Hasan'ın Anısını Yeşertiyoruz !

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Arkadaşlar bildiğiniz üzere değerli dostumuz @Earendill Hasan'In vefat haberini aldık ve aldığımız andan itibaren onu forumda onurlandırmak ve anısını yaşanır kılmak için hep beraber çaba gösterdik.

Kötü Bir Haberim Var Dostlar !

Genel Sohbet

Genel Sohbet

Bu konu ve mesajlarda istediğim her şeyi yaptınız ve Hasan'ı onurlandırdınız. Allah sizden razı olsun.

Fakat, @Flyjin de bu fikri vermesi üzerine yakın zamanda gelecek olan 30 Temmuz Arkadaşlık Günü sebebiyle Tema Vakfında aynı tema adı altında fidan bağışı kampanyası vardı orada bağış yapıp Hasan'ın anısını yeşertelim. Hasan ile can verelim istedik.

Ortak bir para/bağış havuzu oluşturmayacağım. Kimseyi zor bir duruma da sokmak istemiyorum. Mahcup da etmek istemiyorum Ve etkinlik kesinlikle zorunlu değildir.

https://www.tema.org.tr/fidan-bagisi-secenekleri/arkadaslik-sertifika-mugla

Burada dilediğiniz kadar fidanı Hasan adına bağışlayabilirsiniz.

Kullanacağınız template/döküman da şöyle olacak ( @Flyjinin yaptığı gibi)

https://cdn-tema.mncdn.com/Uploads/Certificate/04fca888-4399-4617-ba0f-a3ff796e4ada.pdf

Yani anonim olacak, kimse adını yazmayacak "Hasan" adına yapılacak bağış, bağış yapanda "Kahraman Baykuş Ailesi ve Dostları" şeklinde yazılacak.

Ayrıca bu sertifikanın gitmesini istediğimiz adres kardeşinin adresi yani serhatkc24@gmail.com e gönderilecek. Yukarıda "Bir Sertifika da bana yollayın tikini işaretleyin" ki sizin mailinize de gelsin. VE Mailinize gelen sertifika görselini ya da pdf linkini bana özelden atın ben paylaşayım nasıl isterseniz. Ve toplamda kaç ağaç bağışlayabilmişiz. Ona bakalım.

Ayrıca basılı sertifika istemeyin, sadece elektronik sertifika seçeneğini tıklayın. 3 Fidan mecburi asgari rakam yani daha az olamıyor, daha fazlası olabiliyor. Buradan bağışınızı paylaşmayın. Bana atın ben anonim olarak paylaşacağım.

Tekrar ediyorum zorunluluk ve zaruriyet yoktur. Her halükarda kıymetlisiniz ve Hasan'ın arkadaşlarısınız. Ben de farklı olarak ailesi için bir kart hazırlatıp onu yolladım. Benim ki arkadaş temalı değil, vefat temalı idi. Geri kalan herkes linkini attığım arkadaşlık günü temalı kartı kullansın. Böylece yangınlarda çokça can kaybeden Muğla ve Antalya gibi illerimizin ormanlık arazilerine de Hasan'ın vesilesiyle ufak da olsa can vermiş olacağız. 1 taşla 2 kuş.

Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler. Selametle Canlar.

KB Ailesi olark Taziye Kartımız ve İlk Bağışımız.
KB Ailesi olarak Arkadaşlık Temalı Sertifikamız, 2. bağışımız.
3. Bağış
4. Bağış
5. Bağış
6. Bağış
7. Bağış
8. Bağış
9. Bağış
10. Bağış
11. Bağış
12. Bağış
13. Bağış

Önemli olan Hasan’ın hatırasını yaşatmak. Kimin nasıl yaşattığının önemi yok. O hep bizimle olacak.

4 bağış -> 24 fidan. bağış başına neredeyse 6 fidan düşüyor. Gidişat yüksek millet. Dediğim gibi minimum adet 3 zaten , 3 mecburi, altı olamıyor, üstü olabiliyor. Katılım gösterenlere teşekkürler.

41 Fidan oldu 41 kere maşallah. Mangaturk, FanCanyon günlerinden eski dostumuz Korsanfan müdavimi bir arkadaşımız da dışarıdan destek attı.

Son 2 bağış ile 47 Fidan oldu .Biz bugün 40 'I geçeriz derken neredeyse 50'yi geçeceğiz. Tekrardan teşekkürler canlar. Hasan'In bildiğin kocaman bir koruluğu olmuş gibi oldu.

Mangatürk Ailesinden gelen bu bağış ile fidan sayısı 71'e çıktı :D 30'u 40'ı geçebilir miyiz derken 100'e gidiliyor !

Herkese çok teşekkürler.

Yurt dışından gelen son bağışla 111 Fidan oldu !

Hasan kardeşimizle ufak bir ormana sebep olmuş olduk !

Herkese teşekkürler.

Oraya isim atanabilir mi? 100 ağaç az değil sonuçta.
Ya o kadar başka bir şey ona iletişime geçmek lazım belediyeler ile falan. O kadarını bilemem ancak Hasan adına 100+ fidan bağışlandı ve bunun belgesi de var. Bu da yeter bence.

Geri