Genel Jujutsu Kaisen

Fanların tepkisine göre mi çiziyor bu mal herif ya o ölmemiş bu ölmemiş kim öldü lan o zaman.

İyisiyle kötüsüyle Jujutsu Kaisen'i geride bıraktık.(Part 2 falan konuşuluyor orası ayrı.)

Shibuya'nın sonuna kadar yeni nesil arasında favori serim idi. Culling Game sonrasında ise nefret ettim seriden. Yine de çok negatif duygular beslemiyorum. Bence bol bol esinlenmelerin yanında özgünlük içeren de bir seriydi. Kendine has mizacı olduğunu hâlâ düşünüyorum. Okuduğuma pişman değilim.

Bence çok kötü de bir final yapmadı, çünkü zaten berrrrrbaaaattt gidiyordu seri. Yani oradan toparlaması zaten çok zordu. Bunu hesaba katarsak bence klasik shounen finali.

60/100 idealdir puanlama olarak. Ha bence 80-85'leri görecek potansiyeli de vardı.

Dipnot: Gojo abiyi de görseydik keşke, öğrencilerinin başında dursaydı...

BnHA All Might gittikten sonra, JJK Gojo yakalandıktan sonra çöküşe geçti. Tesadüf değil.

Son düzenleme:
Gojo'nun geri dönmemesini geçtim, ne bir cenaze merasimi oldu ne de birisi "Ya Gojo da iyi adamdı" falan bile demedi. Adamın bedenini bile silah olarak kullanıp kenara attılar :D :D aahahah. Shit serinin, shit endingi.

Gojo'nun geri dönmemesini geçtim, ne bir cenaze merasimi oldu ne de birisi "Ya Gojo da iyi adamdı" falan bile demedi. Adamın bedenini bile silah olarak kullanıp kenara attılar :D :D aahahah. Shit serinin, shit endingi.
Hele bir de şu son bölüm "Ya iyi hoş da şu Gojo Satoru furyasından sıkılmadınız mı?" falan diye Gege'nin kendi laflarını Gojo ağzından söylemesi. 😄

Maalesef son ark seriyi gözümde baya bir düşürdü. Finalde ağızda kekremsi bir tat bıraktı. Gojo Sukuna'yı yenseydi de öyle bitseydi daha iyi olurdu valla.

Bölümün tamamı Heian FB sanmıştım Pehh Sukuna ve uraime hariçi çok da umrumda olmadı

Uraume'nin geçmişi ilginçti (e tabi Sukuna var içinde 😄) ama bir yandan da tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Uraume'nin buzdolabı olarak alındığını tahmin etmiştim Sukuna tarafından. 😄 Adam yemeye düşkün sonuçta. 😄 Itadori'ninki güzeldi ama bir yere bağlansaydı daha güzel olabilirdi. Yuta'yla Maki'nin kendisini veya aile yaşantılarını görseydik daha hoş olurdu. O yüzden Panda ve Nobara'nınki çok umurumda olmadı şahsen.

Sondaki notlardan gördüğüm kadarıyla Gege de batırdığının farkında. Dediği gibi ders alsa ne güzel olur ama onu ileriki işlerinde göreceğiz.

Geri