Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Favori Marvel Karakterleriniz

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
En sevdiğiniz Marvel karakterleriniz kimlerdir? Gerekirse spoiler butonunu kullanmayı unutmayın.

image.jpg

Yine sevdiğim kahramandan daha az sevdiğime doğru sıralama yaparsam

Spider-Man>Thor>=Strange=Loki vs vs

1-Thor, Daredevil, Spider-man, Black Bolt, Silver Surfer bunlar birinci dereceden en sevdiğim marvel karakterleri.

İkinci derece ise Kitty Pryde, Captain Marvel, Moon Knight, Cable, Psylocke, Susan Storm, Captain America, Iron Fist, Gamora

Sevdiğim karakterler değişti.

İlk derceden; Thor (Odinson),Spiderman, Thor (Jane foster), SS, Odin, Captain Marvel

İkinci dereceden; Thanos,Hyperion,Adam warlock, Ironman vs.

Thor,sentry,thanos favori karakterlerim(özellikle thor)
Bunlar dısında hulk,hyperion,silver surfer,daredevil,sue stormu da sevdiklerimden bazıları.

Sentry, Doom, Thor, Silver Surfer, Hulk,Spider Man
Tabi Thanos'un yeri ayrı.

Beyonder, Living Tribunal, The Fulcrum (niye sevdiğimi bilmiyorum :D ), Franklin Richards, Iron man, Thor...

Wolverine, Ironman, Hulk, Black Widow.

Şaka şaka.

Daredevil (Frank Miller kısımları), Spiderman, Elsa Bloodstone. Elsa'yı hikayelerinden çok, tasarımından ötürü seviyorum.

Benim favori kahramanlarım Thor, Black Widow, Wolverine, Hulk, Ghost Rider ve Captain Marvel. Bunlar arasındaki en favorilerim ise Thor ile Black Widow.

1. Sevdiklerim 》Thanos,Hulk,Silver Surfer,Galactus 2. Sevdiklerim 》Thor,Daradevil,Ghost Rider

Moderatör tarafında düzenlendi:
Thor / The one above all / Galactus / Celestial / omnipotent ırkı favorilerim Ama favorim Thor

Kötüler= Loki/ Hotu thanos / hela / dead / Doom

İyilerden Thor
Kötülerden Thanos
Fakat hawake'i de severim ama asla favorim değildir
Hatam olursa kusura bakmayın bu konuda pek tecrübeli değilim