Okuduğum Superman Maceraları ve Runları (Kişisel puanlamam ile birlikte):
-Superman: Whatever Happened to the Man of Tomorrow (Okuduğum aynı isimli cilt içinde Alan Moore tarafından yazılmış tüm Superman sayıları vardı) 5/10
-Superman Birthright 8/10
-Superman: Secret Identity 10/10
-Superman: Red Son 10/10
-Superman for Tomorrow 4/10
-Superman: Unchained 5/10
-Superman: Camelot Falls 4/10
-Death of Superman 7/10
-Superman for All Seasons 9/10
-Kingdom Come (Superman'in merkezinde olduğu bir hikayesi olduğunu göz önüne alarak benim için bir Superman hikayesi) 9/10
-All Star Superman 10/10
-Superman Earth One, 1. Cilt 5/10
-Superman Earth One, 2. Cilt 5/10
-Superman: American Alien 8/10
-Superman: Emperor Joker 6/10
-Action Comics # 1000 Issue 4/10 (Edit) 23.05.2024
Burada hem herkesin ne kadar Superman okumuş olduğunu görmek, hemde okuduğum Supermanlerin bir listesini tutmak için açıyorum bu başlığı. Tabi, zaman içinde okuduğum yeni Superman maceralarını yada Runlarını (görüldüğü gibi hiçbir Superman Runını okumamışım, bu açığı kapatmak lazım) ekleyeceğim ileride de. Zaten görüldüğü gibi çok fazla Superman'de okumamışım, ama gelecekte çok daha fazla Superman okumayı planlıyorum. Dün Emperor Joker macerasını bitirmemle beraber böyle bir başlık açma fikri geldi aklıma.
-Superman: Whatever Happened to the Man of Tomorrow (Okuduğum aynı isimli cilt içinde Alan Moore tarafından yazılmış tüm Superman sayıları vardı) 5/10
-Superman Birthright 8/10
-Superman: Secret Identity 10/10
-Superman: Red Son 10/10
-Superman for Tomorrow 4/10
-Superman: Unchained 5/10
-Superman: Camelot Falls 4/10
-Death of Superman 7/10
-Superman for All Seasons 9/10
-Kingdom Come (Superman'in merkezinde olduğu bir hikayesi olduğunu göz önüne alarak benim için bir Superman hikayesi) 9/10
-All Star Superman 10/10
-Superman Earth One, 1. Cilt 5/10
-Superman Earth One, 2. Cilt 5/10
-Superman: American Alien 8/10
-Superman: Emperor Joker 6/10
-Action Comics # 1000 Issue 4/10 (Edit) 23.05.2024
Burada hem herkesin ne kadar Superman okumuş olduğunu görmek, hemde okuduğum Supermanlerin bir listesini tutmak için açıyorum bu başlığı. Tabi, zaman içinde okuduğum yeni Superman maceralarını yada Runlarını (görüldüğü gibi hiçbir Superman Runını okumamışım, bu açığı kapatmak lazım) ekleyeceğim ileride de. Zaten görüldüğü gibi çok fazla Superman'de okumamışım, ama gelecekte çok daha fazla Superman okumayı planlıyorum. Dün Emperor Joker macerasını bitirmemle beraber böyle bir başlık açma fikri geldi aklıma.
Son düzenleme: