Geçmiş olsun hocam, tez düzelir inşallah. Biraz hızlı oldu.Gencolar nasıl bir hak etme yaptıysanız, iş askıya alındı taraflar arasında anlaşmazlık çıktı Ahahahhaa Hayatımın özeti xD
Geçmiş olsun hocam, tez düzelir inşallah. Biraz hızlı oldu.Gencolar nasıl bir hak etme yaptıysanız, iş askıya alındı taraflar arasında anlaşmazlık çıktı Ahahahhaa Hayatımın özeti xD
Aynen, net olarak iptal değil ama askıda şu an, göreceğiz.Ama belki de hayırlısı budur diyelim.
hjahahhaa sağolasın cnmTam da hayırlı olsun mesajı yazacaktım. : ( Anlaşmazlık kısa zamanda biter umarım.
GEÇMIŞ OLSUN HOCAM. İNŞALLAH ÇOK DAHA GÜZEL IŞ FIRSATLARI ÇIKAR ÖNÜNÜZE.Gencolar nasıl bir hak etme yaptıysanız, iş askıya alındı taraflar arasında anlaşmazlık çıktı Ahahahhaa Hayatımın özeti xD
Geçmiş olsun abi.Hayırlı olsun diyelim umarım anlaşmazlık en kısa sürede çözülürGencolar nasıl bir hak etme yaptıysanız, iş askıya alındı taraflar arasında anlaşmazlık çıktı Ahahahhaa Hayatımın özeti xD
Hayırlısı olsun.Giresun antlaşması patladı valla Yani hala oradaki bazı projelerle irtibattayız ancak hazırlığını yaptığımız proje patladı, taraflar anlaşamadı
Geçmiş olsun hocam, hayırlısı.Giresun antlaşması patladı valla Yani hala oradaki bazı projelerle irtibattayız ancak hazırlığını yaptığımız proje patladı, taraflar anlaşamadı
Geçmiş olsun abi.Umuyorum daha iyi fırsatlarla karşılaşmana vesile olur bu olayGiresun antlaşması patladı valla Yani hala oradaki bazı projelerle irtibattayız ancak hazırlığını yaptığımız proje patladı, taraflar anlaşamadı
İnş. canım, hayırlısı işte xDGeçmiş olsun abi.Umuyorum daha iyi fırsatlarla karşılaşmana vesile olur bu olay
O da şimdi sen hatırlatınca hatırlamıştır zatenNabu'dan başka bir yönetici daha olduğunu...
Nabu'dan başka bir yönetici daha olduğunu...
Eyvvallah hocam. Forumda ilk defa mesajınıza denk gelince şaşırmıştım sadece.Biz burada hiyerarşiye pek takılmıyoruz, hepimiz aynıyız, hepimiz aileyiz.
2 gün önce Erzurum'da idim. Şimdi de Bayburt'tayım, herkese selamlar.
@8Bit Hahaha iyiymiş. Madem öyle, son mesajımdan bu yana Bayburt'tan, Tunceli, Elazığ yaparak güneye indik. Sivas'a geçtik. Kangal'da bir kaç yer baktık oradan tekrar kuzeye doğru Amasya'ya geçtik 3 gündür buradayız, yarın da buradayız sonra gene yolcuyuz. Ankara'ya dönüş ve biraz dinlenme + ofis işleri zamanı olacak