Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Klub Outside/Kubo Soru-Cevap

pain.killer

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Yabancı bir forumda Kubo’nun Soru-Cevap tarzı bir konuya denk geldim ama ilgimi çeken bunun güncel olması.
Asıl mevzu ise şöyle;
Klub Outside isimli bir sitede insanlar üyelik alıp Kubo’ya soru soruyorlar, Kubo haftalık olarak 6 soru cevaplıyor.Bu soruları alan arkadaş hesabını 8000 dolara elit üyelik alıp öyle görebilmiş.
Ayrıntıları tam bilmiyorum ama genel mevzu bu.
Bu arkadaş yeni soruları ekledikçe ben de bazılarını eklerim veya siz de başka yerde bulduklarınızı yazabilirsiniz.
Bunu söylemene gerek yok diyen arkadaşlar da olabilir, ben yine de söylemek istedim, kaynak isterseniz de rahatlıkla verebilirim, zaten gizli bir şey de değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S:Karakter öğeleri açısından çizmekte zorlandığınız şey var mı?
C:Karakter öğeleri açısından, büyük ğöğüsler çizmek her zaman zordur. Ayrıca Szayelaporro salınımını çizdiğim zamanlarda çok şikayet ediyordum.

S:"BLEACH WE DO knot ALWAYS LOVE YOU" ve "BLEACH Can't Fear Your Own World" romanların içeriğini siz mi belirliyorsunuz?
C:İçeriği ve bilgileri iki yazarla paylaştım ama tasviri onlara bıraktım, anlamadıkları bir şey olursa bana danışırlar.

S:Byakuya,İchigo’ya Senkei gören ikinci kişi olduğunu söylüyor, ilk kişi kim?
C:Buna burada cevap veremem.

S:Hitsugaya ve Rangiku , İchigo’nun İsshin Shiba’nın oğlu olduğunu fark ettiler mi?
C:Evet.Fark ettiler.

S:Zangetsu ruhani dünyasında Ichigo'ya adını söylemeye çalıştığında, siyah mürekkeple kaplıydı ve görülemiyordu. Ichibei Hyosube'nin işi miydi?
C:Evet.

S: Byakuya’nın büyük babası Ginrei , yüz yıldan fazla kaptan olanlar listesinde Kyoraku’nun ismini söylemedi, Neden?
C:Onu unuttum, suçu Shunsui’ye atalım.

S:Romanlarda Soul Society tarihinin bir milyon öncesine uzandığı söyleniyor, dört asil aile
liderlerine bakıldığında Byakuya(28. Nesil),Yoruichi(22.Nesil), bir milyon öncesine uzanacak gibi görünmüyor.
C:Soyluların tarihi Soul Society’nin tarihi değil,Seiretei’nin tarihidir.

Zamanla daha fazlasını atarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S:Hitsugaya ve Rangiku , İchigo’nun İsshin Shiba’nın oğlu olduğunu fark ettiler mi?
Bu nerede olmuş? Fark ettikleri yer on-panel mi acaba? Bir de birinin şu adama çizdiği yerlerin büyüklükleri hakkında soru sormasını istiyorum. :D

Bu nerede olmuş? Fark ettikleri yer on-panel mi acaba? Bir de birinin şu adama çizdiği yerlerin büyüklükleri hakkında soru sormasını istiyorum. :D
Bu sorular websiteden yapıldığından, bu şekilde cevaplayamamıştır.Mangada olmayan şeyleri soruyorlar zaten,ben mangada böyle bir şey geçtiğini hatırlamıyorum bu soruların çoğu off-panel.

Bu sorular websiteden yapıldığından, bu şekilde cevaplayamamıştır.Mangada olmayan şeyleri soruyorlar zaten,ben mangada böyle bir şey geçtiğini hatırlamıyorum bu soruların çoğu off-panel.
Yoo aslında ima edilen veya muğlak yerlere de cevap vermiş. Şu Zangetsu şeyi gibi.

Yoo aslında ima edilen veya muğlak yerlere de cevap vermiş. Şu Zangetsu şeyi gibi.
Bilemiyorum, ama aklıma gelenler byakuya vs ichigo fightında , fight devam ederken ichigo bankai açtığında reiatsusunu hissedip tedirgin olmuşlardı ya da aizen ichigoya konuşma yaparken isshin gelmişti o zaman da fark etmiş olabilirler. Çeviren arkadaş bir şey dememiş.İlerde benzer bir soru cevaplayabilir.

HATIRLATMA: Soruların tarzından yanlış anlaşılma olmasın, soruları ben sormuyorum :D

S: Aizen'in kökeni hakkında herhangi bir bilgi vermediniz, bunu kasıtlı mı yaptınız? Arka planı olmayan kötü adamların bu kadar karizmatik olması nadirdir, o yüzden merak ediyorum.

C:Bu tarz karakterlerin geçmişini açıklamak onlara empati ve sempati duyulması için yapılır, bunun hayranı değilim.
Tüm karakterlerin farklı değeri vardır, aralarında boşluk ne kadar fazla olursa, kötü adam o kadar büyük olur.

S:If Grimmjow trains, could he eventually unlock Segunda Etapa?( ADAM BÖYLE DİYOR)

C: YES.

S:Ben şahsen İchigo'yu tüm Jump serileri arasında en havalı ana karakter(protagonist) olarak buluyorum! Sizin için böyle bir karakter var mı?

C: Ana karakterleri(protagonist) pek umursamam, Yine deCygnus Hyoga (Saint Seiya) severim, daha önce bundan bahsetmiş gibi hissediyorum.

S: Söylentilere göre Geçici Shinigami arkını(giriş arkı) plandığınızdan önce bitirmişsiniz, doğru mu?
Eğer öyleyse en başta hikayeyi nasıl düşünüyordunuz?

C: Başlangıçta sınıf arkadaşlarının her biri için bir bölüm yazmayı amaçladım, bundan sıkıldım ve vazgeçtim.
Sanırım Karakter Rehberi Kitabında bundan bahsetmiştim.

Bu soru biraz da oyunlarla alakalı olduğu için baya üşendim bir ara düzenlerim :D

S:In the end, has Zangetsu returned to being just one blade?

The "10 years later" version of Ichigo that was added to the Brave Souls game is seen wielding the "Zangetsu that appeared after Tensa Zangetsu shattered" seen in the final stage of the Thousand Year Blood War arc.

The dual Zangetsu blades containing the Hollow and Quincy sides are joined together into a single blade when releasing Tensa Zangetsu, so I assumed that it would clearly revert back into two blades once the Bankai is undone.
However, after revealing his Bankai, Ichigo has both his Hollow and Quincy powers stolen and the blade gets damaged as well among other things. Would this be the reason why Zangetsu did not return to being two blades again? Or is it possible that if Ichigo so wishes it can be turned into both a single blade and a pair of swords as well?

In any case, it's just a game exclusive addition but I was really curious about it.

C:Although this hasn't been touched upon in detail, since I don't plan on expanding upon this topic any further I'm going to answer your question here. The dual Zangetsu is made up of "the blade" and "the scabbard".

The correct form of a Zanpakuto is one that includes a scabbard and there are only two blades without one: Sayafushi and Zangetsu. The dual blade state fixes Zangetsu into its "correct form" while its Bankai state provides the scabbard, and what was seen after it shattered is the "True Zangetsu". The shattered scabbard was absorbed by Ichigo so if he wanted to he could split it back into two, but I guess that depends on Ichigo himself.