Vs Er Meydanı Karşılaşmaları Gelecek Programı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Bildiğiniz gibi ilk "Er Meydanı" etiketli "Er Meydanı: Hulk Vs Superman" idi. Çok da iyi tepkiler aldık, tüm destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Ancak o zamandan bu zamana bayağı bir istek aldık.

Hem gelen istekleri görmeniz hem de yeni isteklerde bulunmanız için bu konuyu açıyorum. "Er Meydanı" projeleri hariç başka formatlarda istekleriniz olursa da bu konuya
Düşünülen Projeler & İstekler yazabilirsiniz arkadaşlar.

Şİmdi elimizdeki programa gelelim ;

• Batman Vs Captain America
  • Sasuke vs Naruto
  • Sentry Vs Superman
  • Doctor Fate vs Doctor Strange
  • Superman ya da Shazam Vs Thor (tam netleşmedi)
  • Ultron Vs Brainiac
  • Darkseid Vs Thanos
  • Imperiex Vs Galactus
  • Shazam Vs Thor
  • Wonder Woman Vs Captain (Carol) Marvel
Fakat baştan söyeleyeyim arkadaşlar; hiç biri için net bir tarih veremem ancak ben sağlıklı olduğum ve bu site durduğu sürece illa ki bu karşılaşmaları yaparız . Sabrınız ve desteğiniz için teşekkürler. Bu karşılaşmaların şartlarını ve yapım aşamasının bazı süreçlerini de bu konuda sizlerle paylaşacağım ki bu tarz şeyleri yaparken nasıl bir yol izlendiğimiz daha iyi anlaşılsın, örnek olur belki.

Ayrıca başka isteklere de açığız fakat, acilen isteğinizin gerçekleşmesini isteyenler varsa hiç istemeseler daha iyi çünkü üzülürler :D Dediğim gibi bu yoğunlukta net bir tarih veremem adostlar.

Jiraiya vs Orochimaru hoş olur.
http://kahramanbaykus.com/sannin-de-sennin-olan-jiraiya-ne-kadar-kudretli/

Şu yazının bonus kısmındaki tüm dövüşler içinde Jiraiya Vs Orochimaru dövüşü yorumum da var. Açıkçası hazırlayacağım Er Meydanı yazısı bundan çok farklı olmaz çünkü ORochimaru çok fazla hesaplanabilir, respect thread çıkarılabilir gösterimleri olan biri değil. Ayrıca Jiraiya'nın RT yazısı ve Orochimaru'nun da karakter tanıtımı var sitede yani merak edenler iki yazıyı okuyup geriye merak ettiklerini de forumdan sorabilirler.

Çok içine girip, detaylarında boğulacak bir durum yok. Çünkü hep iki karaktere de dair zaten pek çok bilgi var site de ve olası bir dövüşün sonuçlarından bahsetmişiz(im) hem de sonucu belli bir maç. ET varsa Oroc yoksa Jiraiya gibi.

Ama istekte bulunduğun için teşekkür ediyorum. Başka aklına gelenler olursa çekinme söyle. Ancak karakterler biraz bilinebilir kimseler olsun. Sai Vs Kaku demeyelim yani :D Ya da Kimimaro Vs Grimmjow vs (her ne ise artık) .

Üçü arasında kaldım:
Sentry vs Süpermen
Shazam vs Thor
Imperiex vs Galactus

Teşekkürler
Sentry vs Süpermen'e denk gelmedim
Imperiex vs Galactus'u da zaten Imperiex hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için sordum
Shazam vs Thor gelirse sevinirim sağ olun :)

Madara vs WB eklenmeli. Tarihteki en king iki insan.

Ek olarak Rock Lee vs Sanji.

Bir istek daha yapacak olursam Jiraiya vs Sisin 7 Kılıcı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Madara vs WB eklenmeli. Tarihteki en king iki insan.
Aralarında çok fark olan isimleri karşılaştırmıyoruz :p :D

Ek olarak Rock Lee vs Sanji.
Güzel istek buna bakılabilir.

Bir istek daha yapacak olursam Jiraiya vs Sisin 7 Kılıcı
Bunu Vs olarak tartışmak daha iyi bu çok ilgi çekebilecek özel makalesi yazılacak cinsten bir şey değil gibi.

İsteklerimden çok ilgi çekici olacağını düşündüklerimi söyleyeyim;

Senin konu hakkındaki görüşlerini biliyorum ama İtaçi vs Jiraiya çok ilgi çekebilecek bir konu aslında. Hulk vs Superman kadar çekmez tabii de.

Yine ilgi çekebilecek başka bir başlık Boruto vs Genin Naruto olabilir.

İtachi vs Minato görmek isterdim. iki dövüş zekâsının kapışması açısından hoş bir dövüş olacağını düşünüyorum.

İtachi vs Minato görmek isterdim. iki dövüş zekâsının kapışması açısından hoş bir dövüş olacağını düşünüyorum.
Bunu görmeyi ben de isterim. Ancak bir ekleme daha yapıyorum ve hız konusu gibi şeyleri matematiksel hesaplamalara vurmamanızı istiyorum. Bu tarz hesaplamalar seriler yazılırken yapılan şeyler değil ve zaten tutarsızlar. Bunun yerine evren içindeki karakterlerin birbirlerine göre hız vb. şeyleri sözlü olarak kıyaslanarak gidilirse daha mantıklı ve eğlenceli olur.

Geri