:8bitsoru: :8bitünlem: :8bitsoru:
Arkadaşlar, genelde herkes kullanıcı diye epeydir ses etmedim ancak bir uyarı yapmazsam da kimse öğrenmeyecek ya da dikkatini çekmeyecek sanırım. Arkadaşlar konular çoğu zaman yanlış yerlere açılıyor ben taşıyorum sonra ama bazen benim gözümden de kaçıyor kirlilik oluyor. Zira her gün bir konu açılıyor. Bunu bir düzene sokalım canlar.
Arkadaşlar, genelde herkes kullanıcı diye epeydir ses etmedim ancak bir uyarı yapmazsam da kimse öğrenmeyecek ya da dikkatini çekmeyecek sanırım. Arkadaşlar konular çoğu zaman yanlış yerlere açılıyor ben taşıyorum sonra ama bazen benim gözümden de kaçıyor kirlilik oluyor. Zira her gün bir konu açılıyor. Bunu bir düzene sokalım canlar.
- Sadece DC-Vertigo-Wildstorm Çizgi Roman Evrenleri-DCEU-DC Animasyon ve DC TV serileri Karakterlerini Barındıran Karşılaşmalar -> DC Meydanı
- Sadece Marvel Comics - Star Wars - MCU- Marvel Dizileri karakterlerini barındıran karşılaşmalar -> Marvel Meydanı
- Bu iki firmaya ait karakterlerin ve diğer amerikan çizgi romanları ve bu çizgi romanlara ait oyun-tv-film karakterlerini barındıran karşılaşmalar -> Comics Meydanı
- Sadece ayrı ayrı Naruto, One Piece, Bleach Karakterlerini içeren karşılaşmalar için ayrı ayrı Naruto Vs, Bleach Vs, One Piece Vs
- Bunların birbirleri ile karşılaşmaları için -> Üç Büyükler Meydanı
- Üç Büyükler ve Başka Anime-Manga Karakterlerini karşılaştıran ya da tamamıyla başka anime ve mangaların karakterleri için -> Anime&Manga Meydanı
- Anime-Manga-Oyun-TV-Sinema-Comics Karakterlerinin bir araya getirildiği karma karşılaşmalar için -> Karışık Evrenler Meydanı
- Güç Seviyeleri, Terimler, Güç Seviyelerine Dair Teoriler, Dosyalar ve Bilgilendirici genel yazılar ve tartışmalar için -> Er Meydanı Genel Tartışma