Genel Marvel Sinema Evreni Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Namor'a acil solo film çıkarmaları lazım.Çok sağlam çardı.Umarım ilerleyen Marvel projelerinde görebiliriz kendisini.

gotg 3 izledim bir kaç gün önce.Açıkcası beklemediğim bi tarzda bir film olmuş. Roketin hayat hikayesini müthiş anlatmışlar. Diğer iki filmin aksine gülmekten daha çok duygulandığım bir film oldu. Tek eksi yanı çizgi romanda önemli bir karakteri Katletmişler onun dışında pek olumsuz şey yok göze çarpan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hâlâ Infinity War'un üzerine çıkabilen bir film yapamadı bence Marvel. Sinemada en heyecanla izlediğim filmlerden biriydi. Kurgusuyla, karakter anlarıyla, savaşlarıyla ve finaliyle oldukça vurucu bir filmdi. Ben Endgame'i de beğenen biriyim ama IW daha bir başkaydı.

Dün Ant-Man ve Wasp : Quantumania'ya baktım. Eleştirmenlerinden, sıradan film izleyicilerine ve MCU hayranlarına kadar herkesin kötü dediğini biliyordum ancak bu kadar kötüsünü tahmin etmemiştim. Eternals sıkarken ve Thor 4 berbat şakalarıyla Jane Foster hikayesinin en ufak ciddiyetini öldürürken bile MCU'nun kötülükte yıkmadığı bir sınırı vardı. Ancak Quantumania o sınırların hepsini yıkıp geçmiş.

Bu kadar yüksek bir bütçeli film nasıl hayatımda gördüğüm en kötü CGI/VFX'lerden birine sahip anlamış değilim. 20 sene önce Spy Kids 3D'nin yarattığı görsellerin ve dünyanın çok daha kötüsünü 5 kat daha fazla bütçe ile yaratıp nasıl yayın için izin aldıklarını kafam basmıyor. Filmin yapım aşamasında yer alan birinin M.O.D.O.K'un tasarımını görüp "cidden bunu mu yayınlayacağız" dememesi olası gelmiyor. Tüm bu görsel efektler ile bezenmiş aksiyonu izleyen yüksek pozisyonda birisinin izlerken midesinin bulanmaması şaşırtıyor.

Tüm sorun görsellerde bitse keşke. Karakterler o kadar sinir bozucu, diyaloglar o kadar bayağı ki insan yapılan şakalara da ciddi şeylere de gözlerini devirmeden geçemiyor. Hikayenin kendisi o kadar sıkıcı ve düz ki izleyici herhangi bir şey hissetmiyor.

Jonathan Majors'a da ne olduğune emin değilim. Loki de gayet düzgün bir performans sergilerken bu filmdeki performansı cidden çok kötü.

Bu film berbat CGI'ın aşırı kullanımından aşırı jenerik yazımına kadar kötü bir AI'ın işi gibi duruyor. Halkın süper kahraman filmleri yorgunluğuna karşılık filmlerinin kalitesini geliştirmeleri ve daha ilginç kılmaları gerekirken Marvel git gide yeni ayrı diplere düşüyor.

Marvels filmini izledim.Değil Mcu Sinema tarihinde izlediğim en berbat film olabilir o kadar bomboş bir şeydi.İzlemeyin izlettirmeyin

Herkes Marvels filmini yerden yere vuruyor, ama ben beğendim. HA HA Dandik müzikal Disney prensesi kısmına rağmen bile gene izleniyordu. Bence en kötü MCU filmi Antman: Quantumania. Hiçbir şeye benzemiyordu. Ayrıca Madame Web'i bende izlemedim, ilk sinemada izlemediğim Marvel filmi oldu. Yani o berbat Trailerdan sonra, o filmi izlemeye katlanamayacağımdan emindim. HA HA

Bıktım artık bunun fragmanlarından, teaserlarından o da yetmezmiş gibi her halta reklam almışlar, Xbox deadpool popolu gamepad yapmış vs.

Yani, zaten 10 yıldır beklenen buluşma bu ya, zaten herkes hype yaptı duyurulduğu anda, zaten blockbuster olacak yani daha neyin suyunu sıkıyorsun ki ?

Valla aşırı reklamından tiksindiğimden ilgimi kaybettim.

Deadpool & Wolverine'in bu son fragmanı dram ağırlıklı olmuş ve neredeyse tamamiyle ciddi. Özellikle Captain America: New World Order'ın ciddi bir tondaki fragmanından sonra, Deadpool & Wolverine'in bu fragmanını yayınlamaları, Marvel Filmlerinde genel olarak bir ton değişikliğine mi işaret ediyor merak ediyorum.

Yani bundan sonra komedinin dozu genel olarak çok daha düşük olacakta, çok daha ciddi Marvel filmleri mi izleyeceğiz ??? Tabi Deadpool & Wolverine sonuçta Deadpool filmi, o yüzden sulu olmaması imkansız, ama bu son fragmanda bütün ciddi sahneleri toplayıp birleştirmişler sanırım. :)

Russo kardeşlerin yeni avengers filmlerini yöneteceği konuşuluyor.Ki bence olması gereken o.İnfinity war ve Endgame(şahsen beğenmesem de iyi film olarak kabul görüyor) gibi Mcu’nun en kaliteli işlerini yapmış yönetmenlerden daha uygun başkası düşünülemezdi.

Son düzenleme:
Geri