Genel KB Ailesi Respect Thread / Ne Kadar Başlıkları

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Kahraman Baykuş ekibi olarak Türkiye'de pek bulaşılmayan "Respect Thread" ve "battlewikia" kültürüne bir ilgimiz ve alakamız olduğunu zaten biliyorsunuz burada da sitede vede forumda yapılmış Respect Thread yani bizim deyimimizle "Ne Kadar ?" başlıklarını paylaşacağım. Ancak o başlıklarda yazanları ve de Respect Thread kavramını daha iyi anlamak için önce ;

GEEK 101-1 adlı yazımızı okuyun.

DC Comics:

Marvel Comics:

Anime-Manga:

Gerek hali hazırdaki RTleri tartışmak, gerek yenileri için istekte bulunmak, gerekse de RT yapmayı öğrenmek ve başvuru da bulunmak için bu konuyu kullanabilirsiniz arkadaşlar :!:

KB Ailesi diye özel belirtince, ben de sitedeki insanlara RT olacak sandım :D Neyse narsist başlıklar açmamıza daha var sanırım :p

KB Ailesi diye özel belirtince, ben de sitedeki insanlara RT olacak sandım :D Neyse narsist başlıklar açmamıza daha var sanırım :p
giphy.gif

3. Hokage Hiruzen Sarutobi'nin RT Çalışması eklenilmiştir.

@Nabu DC böyle bir şey paylaşmış, bu tablo sizin hazırladığınız en hızlı 12 karakter sıralamasını etkiler mi?

ce7748aa96cd4883d45f3af9e6d4bc19.jpg

DC böyle bir şey paylaşmış, bu tablo sizin hazırladığınız en hızlı 12 karakter sıralamasını etkiler mi?
Etkilemez. Çünkü bu liste DC evrenini aşırı küçümseyen (ölçek olarak) bir liste. Yani çok ana akım karakterler ile yapılmış. Yani O an için belki en hızlı 10 odur (ki sanmıyorum) ancak biz listelerimizde "DC Külliyatı/Marvel Külliyatı şeklinde baktığımızdan, Modern çağ içerisindeki her şeyi almaya çalıştığımızdan bu liste bizi bağlamaz. Atıyorum bir hikayelik Godspeed ya da sonradan devşirme Kid Flash bu listede anlamsız kimseler. Black Racer'ın 5. olması ap ayrı komik. Hunter Zolomon yok, Godspeed var :D Komedi.

Adam sorar Waverider, Black Racer, Savitar, Zoom, Superboy Prime, Merkür ,Hermes, Bart Allen, Ray, Lightray ve daha niceleri neredeler diye.

Açıkçası ben o listemi şu an pek sevmiyorum. Şimdi olsa farklı yaparım ancak hayır bu yayımlanan (bu da taa rebirth'ün başları denebilecek bir zamandan kalma. Rebirth'de bitti şimdi, bu liste geçerli değil gibi) liste beni bağlamazdı o kadar.

Geri