Jin Tae Jin Respect Thread

KocaYusuf53

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
images

Hi
kaye:

Jin Tae Jin eskiden Güney Kore ordusunda görevli bir askerdi. Görevdeki amaç ise Kuzey ve Güney Kore tekvando stillerini birleştirip Renewal Taekwondo isminde kusursuz bir tekvando stili icat etmekti. Nitekim Kuzey Kore'li bie dövüş ustasını esir alarak bunu az çok başardılar, en nihayetinde ise Jin, takımı ile birlikte bir intihar görevine gönderildi. Goh evrenindendir.
Feats:
Strength/Güç-Kuvvet
Hız
Dayanıklılık
Dövüşler

The Six'in Altı üyesini de aynı anda yeniyor.

Scaling

Diğer karakterlerle mukayeselerinden ne anlamalıyız?
Odin ne kadar güçlü ki kolunu kırması iyi bir feat olsun diye merak ediyorsanız bunu rahatça yapabiliyor.

Odin'in seviyesindeki birisi bu saldırıdan (Çarptığı dağ darbeyi yediği yerden 181 km uzakta) hasarsız çıkıyor.

Yine The Six üyeleri ne kadar güçlü bakalım.
Jin Tae Jin ise bunların hepsinin aynı anda içinden geçiyor. (Sadece liderlerinin dövüşte bulunmadığı söyleniyor ki onun güç featlerini atmadım, liderleri Gaia)

@KocaYusuf Hevesini kırmak için bir düzeltme yapmak istememiştim ancak madem bunların devamı gelecek.

O zaman" alıntı: reddit respect thread" ya da direkt link atarak aldığın kaynağı belirt. Bir de linkleri cümlelere girerken kimi harfler dışarıda kalıyor. Kimisi büyük harf takılı kalmış oluyor, yarı ingilizce yarı türkçe vs. onlara biraz daha özen gösterirsen tadından yenmez.

Çaban için teşekkürler.

Üşeniyorum hocam sadece üşeniyorum :D Bundan sonra daha fazla dikkat ederim, bir de sitenin yöneticisi olarak uyarı dışında da yorum yazarsanız sevinirim, ne olduğu hiç fark etmez, mutlu oluyorum.

Geri