Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Hulk Vs Superman: Çağlardır Süregelen Titan Kapışması

Vallaha ne denir ki abi, çok güzel bir inceleme olmuş. Aynı zamanda okurken yer yer, bitmeyecek mi dediğim oldu (sıkıldığımdan değil) ki sen bunu yazmışsın. Kaç haftanı almıştır düşünemiyorum.

@Nabu Abi 2. Kapışma hala gelmedi galiba bu arada

Bi sene oldu
Yeni bir işe ve sektöre girdim o yüzden çok yoğunum ama işim ağırlıklı olarak yazlık, kışın daha sakin. kışın vakit buldukça yapmaya çalışacağım.

Ama ben taa başında demiştim. 2. Kapışma 1 hafta sonra da gelebilir, 1 yıl sonra da diye :D

Muhteşem bir yazı olmuş @Nabu bey elinize sağlık. Ve böylece bir tanrı ile bir inhuman arasında ki güneş sistemi kadar olan farkı görmüş olduk.

[Superman' e tanrı dememin sebebi hem gücünün korkunç boyutundan hem de insandan daha insan olmasından yani iyi kalpli bir adam olmasından. ( Superman insani duygularda, ahlakta ve erdemde de insanlardan daha üstün) Hulk da bildiğimiz inhumanlarla bir alakası olmasından değil mutantlar gibi süper insan olmasından dolayı inhuman dedim.]

Moderatör tarafında düzenlendi:
gddHM2F38A7gAAAABJRU5ErkJggg.png

Ömürümü yediler ömrümü :D

Açıkçası insanlar her şeyi filmden öğrenip sonra Marvelcı olup ondan sonra ileri geri konuşuyorlar. Yok neymiş Superman Hulktan Thordan güçsüzmüş, Hulk Superman'i ezermiş, Superman o kadarda güçlü değil ki.
Superman hep çok küçümseniyor ve sevilmiyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Herkez Superman'ı çok hafife alıyor ve güçlerini tam bilmiyorlar, bilmeden de konuşuyorlar. Hep şöyle bir algı var: Marvel Dc'yi ezer, Marvel her konuda çok iyi ya. Birde Hulk ile ilgili de herkezi dövebileceği algısı var. İnsanlar ya fanboyluk yapıyorlar ya da hiç bir şey bilmedikleri için yanlış düşüncedeler. Biraz Superman'i öğrenmeye çalışsalar keşke.

@Nabu Kafaya takmayın hocam. Adam Hulk fanı gördüğüm kadarıyla. Sabit fikirlilerin fikrini değiştirmeye çalışmasanız daha iyi olur bence.

ByQAAAAASUVORK5CYII.png

Bir paragrafa ne kadar bullshit sığdırılabilir yarışmasının galibi.......
Ahauhaha bu ne ya :D Bu çocuk 14 yaşından büyükse kolumu keserim :D

Annesi babası internete girdiğini biliyor mu acaba? Birisi alsın klavyeyi elinden [img='https://cdn.discordapp.com/emojis/498016850622545922.png?v=1',none,100][/img]

Adama bir İngilizcen zayıf jeolog olamazsın dediler, bir çizgi roman okumaktan gerçeklik algını yitirmişsin dediler. Bir absurd diye bilimsel terim olmaz yalancı dediler. Maşallah :D