Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Flowers of Evil (Manga)

Dotanuki

Civciv Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Dün yeni başladığım bir manga bu, daha sadece 9 bölüm okuduğum için henüz ne kadar iyi yada kötü olduğu konusunda bir değerlendirme yapmak için erken.

Şunu söyleyebilirim ki; Amma büyüttü bu çocukta bir kızın benden eğitimi kıyafetlerini çalmayı... Yani iç çamaşırı bile değil bu. Nakamura gidip ispiyonlasa bile, ben yapmadım de, Nakamura zaten dengesizin teki de geç. Nakamura'nın elinde aksini kanıtlayacak hiçbir şey yok. Zaten yarın bir gün de Saeki ile iyice kaynaşınca, bu yaptığını anlatsa, gülüp geçerler büyük ihtimalle. lol

Bu manga bana bir anımı hatırlattı. Orta okuldayken bir arkadaşım sınıftaki bir kızın spor çantasından kilodunu çalmıştı. Hem de benim yanımda, ben dahil olmadım, sadece sınıfta oturduğum sıradan onun gidip, kızın spor çantasını karıştırıp içinden kilodunu alışına tanık oldum. lol

Sonra kız yönetime şikayet etti, biri spor çantamdan iç çamaşırımı çalmış diye. Detayları hatırlamıyorum, ama bu salağı yakaladılar. Tarih hocası ''bunu senin yaptığına inanamıyorum'' dedi, ama kızgın bile değildi. Bende dayanamadım ''ummadık taş baş yarar'' dedim. Çocuk hiçbir ceza almadı. Zaten zerre kadar umurunda değilmiş gibi bir hali vardı tarih hocasıyla konuşurken. Nedense bende hep yanındayım çocuğun, suçu işlerken de, yakalanırken de, suç ortağı olmasam bile, tabi iyi anlaşıyorduk, ama o kadar yakında değildik, adını bile hatırlamıyorum şu anda.