Comics Favori DC Karakterleriniz

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
En sevdiğiniz DC karakterleriniz kimlerdir? Gerekirse spoiler butonunu kullanmayı unutmayın.

maxresdefault-1.jpg

En sevdiğimden daha az sevdiğime doğru sıralarsam

Wally>Superman>=MM=Shazam>WW=BA... Böyle ilerler :D

Genelde kötü karakterleri seviyorum sanki Deathstroke,Lex Luthor,Beast Lobo,Joker,Black Adam,Vandal Savage falan var ama daha çok böyle Dr Doom tarzı imkansız şeyler yapabilecek hırslı karakterleri seviyorum ama şu saydıklarıma da ayrı bir sempatim var
zaten Lex Luthor Dr Doom kadar olmasa da bence zekası ve hırsıyla Dr Doom tarzında

iyi karakterlerden ise Wally,Green Lantern,Constantine,Shazam,Aquaman,Superman,Batman falan diye devam eder popüler olan bilindik karakterler genelde işte

Kadın Karakterleri saymadan olmaz onlardan da iyi kötü karışık olsun Zatanna,Black Canary,Raven,Batgirl,Starfire,Supergirl,Huntress,Harley Quinn,Killer Frost,Poison İvy falan diye devam eder baya kadın karakter seviyormuşum sanırım çoğunu güzel oldukları için seviyor olabilirim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Superman,supergirl,hal jordan,wonder woman,shazam,mera,nightwing,damian vayne(nesini seviyorum inanın bilmiyorum ama sempatik geliyor :D )zatanna,john constantine,ganthet, black adam,superboy prime,lex luthor,sinestro,lucifer.Yanlız say say bitmiyor.İnsanın iyi ve tutarlı yazılan her karakteri sevesi geliyor.

Kahramanlar olarak:
Süpermen, batman, wonder women, shazam, hawkgirl ve doctor fate diyebilirim.
Kötü adamlar olarak:
Darkseid, Doomsday, batman who laughs, joker ve deathstroke diyebilirim.

Top-10
1- Sandman (Dream, Morpheus)
2- Batman
3- Nightwing
4- Death
5- Catwoman
6- Zatanna
7- Batgirl (Cassandra Cain)
8- Starman (Jack Knight)
9- Darkseid
10- Joker

Geri