döndüğü bir hikaye vardı ordaki versiyonu.

Hikayede Hulk sürüldüğü gezegende aile kuruyodu.Sonra ailesi öldüruluyodu falan.Yani hem kendinin çocuk yapacak derece farkında ve mükemmel kontrol edebiliyor hem de aile kaybetmenin üzüntüsü ve öfkesiyle olabilecek maksimum kapasitede.Banner'a da dönüşmüyordu yine yanlış hatırlamıyorsam baya oldu bu hikayeye bakalı

İlk Raundu Hulk'un kazanacağını düşünüyorum.Evet ekip oldukça hax zihin kontrolü,büyü,ses ve yıkıcı saldırılar hepsi var ama Hulk'un bu versiyonunu indirmeye yetmez.Yetmemeli yani.Yoksa Base Hulk'tan çekinip onu uzaya yollayan ekibin, onun kat kat daha güçlü halini yenebilmesi saçma olurdu

İkinci Raund; Iron Man en güçlü zırhı Celestial zırhı değil mi?O teke tekte de alır Hulku.Fakat bu zırhı kast edilmemiştir diye düsunuyop, Thor veya Hulk ile baş etmek için giydiği zırhlı varsayıyorum.Katılan ekibin de yardımı + Iron Man'in aldığı power upla ekibe yakınım.

3. Raund net ekip kazanır.200 Iq dan fazla birden çok kişi var orda.Hazırlıkla büyük büyüler veya üstun teknolojik tuzaklar çok rahat hazırlanır.