Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Manga Jumyou wo Kaitotte Moratta. Ichinen ni Tsuki, Ichimanen de.

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
260043.jpg

Jumyou wo Kaitotte Moratta. Ichinen ni Tsuki, Ichimanen de(Three Days of Happiness)

Tür

Shounen, Drama

Yazar
Miaki Suguru

Çizer
Taguchi Shouichi

Myanimelist puanı
8.80

Dergi
Shounen Jump

Bölüm sayısı
16(ek bölümlerle 18)

Tanıtım

20'li yaşlarının başında beş parasız ve geçmişe saplantılı bir genç olan Kusunoki, hayatını kıt kanaat, bir orada bir burada çalışarak geçirmektedir. Bu durumun böyle gitmeyeceğini anlayan ve hayata dair hiçbir beklentisi kalmayan Kusonoki, tesadüfen öğrendiği bir yola başvurmakta bulur. "Hayatını satmak!"

Ancak bir sorun vardır ki, Kusonoki'nin hayatı beş para etmemektedir. Hayatının 20, hatta 30-40 yılı bile dişe dokunur bir ücret tutmaz. Bunu öğrenince tamamen yıkılan genç adam hayatını son üç ayı kalacak şekilde 300 bin yen gibi bir paraya satar. Bu durumda kalan pek çok insan vardır ve yetkililer, kurbanların etrafa saldırmaması ve delirmemesi için yanlarına bir görevli verir. Kusunoki'nin görevlisi ise Miyagi'dir.

Miyagi ona kurallardan bahseder ve kendisinden yokmuş gibi davranmasını ister. Ana karakterlerimiz olan bu ikilinin çalkantılı ve tuhaf ilişkisi serinin konusunu oluşturur. Kusonoki'nin çocukluk arkadaşı Himeno ile ilgili gerçekler ise zamanla gün yüzüne çıkar.

Şahsi yorumum: Geçen yıl okumuştum ve okuduğum en iyi şeylerden biriydi kesinlikle. Forumda da konusu olsun istedim. Myanimelist'deki puanını sonuna kadar hak eden bir iş.

Seriyi buradan İngilizce bu adresten ise Türkçe bir şekilde okuyabilirsiniz.