Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan oldbutgold
  • Başlangıç tarihi
Yerde havada geçirdiğinden daha çok zaman geçiren Thor izlettiler bizlere yav :D İzledikçe hep aklıma bu geliyor.
Abi Thor çizgi romanda çok kudretli bi karakter olduğu için bütçe sıkıntısı çekmemek için nerflemek zorunda kaldılar maalesef.🤣

Son düzenleme:
Başak biri bir şey der belki dedim bekledim ama diyen olmamış.

Kendisi biraz hayırsız biraz balık hafızalıdır ama candır, dosttur, hatır gönül bilendir. Benim gibi bahtsız bedevidir, başına tatsız şeyler gelmiş, hafiften de İstanbul maduru biridir, her ne kadar insanları sevmeyen, pesimist bir tip gibi takılsa da aslı öyle değildir. Şu sıralar post atmak için fazla cool takılsa da zamanında malum forumda, Naruto bölümünün modluğuna yükselecek kadar "wall- text" mesajlar yağdıran biriydi :D :D Benimle tanışınca baktı ki bu yol yol değil, vazgeçti :D

Ayrıca, forumun webmaster'ıdır, designatörüdür vs vs . Yani kendi dediğigibi ben kral ya da sahip değilim onsuz olmaz.

Ben başak burcuyum, deseydin kendimi yorumlardım :D (Başka biri yazmak istediğini anladım) Boşuna demiyorlar, hoca hocayı tekkede, hacı hacıyı mekkede, bahtsız bahtsızı manga forumlarında bulurmuş diye. :D Wall-text, uzun mesaj, uzun konuşma, düşünme konusunda yaşama sevincimizi elimizden aldılar, Jiraiya'nın gölün dibine düşmeden önceki hali gibiyiz.

İstanbul mağduru değil, TR mağduruyuz. :D

Webmasterlık eskide kaldı ya, benim eskisine benzer ama daha sağlam bir projem vardı, tam 1-1.5 yıldır toplasan 2 sayfayı anca kodlayabildim, sıkılmaktan, üşenmekten..

Hayata dair ümit bırakılmıyor insanda. :(

İsmi lazım değil forumun tekinde iki goygoy yaptık diye bi hafta ban yedik.Mesajım da ne küfür aşağılayıcı ya da tahrik edici hiç bir şey yoktu.Sadece bir gif bir de esprisine yazdığım bi cümle.Sırf biraz konu dışı diye hemen banlıyolar.Tamam kardeş en düzgün en kurallı forum sensin ya.İki eğlenelim dedik içine etmeseniz olmazdı dimi.

İsmi lazım değil forumun tekinde iki goygoy yaptık diye bi hafta ban yedik.Mesajım da ne küfür aşağılayıcı ya da tahrik edici hiç bir şey yoktu.Sadece bir gif bir de esprisine yazdığım bi cümle.Sırf biraz konu dışı diye hemen banlıyolar.Tamam kardeş en düzgün en kurallı forum sensin ya.İki eğlenelim dedik içine etmeseniz olmazdı dimi.
One Piece ile ilgili bir site mi? :D

INfOxKy.png

Benim kafada Kaan Kural ve çizgi roman eşleşmedi nedense. Yani vardır illa ki ama benim kafada yok 😁

İzledim bunu :D çok istikrarsız ve tabansız idi. Bir tanesini gücünden eliyorlar diğerini, popülaritesinden öbürünü edebi ağırlığından falan. Hulk'u finale taşıyan bir zihin maalesef :D
Supermani övseler yere göğe sığdıramaz, bunlar cidden comics yorumlamayı biliyorlar derdin. :D

Adını bile hatırlamadığım coine üniversite zamanında 650 bastım, 37.000 lira aldım. Birçok işimizi gördü saldık

Bir aralar Pi Token denen bir şeyi kasmıştım, geçenlerde borsaya girdi işte işlem gördü, oradan 20 bin tl kadar bir para geldi. Samsung Galaxy A16 aldım yeni telefon olarak, kalanı fatura cart curt oraya gitti. Ondan sonra saldık kripto işini.
Zirvede bırakmışsın bu işi reis.

Adını bile hatırlamadığım coine üniversite zamanında 650 bastım, 37.000 lira aldım. Birçok işimizi gördü saldık
Ben coin falan almıyorum, kaldıraçlı işlemler yapıyorum. Geçen gün 30 dolarlık shitcoin test işlemi açmıştım ki normalde ethereum, btc gibi ana coin/tokenlarda işlem yaparım. Neyse kar al & zarar durdur gibi limitleri girmeyi unutmuşum. Birkaç saat içinde %100 getiri sağlamış fakat kar al limiti girmediğim için pozisyon kapanmamış ve sonrasında %100 zarar yazıp liq olmuş. O paranın tamamı şimdi kripto para borsasına ait. :D