Genel Marvel Sinema Evreni Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Kang oyuncusu kovulduktan sonra Kang'ın rolünün azaltılacağı söylenmişti. Gelecek Avengers filmlerini nasıl etkileyecek acaba bu durum. Russolar yönetirse en azından izlemesi keyifli filmler çıkar bence.

Russo kardeşlerin dönüşünü memnuniyet ile karşılıyorum, eğer dönerlerse. Infinity War ve End Game beğendiğim Marvel filmleri.

Kimse bahsetmemiş, o zaman ben bahsedeyim. Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evrenine geri döndü, ama büyük bir sürpriz yaparak, yani Iron Man rolü ile değil, Dr. Doom rolü ile geri döndü. Evet, doğru anladınız, Robert Downey Jr. , Dr. Doom'u canlandıracak yeni Marvel Avengers filmlerinde. Büyük ihtimalle Fantastik Dörtlü filmde de yer alacaktır çünkü Dr. Doom özünde bir Fantastik Dört'lü düşmanı ve Fantastik Dörtlü takımının lideri Mr. Fantastic yani Reed Richards ile aralarında çok kişisel bir nefret var, çizgi romanlarda.

Kimse bahsetmemiş
Açıkçası MCU ve DCEU dan gına geldi, RDJ den de gına geldi o yüzden bahsetme ihtiyacı hissetmemiştim :D Ama iyi yapmışsın büyük haber sonuçta, bence kısa vadede doğru karar gibi gelse de uzun vadede çok yanlış karar RDJ.

Bir çizgi roman serisi var (canon mu onu da net hatırlamıyorum) Iron Man'in Doom olduğu (Iron Doom falandır ismi kesin) sanırım o alternatif evren hikayesini multiverse mambo jombosu içeren bir filme yedirip 20-30 dk lık RDJ Dr. Doom görürüz gibime geliyor.

Yıllardır sinema evrenin Loki ve Thanos'a bel bağladı ana kötü olarka şimdi Sony ve Fox haklarını aldın, Dr. Doom, Galactus, Magneto, Apocalypse, Green Goblin vs gibi kötülerden faydalanma imkanın var. bir kaç filme yayılabilecek Victor Von Doom'un Dr. Doom olduğu bir seri yapabilmek varken, sırf popülarite sağlamlaştırması için RDJ'i Doom yapmak ? Bilemiyorum Altan...

İşini bilen, yetenekli ellerde her şey güzel olacaktır diye düşünüyorum, o yüzden bir ön yargım yok. İzleyip göreceğiz. Tony Stark'ın Dr. Doom olduğu serinin adı ''Infamous Iron Man'' bu arada, o da ''Rezil Demir Adam'' olarak tercüme edilebilir. lol Umarım film kalitesi olarak rezil olmaz o ''Rezil Demir Adam''. lol

Geri